Kako preuzeti video zapise sa TikTok-a

TikTok je popularna društvena mreža za deljenje kratkih video zapisa, ali često se postavlja pitanje kako preuzeti te video sadržaje. Postoji nekoliko metoda koje korisnici mogu primeniti kako bi preuzeli video sa TikToka, bilo da je reč o sopstvenom snimku ili sadržaju drugih korisnika. U ovom članku, objasnićemo nekoliko načina na koje možete jednostavno preuzeti video zapise sa TikTok-a.

Kako snimiti TikTok video zapise na Android-u

TikTok je trenutno jedna od najpopularnijih društvenih mreža na svetu, a snimanje kratkih video zapisa je neizostavni deo ovog iskustva. Ako koristite Android uređaj za snimanje TikTok videa, postoji nekoliko stvari koje treba da imate na umu.

Prvo, proverite da li je vaša aplikacija ažurirana na najnoviju verziju. To će vam osigurati najnovija ažuriranja koja mogu poboljšati kvalitet vašeg videa.

Drugo, osigurajte dovoljno svetla za snimanje. Osvetljenje je ključno za dobijanje jasnog i oštrijeg snimka.

Treće, podesite ugao kamere tako da izgledate najbolje. Isprobajte različite uglove snimanja i pronađite onaj koji vam najviše odgovara.

Četvrto, koristite opciju “efekti” TikTok-a kako biste dodatno poboljšali kvalitet vašeg videa. Izaberite efekte koji odgovaraju vašem sadržaju i koji će ga učiniti još zanimljivijim.

Kada završite snimanje, možete uređivati svoj TikTok video u aplikaciji. Dodajte muziku, tekst i ostale efekte ako želite i uputite se u avanturu TikTok zajednice!

Kako skinuti TikTok video zapise na iPhone-u

Sigurno ste se našli u situaciji da vam se svideo neki TikTok video zapis i hteli ste da ga skinete na svoj iPhone kako biste ga kasnije pogledali ili delili sa drugima. Postoji nekoliko načina da to uradite.

Jedan od najjednostavnijih načina je korišćenje aplikacije TikTok itself. Pronađite video zapis koji želite da skinete i pritisnite dugme “Share” (dugme za deljenje). Onda izaberite opciju “Save video” (sačuvaj video). Video zapis će se sačuvati u vašu galeriju tako da ga možete pogledati kad god poželite.

Drugi način je korišćenje aplikacije “Documents by Readdle” koja se može besplatno preuzeti sa App Store-a. Otvorite TikTok aplikaciju, pronađite video zapis koji želite da skinete i pritisnite dugme “Share”. Izaberite opciju “Copy link” (kopiraj link) i zatim pređite na aplikaciju “Documents”. Idite na “Safari” i unesite “TikTok downloader”. Unesite link TikTok videa koji ste prethodno kopirali i izaberite opciju za preuzimanje.

Kad preuzimanje bude završeno, video zapis će se pojaviti u aplikaciji “Documents”, gde ga možete snimiti na svoj iPhone. Ovo je korisna opcija ukoliko želite da sačuvate video zapis u kvalitetu koji je veći od opcije “Save video” u TikTok aplikaciji.

U svakom slučaju, postoje razni načini da dobijete video zapis koji želite. Samo se pobrinite da ne prekršite autorska prava učesnika u videu.

Kako preuzeti TikTok na računar pogledajte ovde.

Prijavi se da primaš najnovije informacije na ovu temu