Kako da preuzmete liste pesama sa YouTube-a

YouTube je popularna platforma za objavljivanje i deljenje muzičkih video snimaka. Međutim, šta raditi ako želite da preuzmete pesme sa YouTube-a na vaš uređaj ili ih pretvorite u MP3 format? U ovom članku ćemo vam pokazati nekoliko jednostavnih načina kako to da uradite, bez potrebe za posebnim programima i alatima. Pročitajte dalje kako biste naučili kako da preuzmete liste pesama sa YouTube-a i uživate u muzici gde god želite.

YouTube Music: šta je i kako funkcioniše možete pročitati putem ovog linka.

Kako besplatno preuzeti YouTube liste pesama

Besplatno preuzimanje YouTube lista pesama nije teško. Većina nas provodi dosta vremena na YouTube-u slušajući muziku, ali ponekad želimo da slušamo muziku bez interneta ili uzimamo muziku sa YouTube-a putem telefona ili drugog uređaja. Srećom, postoji nekoliko alata koji omogućavaju besplatno preuzimanje YouTube lista pesama.

Jedna od najpopularnijih opcija je Online Video Converter. Ovaj alat omogućava preuzimanje video snimaka sa YouTube-a i konverziju u audio formate kao što su MP3 ili M4A. Sve što treba da uradite je da pronađete YouTube listu koju želite da preuzmete i kopirate URL adresu u polje za unos na Online Video Converter sajtu. Zatim možete odabrati audio format koji vam odgovara i kliknite na dugme za preuzimanje.

Još jedan koristan alat je 4K Video Downloader. Ovaj program omogućava preuzimanje video snimaka sa YouTube-a, kao i čitavih YouTube listi sa pesmama. Nakon preuzimanja i instaliranja programa, dovoljno je da kopirate URL adresu YouTube liste koju želite da preuzmete i program će je automatski preuzeti u odabranom formatu.

Uz ova dva alata, postoji još mnogo drugih opcija koje nude besplatno preuzimanje YouTube lista pesama. Važno je napomenuti da je važno koristiti ove alate poštenu, u skladu sa YouTube pravilima i zakonima o autorskim pravima. U slučaju da želite preuzeti neke pesme koje nisu besplatne, morate se informisati da li smete da ih koristite.

Kako preuzeti YouTube plejliste online

Preuzimanje YouTube plejlista putem interneta veoma je korisno za one koji žele da imaju video sadržaj na svojim uređajima. Postoji nekoliko načina za preuzimanje plejlista, a u nastavku ćemo se osvrnuti na neke od najboljih mogućnosti.

Jedna od najpopularnijih opcija za preuzimanje YouTube plejlista je putem online alata, poput 4K Video Downloadera ili YouTubeMP3.cc. Ova dva alata omogućavaju vam preuzimanje čitavih plejlista samo jednim klikom, bez potrebe da svaku pesmu preuzimate zasebno.

4K Video Downloader je jednostavan za korišćenje i podržava preuzimanje do 24 pesme u trajanju od tri sata. Takođe ima funkcije za preuzimanje video zapisa u različitim kvalitetima i formatima, uključujući MP4, MKV i FLV.

YouTubeMP3.cc takođe omogućava preuzimanje čitavih plejlista, a možete birati između različitih formata i kvaliteta zvuka, uključujući MP3 i AAC. Međutim, postoji ograničenje od najviše 100 pesama po preuzimanju.

Obe ove opcije su besplatne za upotrebu i ne zahtevaju registraciju. Ipak, važno je napomenuti da je preuzimanje video sadržaja na YouTube-u protiv pravila korišćenja platforme, pa koristite ove alate na sopstvenu odgovornost.

Kako preuzeti YouTube liste pesama na Android i iOS/iPadOS

Ako često slušate muziku na YouTube-u i želite da svoje omiljene pesme preuzmete na svoj telefon i slušate ih bez internet konekcije, evo uputstva kako to možete uraditi.

Korak 1: Instalirajte aplikaciju YouTube na svom Android ili iOS/iPadOS uređaju, ukoliko je već nemate.

Korak 2: Pronađite listu pesama koju želite da preuzmete. Pritisnite i držite naziv liste dok se ne pojavi meni, a zatim odaberite “Copy link” ili “Kopiraj link” opciju.

Korak 3: Otvorite svoj web pretraživač i idite na www.ytmp3.cc ili neki drugi sličan sajt za preuzimanje YouTube video sadržaja.

Korak 4: U polje za unos linka, nalepite link koji ste kopirali u koraku 2 i pritisnite dugme za preuzimanje u MP3 formatu.

Korak 5: Preuzmite MP3 fajl na svoj telefon.

Korak 6: Instalirajte neki od dostupnih plejera na svom uređaju, poput VLC playera, i učitajte preuzeti MP3 fajl u njega.

Takođe, postoje besplatne aplikacije kao što su “Video Download Pro” za iOS uređaje ili “TubeMate” za Android uređaje koje omogućavaju preuzimanje YouTube sadržaja, uključujući i listu pesama, direktno na vaš telefon. Međutim, upotreba ovih aplikacija može kršiti uslove korišćenja YouTube platforme i predstavljati kršenje autorskih prava, pa budite oprezni prilikom njihove upotrebe.

Prijavi se da primaš najnovije informacije na ovu temu