Pozadine (wallpapers) za iPhone

Pozadine za iPhone su sjajan način da personalizujete svoj telefon i učinite ga unikatnim. Bilo da volite prirodu, gradove, apstraktne oblike ili životinje, postoje mnoge opcije koje mogu zadovoljiti vaš ukus. U ovom članku ćemo vam predstaviti neke od najpopularnijih pozadina za iPhone, kao i nekoliko saveta kako da pronađete svoju omiljenu pozadinu ili kako da kreirate sopstvenu. Preuzimanjem pozadina koje vam se dopadaju, možete unaprediti vašu iPhone estetiku i učiniti ga još lepšim za korišćenje.

Sajtovi za pozadine (wallpapers) za iPhone

Ako želite da personalizujete vaš iPhone, promenite pozadinu u nešto specijalno! Sajtovi za pozadine (wallpapers) su sjajan način da unesete malo živosti i kreativnosti u vaš telefon. Na internetu postoji mnogo sajtova gde možete pronaći stotine hiljada pozadina za iPhone, od prirodnih pejzaža i gradova, do apstraktnih i umetničkih kreacija.

Jedan od najpoznatijih sajtova za pozadine je Unsplash.com. Na ovom sajtu možete pronaći preko 1 milion besplatnih fotografija koje su visoke kvalitete i koje možete koristiti za vašu pozadinu. Osim toga, sajt nudi i aplikaciju za iPhone koja vam omogućava da pretražujete i skidate slike direktno na vaš telefon.

Još jedan popularan sajt je Wallpaperaccess.com. Na ovom sajtu možete pronaći pozadine koje su optimizovane za iPhone, tako da će se savršeno uklopiti na vašem ekranu. Pored toga, sajt nudi i opciju pretrage po kategorijama, što vam može pomoći da pronađete pozadinu koja najbolje odgovara vašim interesovanjima.

Ako tražite nešto malo drugačije, posetite sajt Vellum Wallpapers app. Ovaj sajt nudi preko 10.000 unikatnih pozadina koje su kreirane od strane umetnika iz celog sveta. Pozadine sa ovog sajta se redovno ažuriraju, tako da uvek možete pronaći nešto novo i interesantno. Pored toga, sajt nudi i opciju da sačuvate omiljene pozadine za kasniju upotrebu.

Ukratko, sajtovi za pozadine su odličan način da personalizujete vaš iPhone i unesete malo vaše ličnosti u telefon. Istražujte i pronađite pozadinu koja će učiniti vaš telefon unikatnim!

Aplikacije za pozadine (wallpapers) za iPhone

Aplikacije za pozadine za iPhone su savršen način da dobijete vrsne fotografije i grafike za vašu početnu pozadinu. Ove aplikacije omogućavaju korisnicima da lako pretražuju i preuzimaju neverovatnu biblioteku pozadina koje pružaju visok kvalitet sadržaja, sa mnogobrojnim kategorijama i temama.

Postoji mnoštvo opcija i funkcija koje su dostupne putem ove vrste aplikacije. Veterani iPhone korisnici će se možda setiti perioda kada je Apple ograničavao mogućnosti izgleda pozadine na iOS. To više nije slučaj, tako da imate mogućnost da izaberete sopstvenu pozadinu koja će vam pružiti odličan izgled.

Bez obzira na vaš ukus ili interesovanja, možete naći aplikaciju za pozadine koja će dobro funkcionisati na vašem iPhone uređaju. Od klasičnih pejzaža i slika gradova, do umetničkih dela, izjava i citata – sve to i mnogo više je dostupno putem aplikacija za pozadine za vaš iPhone uređaj.

Pre nego što preuzmete bilo koju od ovih aplikacija, proverite njihove ocene i recenzije kako biste bili sigurni da se radi o bezbednoj i pouzdanoj aplikaciji. Ukoliko nađete pravu aplikaciju za pozadine, vaš iPhone će biti uvek u trendu i dobićete novi izgled za koji se sigurno nećete kajati!

Kako postaviti pozadinu (wallpaper) na iPhone

Postavljanje pozadine ili pozadinskog ekrana na vaš iPhone je jednostavan proces, ali može biti zbunjujući za neke korisnike. U ovom članku ćemo vam detaljno objasniti kako postaviti pozadinu na vašem iPhone uređaju.

Prvo što trebate učiniti je da otvorite aplikaciju Postavke na svom iPhoneu. Kada se otvori prozor Postavke, dodirnite opciju Pozadine. Nakon toga, izaberite opciju Izbor novog pozadinskog ekrana i otvorit će se galerija dostupnih pozadina.

Kada odaberete željenu pozadinu, možete je prilagoditi prema potrebi. Ako želite da slika bude u potpunosti prikazana na ekranu, izaberite opciju “Prilagodi” i pomaknite sliku prema gore ili prema dolje da biste je podešavali prema vašem ukusu. Ako želite da se slika prikazuje na zaslonu, dodirnite opciju “Podešavanja” i odaberite opciju “Postavi kao pozadinski ekran”.

Nakon što ste postavili pozadinu, možete prebaciti još jednu sliku i postavi je kao pozadinski ekran. Ponovite postupak, ali umesto opcije “Prilagodi” odaberite “Ovoj zaključanoj pozadini”. Time ćete moći imati različite pozadine na početnom i zaključanom ekranu.

Ukoliko ne pronađete odgovarajuću pozadinu u galeriji dostupnih pozadina, možete preuzeti novu pozadinu sa interneta. Nakon preuzimanja, slika će biti smještena u vašu galeriju slika i možete postaviti pozadinu koristeći gore navedene korake.

Ukoliko se i dalje susrećete sa problemima, probajte ponovo da pratite navedene korake ili potražite neki video tutorijal na internetu.

Sada, kada znate kako postaviti pozadinu na vaš iPhone, možete personalizirati svoj uređaj i učiniti ga još privlačnijim. Sretno!

A ovde možete ponaći najbolje pozadine za iPhone.

Prijavi se da primaš najnovije informacije na ovu temu