Najbolje aplikacije za gledanje fudbala besplatno

Za sve ljubitelje fudbala, nikada nije bilo lakše gledati svoj omiljeni sport bez trošenja novca. Zahvaljujući tehnologiji, postoje brojne besplatne aplikacije koje vam omogućavaju da pratite utakmice uživo i budete u toku sa najnovijim rezultatima. U ovom članku ćemo vam predstaviti neke od najboljih aplikacija za gledanje fudbala besplatno, koje su dostupne za Android i iOS uređaje. Bez obzira na to da li pratite domaće ili internacionalne utakmice, ove aplikacije će vas držati u toku i uživati u fudbalskim utakmicama na najbolji mogući način.

Aplikacije za gledanje filmova besplatno pronađite ovde.

Najbolje besplatne aplikacije za gledanje fudbala na Androidu

Ako ste ljubitelj fudbala, sigurno ćete biti oduševljeni naučivši da postoje brojne besplatne aplikacije za gledanje vaših omiljenih utakmica na Androidu. Izbor je zaista velik, a mi smo izdvojili nekoliko najboljih koje će sigurno ispuniti vaša očekivanja.

Jedna od najboljih opcija je aplikacija Live Soccer TV koja nudi pregršt utakmica iz celog sveta uključujući i statistiku igrača, vesti iz sveta fudbala i rezultate uživo. Aplikacija FlashScore takođe nudi rezultate uživo, kao i preglede utakmica, sastave timova, statistiku igrača i još mnogo toga.

Za ljubitelje utakmica uživo, preporučujemo aplikacije kao što su Mobdro i Live Net TV koje vam omogućavaju da gledate najaktuelnije utakmice i druge sportske događaje uživo.

Ukoliko ne želite propustiti ni jednu utakmicu, probajte aplikacije kao što su Football TV, koja vas obaveštava o rasporedu i vremenu utakmica, ili aplikaciju Football Live Scores koja vam pruža detaljne informacije o timovima i igračima.

Nadamo se da će vam ove aplikacije omogućiti da uživate u utakmicama svog omiljenog fudbalskog kluba bilo gde i bilo kada.

Aplikacije za besplatno gledanje fudbala na iPhoneu

Ako volite fudbal i želite da ga gledate besplatno, iPhone ima nekoliko korisnih aplikacija za vas.

Jedna od najboljih je Live Soccer TV, koja nudi prenose utakmica uživo, rezultate, tabele i vesti iz svih velikih liga širom sveta. Aplikacija je besplatna i ima opciju za uplatu koja dodaje funkcije poput uklanjanja oglasa.

Još jedna dobra opcija je SofaScore, koja prati rezultate i statistiku utakmica, ali takođe nudi i video snimke golova i najboljih trenutaka sa utakmica. Takođe možete da pratite utakmice uživo, uz pregled statistike i komentare.

Za nogometne fanatike koji vole da se klade, aplikacija William Hill Sports nudi live prenose utakmica koje su dostupne samo za registrovane korisnike. Aplikacija takođe nudi opcije za klađenje na utakmice, tako da možete da se kladite dok gledate utakmice uživo.

Bilo da pratite velike lige ili manje lige, ove aplikacije će vam pomoći da ostanete u toku sa vestima, statistikama i prenosima utakmica, sve besplatno na vašem iPhoneu.

Aplikacije za besplatno gledanje fudbala na računaru

U današnje vreme postoji mnoštvo aplikacija koje omogućavaju besplatno gledanje fudbalskih utakmica na računaru. Jedna od najpopularnijih aplikacija je SopCast, koja omogućava strimovanje sportskih kanala u visokoj rezoluciji. Pored nje, tu su i Ace Stream i Stream Torrent, koje takođe obezbeđuju besplatno castovanje sportskih kanala, ali su manje popularne od SopCast-a.

Ukoliko ste ljubitelj engleske Premijer lige, poseban izbor aplikacija za besplatno gledanje najboljih utakmica jeste Kodi, koji nudi pregršt kvalitetnih add-onova sa kojima bez problema možete pristupiti sportskim kanalima sa vrhunskom slikom i zvukom. Za one koji su u potrazi za aplikacijom specijalizovanom za gledanje fudbalskih utakmica, tu je aplikacija Mobdro, koja nudi veliki izbor sportskih kanala kao i popularnih sportskih takmičenja kao što su UEFA Liga šampiona ili Svetsko prvenstvo.

Uz ove aplikacije, besplatno gledanje fudbalskih utakmica na računaru nikada nije bilo lakše. Ipak, treba imati na umu da mnogi od ovih streamova nisu legalni, pa korisnici treba da budu pažljivi prilikom korišćenja ovih aplikacija i streamova.

Prijavi se da primaš najnovije informacije na ovu temu