Kako platiti PayPal-om na Amazonu

Kao jedan od najpopularnijih online plaćanja, PayPal je veoma čest izbor kupaca. Međutim, Amazon se još uvek ne oslanja na tu opciju plaćanja. Iako Amazon ne prihvata direktno PayPal, postoji nekoliko načina da se koristi PayPal za plaćanje na Amazonu. U ovom članku, objasnićemo kako to uraditi.

Kako platiti PayPal stanjem na Amazonu

Korišćenje PayPal-a kao načina plaćanja na Amazonu nije direktno dostupno. Međutim, postoje načini da se PayPal saldo pretvori u Amazon Gift card, koji može biti korišćen za bilo koju kupovinu na Amazonu.

Za početak, treba otvoriti nalog na sajtu PrizeRebel ili Swagbucks, koji omogućavaju zaradu Amazon gift kartica. Korisnici mogu zaraditi novac putem anketa, gledanjem videa, igranjem igara i čitajući e-poštu. Zarada zavisi od aktivnosti korisnika, ali ovo može biti dobar način pretvaranja PayPal salda u Amazon gift karticu.

Drugi način za kupovinu gift kartice je preko PayPal Digital Gifts. Ovaj sajt omogućava kupovinu i slanje Amazon gift kartice koristeći PayPal.

Nakon dobijanja Amazon gift kartice, korisnik može dodati saldo u svom Amazon nalogu. To se radi jednostavno, idite na “Your Account”, izaberite “Gift Cards” i “Apply a Gift Card to Your Account” opciju i unesite kod sa kartice.

Kao što vidimo, postoji nekoliko načina da se koristi PayPal saldo za kupovinu na Amazonu. Odaberite onaj koji vam najviše odgovara i uživajte u svojoj kupovini!

Kako platiti na rate sa PayPal-om na Amazonu

Plaćanje na rate sa PayPal-om postaje sve popularniji način kupovine, a mnogi se pitaju može li se ova opcija koristiti na Amazonu. Iako Amazon ne prihvata direktno uplate PayPal-om, postoje neke alternativne opcije koje vam omogućavaju da platite na rate koristeći PayPal.

Prva opcija je korišćenje PayPal Credit kartice ili finansijske usluge koja odobrava kredite za kupovinu. Ova opcija vam omogućava da razdvojite troškove na rate uz određenu kamatu. Međutim, ova usluga nije dostupna u svim zemljama, pa se raspitajte da li je dostupna u vašoj državi.

Druga opctija je korišćenje PayPal-ovog “prepaid” Mastercard-a koji vam omogućava da kupujete na Amazonu, a takođe imate mogućnost da razdvojite troškove na rate. U ovom slučaju niste ograničeni samo na Amazon, već možete koristiti karticu i kod drugih prodavaca.

Treća opcija je korišćenje usluge koju nudi jedan broj nezavisnih prodavaca na Amazonu, koja vam omogućava da koristite PayPal za plaćanje na rate. Međutim, ovo nije opcija koju nudi Amazon direktno, već se radi o nezavisnoj usluzi koja nije uvek dostupna.

Ukratko, iako Amazon direktno ne prihvata PayPal kao način plaćanja, postoje alternativne opcije koje vam omogućavaju da koristite PayPal za plaćanje na rate. Naravno, uvek preporučujemo da se informišete o uslovima i kamatama pre nego što se odlučite za ovaj način plaćanja.

Kako platiti PayPal-om na Amazonu dopunom

Da biste platili kupovinu na Amazonu upotrebom PayPal-a, prvo morate da dodate novac na vaš račun na PayPal-u. Ovo možete učiniti upotrebom dopune. Jednostavno kupite Amazon.com Gift karticu kojom ćete dopuniti svoj Amazon nalog, a zatim tu istu karticu upotrebite da biste dodali novac na vaš PayPal račun. Kada vaš PayPal račun bude popunjen novcem, odaberite PayPal kao način plaćanja na Amazonu i to će biti sve.

Napominjemo da je ovaj postupak moguć samo za korisnike iz SAD-a, te da se mogu primeniti različite naknade i ograničenja prilikom dopune vašeg PayPal računa upotrebom Amazon kartice. Svakako, ova metoda predstavlja jednostavan način dopunjavanja vašeg PayPal računa i omogućava vam da platite kupovinu na Amazonu bez potrebe za korišćenjem kreditnih kartica ili bankovnih transfera.

Ovde pogledajte koja je najbolja aplikacija za kreiranje pozivnica.

Prijavi se da primaš najnovije informacije na ovu temu