Kako pratiti Zalando paket

Zalando je popularna online prodavnica koja nudi širok spektar odeće, obuće, modnih dodataka i drugih proizvoda za muškarce, žene i decu. Kada obavite kupovinu, želite pratiti svoj Zalando paket i biti u toku sa svim detaljima dostave. U ovom članku ćemo vam pomoći da shvatite kako pratiti svoj Zalando paket i znati tačno kada će stići na vašu adresu.

Kako kontaktirati Amazon putem četa pogledajte na ovom linku.

Kako pratiti Zalando paket

Jedna od prednosti online kupovine na Zalando sajtu jeste mogućnost praćenja paketa u svakom trenutku. Kako biste imali uvid u stanje isporuke svog Zalando paketa, potrebno je da pratite svoju pošiljku putem tracking broja koji ste dobili prilikom potvrde narudžbe.

Da biste pratili svoju Zalando pošiljku, potrebno je da se prijavite na svoj nalog na Zalando sajtu i odaberete opciju “Moje narudžbine”. Nakon toga, jednostavno kliknite na “Tracking broj” koji se nalazi pored detalja vaše narudžbine. Ova opcija vam omogućuje da u realnom vremenu vidite gde se vaša pošiljka nalazi.

Takođe, na sajtu Zalando postoje mogućnosti za slanje obaveštenja putem SMS-a i email-a o statusu vaše narudžbine i njenom kretanju, tako da ćete uvek biti u toku sa isporukom.

Ukoliko se desi da imate dodatnih pitanja u vezi sa svojom Zalando pošiljkom, uvek možete da kontaktirate korisničku podršku putem sajta ili telefonski broj koji se takođe nalazi na sajtu.

Kako pratiti Zalando paket putem dostavljača

Kada naručite paket na Zalando sajtu, želite da budete sigurni da će vam biti isporučen na vreme i na pravu adresu. Kako biste pratili svoju pošiljku putem dostavljača, potrebno je da unesete broj svoje pošiljke u odgovarajući polje na sajtu kurirske službe koja je zadužena za isporuku vašeg paketa.

Na Zalando sajtu možete pronaći informacije o tome koja će kurirska služba biti zadužena za isporuku vašeg paketa i kada možete očekivati isporuku. Nakon što vam je poslat email sa potvrdom slanja vašeg paketa, dobijaćete redovne obaveštenja o statusu vaše pošiljke putem poruka e-pošte ili SMS poruka.

Kada postane dostupan, broj za praćenje vaše pošiljke možete da unesete direktno na sajtu kurirske službe za praćenje. Ovo će vam omogućiti da vidite gde se vaš paket nalazi u svakom trenutku, kada će biti isporučen i koja lica su ga primila.

Zalando nudi svojim kupcima sigurnu i pouzdanu isporuku, a praćenje vašeg Zalando paketa putem dostavljača je jednostavan proces koji vam daje potpunu kontrolu nad isporukom vašeg paketa.

Kako pratiti Zalando Privé paket

Ako ste naručili nešto preko Zalando Privé, postoje različiti načini da pratite vašu pošiljku. Prvi korak jeste da dobijete broj za praćenje, koji se nalazi u vašoj potvrdi o narudžbi ili u e-mailu sa potvrdom narudžbe.

Najjednostavniji način praćenja je putem Zalando aplikacije ili internet stranice. Potrebno je samo da se ulogujete na svoj nalog i kliknete na stavku „Moje narudžbine“. Odatle možete odabrati pošiljku koju želite da pratite i saznati gdje se pošiljka nalazi u svakom trenutku.

Takođe je moguće pratiti pošiljku putem kurirske službe koja je zadužena za isporuku. Ako koristite UPS kao kurirsku službu, njihova internet stranica sadrži opciju praćenja pošiljke u realnom vremenu. Jednostavno unesite broj pošiljke u polje za pretragu i dobićete informacije o tome gdje se pošiljka nalazi u bilo kojem trenutku.

Ako ne možete pronaći svoj broj za praćenje ili imate bilo kakvih pitanja u vezi sa svojom pošiljkom, možete kontaktirati Zalando korisničku podršku putem telefona ili e-maila. Njihovi agenti su tu da vam pomognu sa svim vašim zahtjevima i pitanjima.

Dodatne informacije o praćenju pošiljki

Ako niste sigurni kako pratiti svoj Zalando paket ili želite da saznate više o procesu praćenja pošiljki, evo nekoliko dodatnih informacija koje će vam pomoći.

Kada izvršite kupovinu na Zalando sajtu, dobićete e-mail sa potvrdom kupovine, u kojem će biti naveden i broj vaše pošiljke. Ovaj broj možete uneti na Zalando sajtu u sekciji “Moja pošiljka” kako biste pratili status svoje isporuke.

Zalando takođe nudi opciju slanja SMS poruka sa informacijama o statusu vaše pošiljke, pa je važno da pri naručivanju unesete tačan broj mobilnog telefona. Osim toga, možete se prijaviti na Zalando nalog i pratiti status vaše isporuke direktno na sajtu.

Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili probleme sa praćenjem vaše pošiljke, možete kontaktirati Zalando korisničku podršku putem telefona, e-maila ili Live chat opcije.

Korisnička podrška će vam rado pomoći u rešavanju svih problema koji se tiču praćenja vaše Zalando pošiljke ili bilo čega drugog vezanog za vašu online kupovinu.

Prijavi se da primaš najnovije informacije na ovu temu