Aplikacije za čitanje QR kodova

QR kodovi su popularni način za deljenje informacija i promovisanje proizvoda i usluga. Aplikacije za čitanje QR kodova omogućavaju korisnicima da lako skeniraju QR kodove i dobiju detaljne informacije o proizvodu, usluzi ili bilo kojoj drugoj informaciji koju QR kod predstavlja. U ovom članku predstavljamo najbolje aplikacije za čitanje QR kodova koje su dostupne za iOS i Android uređaje.

Aplikacija za čitanje QR kodova: Android

Aplikacija za čitanje QR kodova je veoma korisna za brzo i jednostavno skeniranje QR kodova na Android uređajima. Ova aplikacija nudi mnogo mogućnosti za skeniranje, uključujući podršku za različite vrste kodova, kao i mogućnost čuvanja skeniranih kodova u istoriji.

Jedna od glavnih prednosti ove aplikacije je njen jednostavan interfejs i brzo prepoznavanje kodova. Korisnici mogu lako pristupiti skeniranim podacima, a takođe mogu prilagoditi postavke aplikacije kako bi poboljšali svoje iskustvo korišćenja. Ovo uključuje promene u podešavanjima kamere, kao i mogućnosti deljenja podataka skeniranih kodova putem SMS-a, društvenih mreža i elektronske pošte.

Aplikacija za čitanje QR kodova takođe omogućava korisnicima da stvaraju sopstvene QR kodove, koji se mogu koristiti za različite svrhe, uključujući poslovne i lične. Ovo je veoma korisno za one koji žele brzo deliti svoje kontakt podatke i druge informacije sa drugim ljudima.

Kao što se može videti, aplikacija za čitanje QR kodova za Android uređaje je vrlo korisna i praktična aplikacija. Ona pomaže korisnicima da brzo i jednostavno skeniraju i deluju sa QR kodovima, što je veoma korisno u današnjem digitalnom svetu.

Aplikacija za čitanje QR kodova: iPhone

Za sve vlasnike iPhone uređaja koji žele da brzo i jednostavno pročitaju QR kodove, postoji odlična aplikacija koja će im olakšati ovaj proces. Aplikacija se zove “QR Reader for iPhone” i može se preuzeti sa App Store-a.

Ova aplikacija omogućava vam da brzo skenirate QR kodove i dobijete sve informacije koje se nalaze u njima. Osim toga, možete napraviti i vlastite kodove za različite namene, kao što su poslovne kartice, promotivne materijale ili web adrese.

QR Reader for iPhone je vrlo jednostavna za korišćenje. Dovoljno je da usmerite kameru vašeg uređaja prema kodu koji želite da skenirate i nakon nekoliko sekundi dobićete sve informacije koje se nalaze u njemu. Aplikacija takođe ima i funkciju pretrage koja vam omogućava da upišete ključne reči povezane sa QR kodom i lako ga pronađete.

Ukratko, ako tražite jednostavnu i brzu aplikaciju za čitanje QR kodova na vašem iPhone-u, QR Reader for iPhone je odličan izbor. Sa njom možete jednostavno skenirati kodove i pristupiti svim informacijama koje se u njima nalaze.

Kako čitati QR kodove objasnićemo vam u članku do koga možete doći putem ovog linka.

Prijavi se da primaš najnovije informacije na ovu temu