Kako preuzeti Pearson digitalne knjige

Pearson digitalne knjige su popularan oblik edukativnih materijala koji su dostupni i online. Ako studirate ili učite uz Pearson Digitalne knjige, možete ih preuzeti i koristiti offline kako biste imali bolju kontrolu nad svojim učenjem. U ovom članku objasnićemo kako preuzeti Pearson digitalne knjige za vaše uređaje, poput računara, tableta i telefona.

Kako se registrovati na My Pearson Place

My Pearson Place je digitalna platforma koja omogućava korisnicima da pristupe različitim materijalima za učenje i obuku. Da biste se registrovali na ovu platformu, prvo morate da posećete zvaničnu web stranicu My Pearson Place-a. Na početnoj stranici pronaći ćete opciju za registraciju koju ćete trebati da odaberete.

Nakon toga, biće vam zatraženo da unesete svoje lične podatke, kao što su puno ime, ime korisničkog naloga, e-mail adresa i šifra. Kada unesete sve potrebne podatke, kliknite na dugme “Registrovati se” i bićete preusmereni na stranicu dobrodošlice.

Na stranici dobrodošlice, moraćete da potvrdite svoju e-mail adresu prateći link koji ste dobili u mejlu. Nakon potvrde, automatski će vas preusmeriti na platformu. Tamo ćete imati opciju da izaberete svoj nivo obrazovanja, predmet koji želite da učite i da pristupite lekcijama, vežbanjima i drugim obrazovnim materijalima.

Važno je napomenuti da ako imate bilo kakvih problema prilikom procesa registracije na My Pearson Place, uvek možete kontaktirati podršku korisnika koji će vam rado pomoći u rešavanju svih problema.

Kako aktivirati Pearson digitalne knjige

Za sve one koji su kupili Pearson digitalne knjige, aktiviranje istih je veoma jednostavno. Prvo što je potrebno jeste da otvorite svoj nalog na Pearsonov web sajt. Na toj stranici ćete videti deo gde je navedeno “My Lab & Mastering”. Kada se klikne na taj deo, otvorit će se prozor u kome je potrebno uneti kod za aktivaciju knjige koji ste dobili prilikom kupovine. Nakon unosa koda, potrebno je izabrati knjigu koju želite da aktivirate i slediti uputstva koja će se pojaviti na ekranu.

Važno je napomenuti kako omogućiti određene opcije za korišćenje digitalnih knjiga, kao što su mogućnost pristupa dodatnim materijalima, mogućnost pristupa ispitima i testovima, kao i mogućnost pristupa dodatnoj literaturi. Kada je knjiga aktivirana, potrebno je pratiti korake za pristup ovim dodatnim opcijama.

Ukoliko bilo koji korak tokom aktivacije knjige predstavlja problem, najbolje je obratiti se tehničkoj podršci koja će vam pomoći u rešavanju problema. Veoma je važno ispravno aktivirati knjigu, kako bi se iskoristile sve njene prednosti koje će vam pomoći da postignete bolje rezultate i postanete uspešniji u svojoj oblasti.

Kako pristupiti Pearson digitalnim knjigama

Pearson digitalne knjige su vrhunski udžbenici koji su prilagođeni savremenim obrazovnim metodama. Kako bi se omogućio brz i jednostavan pristup digitalnim knjigama, Pearson je omogućio svojim klijentima da ih preuzmu sa svog sajta.

Prvi korak je da se registrujete kao korisnik na sajtu Pearson. Nakon toga, moći ćete da pretražujete različite naslove, odaberete one koji su vam potrebni i preuzmete ih u formatu koji vam odgovara. Pearson nudi knjige u PDF, ePUB i MOBI formatima, tako da možete da birate onaj koji najviše odgovara vašim potrebama.

Nakon što preuzmete knjigu, možete je čitati na bilo kom uređaju koji podržava odgovarajući format. Ako želite da pristupite knjigama sa svog računara, možete ih otvoriti u PDF formatu koristeći Adobe Acrobat Reader. Ako želite da čitate knjige na mobilnom telefonu ili tabletu, možete ih otvoriti u ePUB ili MOBI formatu.

Uz digitalne knjige, Pearson takođe nudi bogat izbor resursa za učenje, uključujući testove, kvizove, video materijale i još mnogo toga. Ovi resursi su dostupni uz knjigu, tako da možete da unapredite svoje znanje i razumevanje u određenoj oblasti.

Ukratko, pristup Pearson digitalnim knjigama je jednostavan i brz. Registracija kao korisnik otvara vrata ka širokom izboru vrhunskih udžbenika i resursa za učenje koji će vam pomoći da postanete stručnjak u svojoj oblasti.

Kako aktivirati bežično punjenje možete pogledati ovde.

Prijavi se da primaš najnovije informacije na ovu temu