Kako snimiti telefonske pozive na Androidu

Kada je u pitanju snimanje telefonskih poziva na Androidu, postoje brojne aplikacije koje vam mogu pomoći u tome. Snimanje poziva može vam biti korisno u mnogim situacijama, od poslovnih razgovora do ličnih razgovora sa voljenim osobama. U ovom članku, opisujemo kako da snimite telefonski poziv na Androidu koristeći različite besplatne aplikacije koje su dostupne na Play Store-u. Takođe, navodimo i neke zakonske aspekte snimanja poziva koji se razlikuju od države do države.

Kako besplatno snimiti telefonske pozive na Androidu

Ako želite da sačuvate razgovore koje obavljate preko Vašeg Android telefona, postoji nekoliko besplatnih aplikacija koje to omogućavaju. U ovom tekstu ćemo Vam predstaviti dve aplikacije, Cube Call Recorder ACR i Call Recorder – ACR, koje su dostupne na Google Play Store-u i koje možete preuzeti besplatno.

Cube Call Recorder ACR je jednostavna aplikacija koja dolazi sa naprednom funkcionalnošću. Pored snimanja poziva, aplikacija Vam omogućuje da automatski snimate određene pozive, da zakazujete snimanje poziva i da postavite šifru za pristup svojim snimcima. Takođe, aplikacija podržava snimanje poziva preko Bluetooth konekcije, što ga čini idealnim za vožnju ili druge aktivnosti gde je ruke slobodne.

Call Recorder – ACR takođe nudi besplatno snimanje telefonskih poziva, ali i automatsko snimanje svih poziva sa određenim brojem. Takođe podržava snimanje poziva preko Bluetooth konekcije, kao i zakazivanje snimanja poziva. Aplikacija takođe ima mogućnost izbora formata snimka koji ćete koristiti.

U oba slučaja, Važno je napomenuti da postavljanje aplikacija za snimanje razgovora moze da bude u suprotnosti sa zakonima Vaše zemlje, pa se nemojte zaboraviti obratite pažnju na lokalne zakone.

Aplikacije za snimanje telefonskih poziva na Androidu

Aplikacije za snimanje telefonskih poziva su sve popularnije među korisnicima Android uređaja. One omogućavaju snimanje poziva u svrhu kasnijeg slušanja ili dokumentovanja važnih razgovora.

Na Google Play prodavnici postoji veliki broj aplikacija za snimanje poziva, ali treba biti oprezan prilikom odabira, jer neke od njih krše zakone o privatnosti i zahtevaju pristup osetljivim informacijama.

Među najboljim aplikacijama za snimanje telefonskih poziva na Androidu su Automatic Call Recorder, Cube Call Recorder ACR, Call Recorder – ACR i RMC: Android Call Recorder. Ove aplikacije omogućavaju snimanje poziva u pozadini, imaju opciju automatskog snimanja i mogu da sačuvaju snimljene pozive u oblaku.

Ipak, treba imati u vidu da zakoni o snimanju telefonskih poziva variraju u zavisnosti od države i regije u kojoj živite. U nekim državama snimanje poziva bez saglasnosti obostranih učesnika može biti nezakonito. Stoga, pre nego što započnete sa snimanjem poziva, savetujemo da se obavezno informišete o zakonima u vašoj regiji.

Ovde možete pogledati kako funkcioniše Kindle.

Prijavi se da primaš najnovije informacije na ovu temu