Kako imati WhatsApp na dva uređaja

WhatsApp je popularna aplikacija za razmenu poruka, ali da biste je koristili, morate je instalirati samo na jednom uređaju. Međutim, mnogi korisnici bi želeli da je koriste na više uređaja, što može biti problematično. No ipak, postoje neke metode kojima možete da imate WhatsApp na dva uređaja. U ovom članku ćemo vam otkriti kako da to uradite i koje su najbolje opcije.

Kako imati WhatsApp na dva uređaja sa istim brojem

WhatsApp je jedna od najpopularnijih aplikacija za razmenu poruka na svetu. Međutim, mnogi korisnici se susreću sa problemom kada žele da isti WhatsApp nalog koriste na dva različita uređaja sa istim brojem. Srećom, postoji rešenje za ovaj problem.

Prvo, treba imati na umu da WhatsApp trenutno ne podržava zvanično korišćenje istog naloga na dva različita uređaja. Ipak, postoji način da takva opcija bude dostupna.

Jedna od opcija je da koristite WhatsApp Web koji se može pristupiti preko računara. Pored toga, postoji i nekoliko aplikacija trećih strana koje vam omogućavaju da koristite isti WhatsApp nalog na dva ili više uređaja. Međutim, budite oprezni pri korišćenju ovih aplikacija i to radite na sopstvenu odgovornost, jer postoji rizik od gubitka podataka.

Takođe, postoje i nezvanične verzije WhatsApp aplikacije koje omogućavaju korišćenje jednog naloga na više uređaja. Međutim, ove verzije mogu biti nesigurne i mogu dovesti do potencijalnih problema sa sigurnošću i privatnošću.

Ukratko, iako nije zvanično podržano, postoji nekoliko opcija koje omogućavaju korišćenje WhatsApp naloga na više uređaja. Ipak, korisnici treba da budu oprezni i da ne delite svoj nalog sa drugima kako bi se osigurali da se vaši podaci ne pronalaze u pogrešnim rukama.

Kako imati WhatsApp Business na dva telefona

WhatsApp Business je vrlo koristan alat za mala i srednja preduzeća koja žele da poboljšaju komunikaciju sa svojim klijentima. Međutim, ako imate dva telefona, postavlja se pitanje kako možete pristupiti svojim WhatsApp Business porukama na oba uređaja.

Srećom, postoje neke jednostavne tehnike koje vam mogu pomoći da imate WhatsApp Business na dva telefona. Prva opcija je da koristite WhatsApp Web na drugom uređaju kako biste pristupili svojim porukama. Potrebno je samo da otvorite WhatsApp Web na drugom uređaju i skenirate QR kod na svom prvom uređaju kako biste sinhronizovali svoj račun. Međutim, ova opcija može biti nezgodna ako nemate stalni pristup internetu.

Druga opcija je da koristite Google Voice ili drugu uslugu za prosleđivanje poruka. Ova opcija vam omogućava da prosledite svoje poruke sa jednog uređaja na drugi putem jedinstvenog broja. Sve što treba da uradite je da postavite taj broj kao primaoca za svoj WhatsApp Business račun na drugom uređaju.

U svakom slučaju, imati WhatsApp Business na dva telefona nije nemoguće. Potrebno je samo pronaći najbolju opciju za vaše potrebe i prilagoditi svoju komunikaciju na odgovarajući način.

Kako ići uživo na TikTok pokazaćemo vam u ovom članku. Obavezno posetite ovaj link i otkrijte više detalja.

Prijavi se da primaš najnovije informacije na ovu temu