Kako besplatno instalirati Facebook

Danas je teško zamisliti život bez Facebooka – društvene mreže koja nam omogućava da ostanemo u kontaktu sa prijateljima i porodicom, delimo fotografije i važne informacije. Međutim, neki korisnici ne žele da potroše novac na instaliranje aplikacije ili nemaju dovoljno prostora na svom uređaju. Zato vam u ovom članku donosimo jednostavno uputstvo kako da besplatno instalirate Facebook aplikaciju i uživate u svim njenim funkcijama.

Instalacija Facebook aplikacije na Androidu

U ovom vodiču ćemo prikazati kako besplatno instalirati Facebook aplikaciju na Androidu. Prvo što treba da uradite jeste da otvorite Google Play Store aplikaciju na svom Android telefonu. Zatim, u pretragu ukucajte “Facebook”. Otvorite aplikaciju koju želite da instalirate i kliknite na dugme “Instaliraj”. Nakon toga, aplikacija će se automatski početi preuzimati i instalirati na vaš uređaj. Kada se instalacija završi, kliknite na dugme “Otvori” da biste otvorili aplikaciju. Zatim unesite svoje korisničko ime i šifru i prijavite se u svoj nalog. Nakon prijave, moći ćete pregledati svoje objave, deliti sadržaj sa prijateljima i obaveštavati se o novim aktivnostima na Facebooku. Sada kada znate kako besplatno instalirati Facebook aplikaciju na Androidu, možete uživati u svim njegovim funkcijama bilo gde i bilo kada.

Alternativni načini instalacije Facebook aplikacije

Ako se želite upustiti u alternativne načine instalacije Facebook aplikacije, postoje nekoliko metoda koje biste mogli isprobati. Prva je da koristite APK datoteku aplikacije. APK datoteka je instalacijska datoteka aplikacije koja se može preuzeti sa nekog od internet sajtova za preuzimanje aplikacija. Međutim, budite oprezni, jer preuzimanje sa nepouzdanih izvora može predstavljati rizik za vaš uređaj.

Druga metoda je da koristite sideloading, tj. instalaciju aplikacije sa računara na telefon preko USB kabla. Potrebno je preuzeti APK datoteku na računar, povezati telefon sa računarom, omogućiti USB debugging opciju na telefonu i koristiti program za instalaciju aplikacija.

Treća metoda je da koristite alternativne trgovine aplikacija, kao što su Aptoid, GetJar ili Mobogenie. Međutim, i ovde je potrebno biti oprezan i proveriti aplikacije pre preuzimanja.

Svaka od ovih metoda ima svoje prednosti i mane, ali je važno biti oprezan i ne preuzimati aplikacije sa nepouzdanih izvora.

Instalacija Facebook aplikacije na iOS-u

Instalacija Facebook aplikacije na iOS-u je vrlo jednostavna. Prvo sa App Store-a preuzmite Facebook aplikaciju. Skinite i instalirajte je, a zatim je pokrenite. Nakon toga, potrebno je da se prijavite sa vašim Facebook nalogom, ako ga već nemate. Ako ga imate, samo unesite vaše korisničko ime i lozinku.

Ako se prvi put prijavljujete na Facebook na vašem iOS uređaju, možda ćete morati da potvrdite svoj nalog pre nego što budete u mogućnosti da ga koristite. Pratite uputstva na ekranu da bi potvrdili svoj nalog i nakon toga će vas Facebook automatski voditi kroz proces prilagođavanja vašeg iskustva korišćenja aplikacije.

Sada ste spremni da koristite Facebook aplikaciju na vašem iPhone-u ili iPad-u. Sve vaše objave, prijatelji i poruke će biti dostupni u aplikaciji. Ako imate bilo kakvih problema ili poteškoća u prijavi ili korišćenju aplikacije, možete posetiti stranicu sa podrškom Facebook-a ili se obratiti direktno preko aplikacije.

Ostale Facebook aplikacije za Android i iOS

Ostale aplikacije Facebook-a su dostupne i za korisnike Android i iOS operativnih sistema. To uključuje aplikacije poput Facebook Messenger-a, Facebook Pages Manager-a i Facebook Ads Manager-a.

Facebook Messenger je posebna aplikacija koja pruža pristup Messenger-u, omogućavajući korisnicima da razgovaraju sa svojim prijateljima i porodicom bez otvaranja Facebook aplikacije. Ova aplikacija takođe ima mogućnost slanja slika, video zapisa i audio poruka.

Pages Manager je aplikacija koja omogućava upravljanje Facebook stranicama. Ova aplikacija čini objavljivanje novih postova, odgovaranje na poruke i pregledanje analitike stranice mnogo jednostavnijim.

Facebook Ads Manager omogućava korisnicima da kreiraju i prate oglašavanje na Facebook-u. Ova aplikacija omogućava kreiranje i upravljanje kampanjama, praćenje statistike i analitiku oglašavanja.

Sve ove aplikacije su besplatne i dostupne za preuzimanje na Google Play Store-u i App Store-u. Korisnici samo treba da pronađu odgovarajuću aplikaciju, preuzmu je i prijave se koristeći svoje Facebook naloge.

Instalacija Facebook aplikacije na Windows 10-u

Ako želite da imate brz i jednostavan pristup Facebooku na svom Windows 10 računaru, instalacija Facebook aplikacije može biti odlično rešenje. U ovom tekstu, objasnićemo vam kako besplatno da instalirate Facebook aplikaciju na svom Windows 10 računaru i pružićemo vam korisne savete kako da je najbolje koristite.

Proces instalacije Facebook aplikacije na Windows 10-u je izuzetno jednostavan i brz. Sve što treba da uradite je da pronađete aplikaciju u Microsoft Store-u, kliknete na dugme “Instaliraj” i sačekate da se aplikacija preuzme i instalira na vaš računar.

Nakon što ste instalirali Facebook aplikaciju, možete pristupiti svim funkcijama Facebooka direktno sa svog računara. Možete pregledati objave, komentarisati postove, poslati poruke i obavljati druge aktivnosti bez potrebe da otvarate veb sajt.

Facebook aplikacija za Windows 10 takođe vam omogućava da lako prilagođavate postavke aplikacije i da dobijete obaveštenja o novim aktivnostima na vašem Facebook nalogu.

Ukratko, instalacija Facebook aplikacije na Windows 10-u je jednostavna i praktična opcija za sve one koji žele da uživaju u Facebook iskustvu na svom računaru. 

Prijavi se da primaš najnovije informacije na ovu temu