Besplatna aplikacija za periodično gladovanje (intermittent fasting)

Periodično gladovanje je postalo sve popularnija metoda za regulisanje telesne mase i unapređenje zdravlja. Besplatna aplikacija za periodično gladovanje nudi korisnicima personalizovane planove ishrane, upozorenja na vreme obroka i praćenje napretka. Sa oštrijom kontrolom svoje ishrane, ljudi mogu unaprediti svoje zdravlje i postići svoje ciljeve telesne mase. Ova aplikacija je dostupna za sve korisnike mobilnih telefona i može biti korisna za sve one koji žele da isprobaju periodično gladovanje.

Aplikacija: Fastic

Fastic aplikacija je prvenstveno namenjena ljudima koji žele da poboljšaju svoju ishranu i uvedu zdravije navike u svakodnevni život. Ovaj inovativni alat za planiranje obroka i vežbanje koristi jednostavan sistem izrade plana obroka i vežbi koji se baziraju na individualnim ciljevima korisnika, a obuhvataju širok spektar dijeta i treninga.

Fastic vam omogućava da kreirate personalizovan plan ishrane, koristeći algoritme bazirane na vašim ciljevima, tajmingu obroka, preferencijama u ishrani kao što su vegetarijanstvo i gluten-free ishrana, a sa ciljem da ishrana bude u skladu sa vašim dnevnim potrebama. Aplikacija takođe pruža savete o zdravoj ishrani, preporuke za vežbanje i omogućava vam da pratite svoj napredak.

Osim toga, korisnici Fastic-a imaju pristup zajednici korisnika i mogu da komuniciraju sa drugim ljudima koji dele slične ciljeve, dele svoje iskustvo i podržavaju jedni druge.

Fastic predstavlja odličan alat za ljude koji žele da održe zdraviji i aktivniji način života, a istovremeno imaju kontrolu nad svojim ishranom i treningom, što ga čini jednom od najboljih aplikacija u ovoj kategoriji.

Aplikacija: Zero Cal

Zero Cal je aplikacija koja je namenjena svima koji žele da efikasno kontrolišu svoj unos kalorija i održe zdravu ishranu. Ona je idealna pomoć u protiv težine ili u postizanju ciljeva u vezi sa ishranom i fitnesom.

Jednostavna i interaktivna, Zero Cal će vam pomoći da lako pratite količinu kalorija koju unosite u organizam i da dobijete savete za zdraviji način ishrane. Omogućava vam praćenje unosa namirnica, vežbe i druge aktivnosti, kao i praćenje napretka i dostizanje ciljeva.

Aplikacija nije samo za one koji žele da izgube kilograme. Zero Cal je korisna i za osobe koje žele da održe telesnu težinu ili unaprede svoje zdravlje opšte.

Napredne opcije poput planera obroka, saveta za ishranu i podrška zajednice korisnika olakšavaju put ka zdravijem i ispunjenijem životu.

Zero Cal je besplatna i dostupna za preuzimanje na iOS i Android uređajima, tako da mogu da koriste svi koji žele da promene svoje životne navike u pravcu zdravije ishrane i stila života. Zapamtite, svaki korak ka boljem zdravlju je korak u pravom smeru!

Aplikacija: Lifesum

Lifesum je besplatna aplikacija koja se fokusira na zdrav životni stil. Ova aplikacija vam pomaže da pravilno planirate i pratite svoje obroke i fizičke aktivnosti.

Jedna od prednosti Lifesuma je njena jednostavnost upotrebe. Korisnici mogu lako uneti svoju dnevnu ishranu i aktivnosti, kao i svoje ciljeve u vezi sa gubitkom težine, dobijanjem mišićne mase ili samo zdravijim načinom života.

Aplikacija pruža personalizovane planove ishrane i vežbanja na osnovu individualnih ciljeva i preferencija, kao i mogućnost praćenja gubitka težine i fizičkog napretka. Korisnici takođe mogu pratiti unos vode i makronutrijenata, kao i dobijati savete za zdrave obroke i recepte.

Osim toga, Lifesum nudi i zajednicu korisnika koji se međusobno inspirišu i motivišu da poboljšaju svoje navike. Aplikacija je dostupna na više jezika, a uz nju dolaze i motivacione poruke i dnevne izazove.

Ukratko, Lifesum je korisna i motivaciona aplikacija za sve koji žele da unaprede svoje zdravlje i promene svoj životni stil na bolje.

Na ovom linku nalaze se aplikacije za brojanje koraka.

Prijavi se da primaš najnovije informacije na ovu temu