Programi za preuzimanje video zapisa sa jutjuba

Jutjub je danas nezaobilazna platforma za gledanje video sadržaja. Međutim, ponekad želimo da sačuvamo neki video za kasnije gledanje ili ga preuzmemo na svoj uređaj. Zbog toga postoje razni programi za preuzimanje video zapisa sa jutjuba. Ovi programi su korisni jer nam omogućavaju da uštedimo vreme i omoguće da video sadržaj gledamo i kada nismo povezani sa internetom. U ovom članku ćemo se osvrnuti na neke od najboljih programa za preuzimanje video zapisa sa jutjuba.

youtube-dl: kako se koristi

YouTube-DL je program za preuzimanje video sadržaja sa raznih platformi za deljenje videa, uključujući YouTube, Vimeo, Facebook, TikTok i mnoge druge. Ovaj alat je izuzetno koristan za one koji žele da sačuvaju omiljene video-snimke na svojim uređajima.

Kako koristiti YouTube-DL? Prvo treba preuzeti program sa zvanične stranice, a zatim ga instalirati na svom računaru. Nakon instalacije, korisnik treba da kopira URL adresu videa koji želi da preuzme, a zatim je nalepi u komandnu liniju programa. Program će potom započeti preuzimanje, a korisnik može pratiti napredak preuzimanja u realnom vremenu.

Osim preuzimanja celih video-snimaka, YouTube-DL takođe omogućava korisniku da preuzme samo audio deo videa u MP3 ili drugim formatima. Takođe, postoji mogućnost da se preuzme samo određeni deo video-snimka.

YouTube-DL je izuzetno koristan alat za sve koji žele da sačuvaju video-snimke sa interneta i koriste ih kasnije na svom računaru ili mobilnom uređaju. Ovaj program je besplatan i lako se koristi, a takođe je dostupan na različitim platformama.

JDownloader: kako se koristi

JDownloader je besplatan program za skidanje sadržaja sa interneta, koji je posebno popularan među korisnicima koji preuzimaju veće količine datoteka. Uz pomoć JDownloadera, moguće je automatski skidati datoteke sa različitih hosting servisa, kao što su Rapidshare, Megaupload, MediaFire i drugi.

Korišćenje ovog programa je prilično jednostavno – nakon instalacije, korisnik treba da kopira linkove datoteka koje želi da preuzme u JDownloader. Program će zatim automatski preuzeti sve datoteke i rasporediti ih u odgovarajuće foldere.

Jedna od korisnih funkcija JDownloadera je mogućnost preuzimanja datoteka iz prekinutog procesa skidanja. Takođe, program omogućava postavljanje prioriteta preuzimanja datoteka, pa je moguće da se prioritet dodeli nekoj bitnoj datoteci koju korisnik treba da dobije prva.

Osim ovih opcija, JDownloader takođe ima integraciju sa popularnim web pretraživačima, što znači da se linkovi mogu direktno kopirati iz browsera u program. Uz sve ove opcije, JDownloader je idealan izbor za sve one koji žele da olakšaju proces skidanja sadržaja sa interneta i uštede vreme.

4K Video Downloader: kako se koristi

4K Video Downloader je besplatni program koji vam omogućava da skinete video sa YouTube-a, Facebooka, Instagrama i drugih mreža i veb lokacija. Ovaj program vam omogućava da preuzmete videozapise u raznim formatima i kvalitetima do 4K.

Kako da koristite 4K Video Downloader?

1. Preuzmite i instalirajte program sa zvanične 4K Video Downloader stranice.

2. Pronađite video koji želite da preuzmete sa YouTube, Facebook, Instagram ili bilo koje druge mreže ili veb lokacije.

3. Kopirajte URL adresu videozapisa.

4. Pokrenite 4K Video Downloader i kliknite na dugme “Paste Link”, a zatim na “Download”.

5. Odaberite format i kvalitetu preuzimanja.

6. Kliknite na dugme “Browse” da biste odabrali lokaciju na kojoj ćete sačuvati preuzeti video.

7. Kliknite na dugme “Download” da biste započeli preuzimanje videozapisa.

Sa 4K Video Downloader-om, možete preuzeti čitave YouTube plejliste i kanale odjednom, takođe možete preuzeti samo audio datoteke iz video zapisa. Program je dostupan za Windows, Mac OS i Linux operativne sisteme. Zapamtite da bi trebalo da uzmete u obzir autorska prava preuzimanjem videozapisa koji nisu javno dostupni.

Kako pretvoriti WAV u MP3 objasnićemo vam ovde.

Prijavi se da primaš najnovije informacije na ovu temu