Kako koristiti Amazon Prime Student

Ukoliko ste student ili đak, verovatno ste čuli za Amazon Prime Student program koji vam nudi brojne pogodnosti prilikom kupovine na Amazonu. Ovaj program je namenjen isključivo studentima i đacima koji su u procesu obrazovanja, a nudi vam besplatnu dostavu, ekskluzivne popuste i mnoge druge pogodnosti. U ovom članku ćemo vam predstaviti kako da se registrujete za Amazon Prime Student, šta sve dobijate članstvom i kako da iskoristite njegove prednosti.

Zahtevi i cena Amazon Prime Student

Za studente koji žele da uštede novac i istovremeno uživaju u jedinstvenim prednostima koje nudi Amazon, Amazon Prime Student je prava stvar. Ovaj servis namenjen je studentima sa važećom adresom elektronske pošte sa “.edu” domenom i pruža bezbroj pogodnosti za mnogo manju cenu nego što biste inače platili za regularnu pretplatu.

Za studente koji se prijave na Amazon Prime Student, cena pretplate iznosi $6.49 mesečno ili $59 godišnje, što je manje od polovine cene običnog Amazon Prime servisa. Ova pretplata omogućava vam besplatnu dostavu za ekskluzivne proizvode, kao i besplatnu dostavu za sve proizvode koji su dostupni u roku od dva dana.

Takođe, Amazon Prime Student vam pruža pristup milionima pesama, filmova i serija, kao i bezbroj knjiga koje možete besplatno čitati preko Kindle uređaja. Pored toga, studenti mogu uživati u ekskluzivnim popustima i ponudama na proizvode poput tehnike, mode i drugih kategorija.

Ukratko, Amazon Prime Student je prilika koju svaki student treba da iskoristi kako bi uštedeo novac i koristio pogodnosti jednog od najboljih online servisa na svetu.

Kako se prijaviti za Amazon Prime Student

Amazon Prime Student je program koji je namenjen studentima koji imaju važeću e-mail adresu sa .edu domenom. Ovaj program pruža niz pogodnosti studentima, poput brze i besplatne dostave, pristupa Amazon Prime Video, Music i drugim uslugama.

Da bi se prijavili za ovaj program, studenti treba da prate sledeći postupak:

1. Idite na stranicu Amazon Prime Student i kliknite na dugme “Učitajte se”.

2. Potrebno je da se prijavite na svoj Amazon nalog, ukoliko ga već nemate, da kreirate novi.

3. Nakon što ste se uspešno prijavili na svoj Amazon nalog, potrebno je da unesete svoju e-mail adresu sa .edu domenom. Takođe, potrebno je da unesete i podatke o svom fakultetu (ime i adresa).

4. Potvrdite svoju prijavu, nakon čega će Vam biti omogućen pristup svim pogodnostima Amazon Prime Student programa.

Ukoliko počnete da koristite Amazon Prime Student, budite sigurni da iskoristite sve prednosti ovog programa, kao što su ekskluzivne ponude, popusti i besplatni pristup Prime Video i Music.

Korišćenje Amazon Prime Student na računaru

Ako ste student i planirate da kupujete putem Amazona, Amazon Prime Student je idealna opcija za vas. Sa ovim programom imaćete niz beneficija koje su namenjene isključivo studentima.

Jedna od najvećih prednosti programa Amazon Prime Student je besplatna dostava proizvoda na željenu adresu. Takođe, članovi ovog programa imaju pristup bezbrojnim filmovima, serijama, muzici i knjigama preko Prime Video i Prime Music usluga.

Da biste koristili Amazon Prime Student, potrebno je da prvo otvorite nalog na Amazonu, a zatim da se prijavite za ovaj program. Nakon uspešne prijave, možete pristupiti svim beneficijama koje program nudi.

Korišćenje Amazon Prime Studenta na računaru je jednostavno i intuitivno. Sve što treba da uradite je da se ulogujete na svoj nalog na Amazonu i koristite sve dostupne usluge ovog programa.

Sve u svemu, Amazon Prime Student je idealna opcija za studente koji žele da kupuju na Amazonu i imaju pristup raznovrsnom sadržaju. Uz besplatnu dostavu, Prime Video i Prime Music usluge, studenti mogu u potpunosti iskoristiti ovaj program i uštedeti veliki novac.

Korišćenje Amazon Prime Student na pametnim telefonima i tabletima

Amazon Prime Student je odličan način da uštedite novac na kupovini, dobijete besplatnu dostavu u roku od nekoliko dana i pristupite ekskluzivnom, studentskom sadržaju. Ali, da biste u potpunosti iskoristili ovaj servis, morate znati kako ga koristiti na pametnom telefonu ili tabletu.

Korišćenje Amazon Prime Student na mobilnom uređaju je veoma jednostavno. Napravite nalog na Amazonu ili prijavite se ako već imate nalog, a zatim preuzmite aplikaciju Amazon Shopping. Odatle možete pregledati i kupovati proizvode, upravljati svojim nalozima, pratiti svoje narudžbine i još mnogo toga.

Ako želite da strimujete video sadržaj, preuzmite Amazon Prime Video aplikaciju. Moći ćete da strimujete filmove, serije i originalni sadržaj samo za korisnike Amazon Prime bez ikakvih dodatnih troškova.

Amazon Prime Student vam takođe omogućuje pristup ekskluzivnom studentskom sadržaju, kao što su ekskluzivne ponude, popusti i događaji. Da biste pristupili ovim ponudama, preuzmite Amazon Student aplikaciju i prijavite se na svoj nalog.

Korišćenje Amazon Prime Student na mobilnom uređaju je jednostavno i praktično. Sada možete kupovati, gledati filmove i dobiti ekskluzivni sadržaj bilo gde i bilo kada.

Kako otkazati Amazon Prime Student

Kako biste otkazali Amazon Prime Student, morate slediti nekoliko jednostavnih koraka. Prvo, prijavite se na svoj nalog na Amazonu. Nakon toga, idite u odeljak “Račun i liste”, a zatim kliknite na “Vaši nalozi”. Tu ćete pronaći opciju “Manage Prime Membership”, koja će vas odvesti na stranicu gde možete upravljati svojim Amazon Prime članstvom.

Na toj stranici, pronaći ćete opciju za otkazivanje članstva. Kliknite na “End Membership and Benefits” i sledite dalje uputstva. Potrebno je navesti razlog zašto želite da otkažete članstvo, ali taj podatak nije obavezan.

Nakon što potvrdite otkazivanje članstva, Amazon će vam poslati potvrdu putem e-maila. Važno je napomenuti da ćete moći da koristite svoje članstvo do kraja trenutnog perioda, a nakon toga, vaše članstvo će biti završeno.

U slučaju da se predomislite, i želite ponovo da koristite Amazon Prime Student, uvek možete aktivirati članstvo na istoj stranici gde ste ga i otkazali. 

Prijavi se da primaš najnovije informacije na ovu temu