Kako promeniti pozadinu priče na Instagramu

Promena pozadine priče na Instagramu može doneti osveženje vašem profilu. U ovom članku objasnićemo vam kako da promenite pozadinu svojih priča i na koji način možete da koristite različite opcije koje aplikacija nudi. Uz malo kreativnosti i truda, možete poboljšati vizuelnu privlačnost vaših priča i izdvojiti se na Instagramu.

Najbolje aplikacije za uređivanje fotografija nalaze se ovde.

Kako promeniti pozadinu Instagram stories na Androidu

Promena pozadine Instagram Stories je jedan od najjednostavnijih načina da tvoj profil izgleda estetski upečatljivo. Sada Android korisnici takođe mogu da uživaju u mogućnosti da kreiraju crteže za svoje priče, zamenjujući dosadne ili neugledne pozadine sa novim i uzbudljivim.

Prvo, treba da otvorite aplikaciju Instagram i pronađete opciju “Instagram Stories” u gornjem levom uglu ekrana. Zatim odaberite opciju “Story” i snimite fotografiju ili video koju želite da objavite. Nakon toga, dodirnite dugme za ljuljanje (ikona četkice), što će uneti novu pozadinsku boju.

Možete odabrati jednu od 10 unapred postavljenih boja pozadine, ili paletu boja da biste izabrali potpuno jedinstvenu boju. Možete čak dodati i svoju fotografiju kao pozadinu, tako što ćete pritisnuti ikonu kamere, a potom izabrati željenu fotografiju iz galerije.

I na kraju, sačuvajte svoju Instagram priču klikom na dugme “postavke” u gornjem desnom uglu ekrana, na kojem je ikonica kružića sa linijom u sredini. Odaberite “Story Highlights” i potom “Add” ako želite da dodate fotografiju u svoje “Highlights” priče.

Kao i sve drugo sa Instagramom, izgradnja bilo kog sadržaja zahteva kreativnost, a sada će se vaše priče izdvajati od ostalih svojim jedinstvenim pozadinama.

Kako promeniti pozadinu Instagram stories na iPhone-u

Ukoliko želite da dodate malo šarma svojim Instagram pričama, promena pozadine je idealan način da to uradite. Ako imate iPhone, promena pozadine može biti laka i brza.

Prvo, otvorite Instagram i pritisnite “+” ikonicu na vrhu ekrana da biste napravili novu priču. Zatim odaberite izbor “Boja pozadine” sa donje strane ekrana. Ovde možete izabrati bilo koju boju sa paletom ili kreirati sopstvenu boju prilagođavanjem slajdera.

Ako želite da dodate svoju sliku kao pozadinu, odaberite opciju “Slika iz foto albuma”. Odaberite sliku koju želite da koristite i prilagodite je prema vašim željama pomoću alata za obradu slike. Povucite i pustite dodatke, poput naljepnica i iskre, na sliku da biste je prilagodili.

Kada ste zadovoljni pozadinom, kliknite dugme “Spremi” i vaša nova Instagram priča je spremna za prikazivanje!

Prijavi se da primaš najnovije informacije na ovu temu