Kako da napravite stikere za WhatsApp

WhatsApp stikeri su postali popularan način za izražavanje emocija i stavova u razgovorima. Izrada stikera može biti zabavan način da personalizujete svoje poruke i pokažete svoju kreativnost. U ovom članku ćemo vam pokazati kako jednostavno i brzo da napravite svoje stikere za WhatsApp. Potrebno je nekoliko koraka i malo kreativnosti – i vaši omiljeni likovi, meme-i ili fotografije mogu pronaći svoje mesto u vašoj kolekciji stikera.

Kako da napravite stikere za WhatsApp: Android

Ako ste ljubitelj originalnih stikera i želite da napravite svoje za WhatsApp, ne brinite – nije toliko teško kako se čini. Evo jednostavnog koraka koji će vam pomoći da napravite i upotrebite vaše stikere na WhatsAppu:

Korak 1: Preuzmite aplikaciju za izradu stikera. Postoji mnogo besplatnih aplikacija na Play Store-u koje vam omogućavaju da jednostavno napravite svoje stikere. Preporučujemo “Sticker Maker for WhatsApp” aplikaciju.

Korak 2: Napravite svoj sticker. U aplikaciji, potražite opciju “New Sticker Pack” i unesite naziv vašeg paketa stikera. Zatim dodajte fotografije ili slike koje želite koristiti kao stikere. Izrežite sliku po želji i spremite stiker.

Korak 3: U postavkama WhatsApp-a odaberite “Stickers”. U donjem desnom uglu zaslonu pronađite opciju “Add New Sticker” i odaberite stiker kojeg ste napravili.

Korak 4: Sada imate svoje stikere koje možete koristiti u razgovorima na WhatsApp-u. Možete ih slati svojim prijateljima i porodici, ali takođe možete dodati i stikere drugih korisnika.

Napomena: Važno je napomenuti da stikere koje napravite možete koristiti samo na uređajima na kojima ste ih napravili, tako da ako želite koristiti isti paket stikera na više uređaja, potrebno je da ponovite gore navedene korake na svakom uređaju.

Kako da napravite stikere za WhatsApp: iPhone

Stikeri su postali veoma popularni u različitim aplikacijama za dopisivanje. WhatsApp je takođe uveo opciju stikera u svojoj aplikaciji. Sada možete napraviti svoje lične stikere i da ih koristite sa svojim prijateljima. Evo kako da napravite stikere za WhatsApp na vašem iPhone-u.

Prvo, potrebno je da preuzmete aplikaciju “Sticker Maker Studio” iz App Store-a. Nakon instalacije otvorite aplikaciju i pritisnite dugme “Create a New Sticker Pack”. Dajte naziv vašem paketu stikera i dodajte sliku koju želite da koristite kao osnovu za vaše stikere.

Za kreiranje stikera, potrebno je da označite deo slike koji biste želeli da iskoristite kao sticker. Kada završite sa odabirom, sačuvajte stiker. Možete kreirati više od jednog stikera u okviru jednog paketa.

Kada završite sa kreiranjem svih stikera, kliknite na dugme “Add to WhatsApp” koje će automatski dodati vaš novi paket na vaš WhatsApp. Možete odabrati da li želite da bude dostupan samo za sebe ili da ga delite sa drugima.

Nakon što ste dodali paket stikera, možete ih koristiti u toku razgovora sa prijateljima. Kliknite na ikonicu stikera u gornjem desnom uglu ekrana, odaberite vaš paket stikera i počnite sa slanjem.

Napravite svoje jedinstvene stikere i zabavite se sa svojim prijateljima.

Kako da napravite stikere za WhatsApp sa računara

WhatsApp je jedna od najpopularnijih aplikacija za razmenu poruka, a širom sveta koristi je više od 2 milijarde ljudi. Jedna od njenih najatraktivnijih funkcija su stikeri koji omogućavaju korisnicima da izraze sebe na kreativan način. U ovom tekstu, objasnićemo kako da napravite sopstvene stikere za WhatsApp.

Prvo što treba da uradite je da odaberete fotografiju ili ilustraciju koju ćete pretvoriti u stiker. Nakon toga, preporučuje se da koristite aplikaciju za uređivanje fotografija, poput Photoshopa ili GIMP-a, kako biste sliku pripremili za upotrebu kao stiker.

Zatim ćete morati da preuzmete aplikaciju Sticker Maker koja je dostupna za računare sa operativnim sistemom Windows ili Mac. Ova aplikacija omogućava vam da napravite sopstvene stikere na jednostavan način.

Nakon što instalirate aplikaciju, otvorite je i kliknite na dugme “Create a New Stickerpack” kako biste napravili novu grupu stikera. Unesite naziv stikerpaketa, kao i ime autora (koji može biti vaše ime ili bilo koji drugi izraz).

Zatim možete prevući ili dodati fotografije koje želite da koristite u grupi stikera. Nakon što ste dodali sve slike, možete ih dodatno urediti pomoću alata za uređivanje u aplikaciji.

Kada završite sa uređivanjem, kliknite na dugme “Publish Stickerpack” kako biste objavili novu grupu stikera. Nakon toga, stikeri će biti dostupni u vašem WhatsApp-u.

Sada kada znate kako da napravite sopstvene stikere za WhatsApp, možete izraziti svoju kreativnost i personalizovati vaše poruke na jedinstveni način.

Poruke koje nestaju na WhatsApp-u: kako funkcionišu i još korisnih informacija možete saznati putem ovog linka.

Prijavi se da primaš najnovije informacije na ovu temu