Preuzmite muziku na svoj Mac sa YouTube-a

Preuzimanje muzike sa YouTube-a na vaš Mac nikada nije bilo lakše. Sa nekoliko jednostavnih koraka možete preuzeti vaše omiljene pesme direktno sa platforme za video deljenje i sačuvati ih na vašem računaru. Postoji nekoliko metoda za preuzimanje muzike, a mi ćemo vam predstaviti najpopularnije i najjednostavnije načine. Bez obzira želite li preuzeti nekoliko pesama ili celu plejlistu, ovaj članak će vam pokazati kako to uraditi uz minimalni napor.

Kako besplatno koristiti YouTube Premium možete istražiti putem ovog linka.

Preuzmite muziku sa YouTube-a na Mac: 4K YouTube to MP3 i MediaHuman Free YouTube to MP3 Converter

Ako želite da preuzmete muziku sa YouTube-a na vaš Mac, postoje dva popularna softvera koja vam mogu pomoći: 4K YouTube to MP3 i MediaHuman Free YouTube to MP3 Converter.

4K YouTube to MP3 je program koji vam omogućava da preuzmete audio datoteke sa YouTube-a u formatu MP3, M4A ili OGG. Ovaj softver takođe omogućava brzo i jednostavno preuzimanje celih plejlista ili kanala, a možete i konvertovati video zapise u isključivo audio formate. Softver se lako instalira i koristi, a podržava i druga popularna mrežna mesta za deljenje video sadržaja, kao što su Vimeo, Facebook i SoundCloud.

MediaHuman Free YouTube to MP3 Converter je besplatan softver koji takođe omogućava preuzimanje audio datoteka sa YouTube-a u formatu MP3 ili drugim audio formatima. Softver je vrlo jednostavan za upotrebu, a može se koristiti za preuzimanje videa u kvalitetu do 320 kbps. Takođe podržava preuzimanje celih plejlista ili kanala.

Uz ova dva softvera, preuzimanje muzike sa YouTube-a na vašem Mac računaru može lako da se izvede bez gubitka kvaliteta zvuka. Ova tehnologija će vam omogućiti da slušate svoju omiljenu muziku bilo kad i bilo gde, čak i kada niste povezani na internet.

youtube-dl

Youtube-dl je besplatan alat otvorenog koda koji vam omogućava da preuzimate video sadržaj sa Youtube i drugih popularnih platformi za deljenje video sadržaja kao što su Vimeo, Dailymotion i slično. Ovaj alat je vrlo jednostavan za korišćenje i moćan, te pruža korisnicima mogućnost da preuzmu video sadržaj u željenom formatu i rezoluciji.

Jedna od najboljih stvari u vezi sa Youtube-dl alatom je da je on razvijen za rad u komandnoj liniji, što znači da možete lako upravljati preuzimanjem videa uz pomoć nekoliko jednostavnih komandi. Ovo čini proces preuzimanja sadržaja vrlo brzim i efikasnim. Takođe, alat podržava mnoštvo formata datoteka, uključujući MP4, FLV, MKV i mnoge druge, što olakšava integraciju sa drugim aplikacijama i uređajima.

Međutim, važno je napomenuti da Youtube-dl nije legalno odobren od strane YouTube-a, te da stoga preuzimanje video klipova sa YouTube-a može povremeno kršiti pravila i uslove ove platforme. Zbog toga je važno koristiti ovaj alat samo za ličnu upotrebu, a ne za preuzimanje sadržaja za dalju distribuciju ili komercijalne svrhe.

Preuzmite muziku sa YouTube-a na Mac onlajn

Ako želite da uživate u muzici sa YouTube-a na svom Mac računaru, postoji jednostavan način da preuzmete omiljene pesme i slušajte ih kad god želite. Postupak preuzimanja muzike sa YouTube-a na Mac je vrlo jednostavan i ne zahteva instalaciju bilo kakvog softvera ili dodataka.

Prvi korak u preuzimanju muzike sa YouTube-a na svoj Mac računar je pronalaženje video zapisa sa pesmom koju želite da preuzmete. Nakon što otvorite video, nađite URL adresu koja se nalazi u adresnoj traci vašeg pregledača. Zatim kopirajte ovu URL adresu.

Nakon što ste kopirali URL adresu, posetite neki od sajtova za preuzimanje YouTube videa na Mac računarima. Na ovim sajtovima, biće vam ponuđena opcija da navedete URL adresu za video koji želite da preuzmete.

Sledite uputstva na sajtu za preuzimanje, a pesma će se preuzeti u MP3 ili drugom formatu prema vašim željama. Ova pesma se može preslušati na vašem Mac računaru bez potrebe za preuzimanjem bilo kakvog dodatnog softvera.

Ukoliko želite da imate muziku na svom telefonu ili tabletu, kopirajte preuzetu datoteku u uređaj i uživajte u vašoj omiljenoj pesmi gde god se nalazite.

Prijavi se da primaš najnovije informacije na ovu temu