Sajtovi za izradu CV-ja

Kada je u pitanju traganje za poslom, pravljenje kvalitetnog CV-ja može biti prvi korak ka uspešnom pronalasku zaposlenja. Sa sve većim brojem sajtova koji nude alate za izradu CV-ja, pronalaženje pravog sajta za vas može biti izazov. U ovom članku predstavićemo neke od najpopularnijih sajtova koji vam mogu pomoći u kreiranju impresivnog i profesionalnog CV-a. Bilo da vam je potreban CV za prvo zaposlenje ili ste iskusni stručnjak u potrazi za novom karijernom prilikom, online alati mogu biti dragoceni resursi.

Sajt za izradu online CV-ja: Resoomer

Resoomer je alat za izradu online CV-ja koji Vam omogućava da brzo i lako napravite svoj profesionalni životopis za potrebe traženja posla. Resoomer nudi lak i jednostavan interfejs za kreiranje CV-ja, te se može koristiti bez ikakvog znanja programiranja ili dizajna.

Sajt Resoomer je besplatan za korišćenje, što ga čini idealnim za sve one koji žele da sebi obezbede kvalitetan CV, a pri tome da ne moraju da angažuju skupu uslugu profesionalnog pisanja. Sve što Vam treba je internet konekcija i pregledač web stranica, te se možete sa lakoćom kreirati svoj CV u bilo koje doba dana ili noći.

Korišćenje Resoomer-a je brzo i jednostavno: Unesite svoje lične i profesionalne podatke, dodajte fajl sa svojom fotografiom, a zatim odaberite šablon i stil koji najbolje odgovaraju Vašim potrebama. Nakon što ste popunili sve svoje informacije, Vaš CV je spreman za preuzimanje u PDF formatu ili deljenje sa poslodavcem putem povezanog URL-a.

Lagan i jednostavan za upotrebu sajta, Resoomer nudi mnoštvo funkcija kao što su: dodavanje komentara koje ste dobili od prethodnih poslodavaca, dodavanje diplome i radnog iskustva, kao i dodavanje ličnih interesa i veština. Na ovaj način, Vaš CV će biti jedinstven i zapažen, te će Vam omogućiti da se istaknete od konkurencije i dobijete željeni posao.

Sajt za izradu online CV-ja: Summazer

Summazer je brz i jednostavan način da napravite savršen CV koji će vam pomoći da se istaknete u gomili drugih aplikacija za posao. Ovaj sajt za izradu online CV-ja nudi sve što vam je potrebno da personalizujete svoj CV i učinite ga privlačnijim poslodavcima.

Summazer vam omogućava da izaberete između različitih predložaka, u zavisnosti od vaše pozicije i industrije. Ali, Summazer nije samo još jedan sajt za pravljenje CV-ja, ovaj odabir bih preporučila svakoj osobi koja bi želela da izradi CV ali ne zna baš kako.

Kada napravite profil, možete pratiti svoje preuzimanje i videti ko prati vašu aplikaciju i ko je zatražio od vas otvaranje profila. Ovo omogućava da pronađete oportunitete i umrežite se sa ljudima koji su zainteresovani za vaše kvalifikacije.

Uz to, Summazer nudi i opciju poređenja sa drugim korisnicima kako biste videli kako se vaš CV poredi sa konkurentskim aplikacijama.

Summazer se takođe može integrisati sa LinkedInom i drugim servisima za traženje posla kako bi vaš CV bio vidljiviji na Internetu i povećao šansu za pronalaženje posla.

Ukoliko ste u potrazi za poslom i želite da se izdvojite iz mase kandidata, Summazer je definitivno sajt koji bi trebalo da isprobate.

Na ovom linku nalaze se aplikacije za čitanje QR kodova.

Prijavi se da primaš najnovije informacije na ovu temu