Kako napraviti majicu u Robloxu

Roblox je popularna platforma za igre gde igrači mogu da stvore sopstvene igre i prilagode karaktere. Napraviti jedinstvenu majicu za vaš lik je jedan od načina da mu date lični pečat. Ovaj članak će vam objasniti kako da napravite majicu korak po korak i unapredite vaš lik u Robloxu.

Kako napraviti majicu na Roblox-u sa računara

Roblox je popularna online platforma za igranje video igara, ali i za kreiranje sadržaja. Jedan od najčešćih načina da se pokaže individualnost na platformi jeste pomoću personalizovanih majica – nešto što korisnici mogu kreirati sami na svom računaru.

Ukoliko želite i vi da kreirate svoju majicu na Roblox-u, evo nekoliko koraka koji će vam pomoći:

1. Prvo morate da napravite vašu kreaciju u nekom od programa za dizajn. To može biti nešto što već imate instalirano na vašem računaru ili neki od besplatnih programa kao što su Paint.NET ili GIMP.

2. Kada završite sa dizajniranjem, treba da sačuvate vašu kreaciju kao PNG fajl. Najbolje je da dimenzije budu 585×559 piksela.

3. Sada se trebate prijaviti na svoj nalog na Roblox-u i otvoriti Studio – alatku koja vam omogućava da kreirate i dodajete sadržaj na platformu.

4. Kada se Studio otvori, treba da izaberete opciju “Moj inventar” u meniju na vrhu ekrana i da kliknete na novu grupu kako biste kreirali novu majicu.

5. Zatim odaberite opciju “Dodajte sliku iz datoteke” i pronadjite vašu PNG sliku na vašem računaru.

6. Nakon što ste selektovali sliku, otvoriće se novo prozorče u kojem možete da dodate detalje o majici, kao i da popunite ime, opis i cenu.

7. Kada ste popunili sve potrebne informacije, kliknite na dugme “Objavite proizvod” i vaša majica će se naći u robnoj kući, spremna za prodaju.

Imajte na umu da Roblox mora odobriti vaš novi sadržaj pre objavljivanja u robnoj kući, što može potrajati nekoliko dana. Ali kada vaša majica bude na raspolaganju, svi korisnici Roblox-a će moći da je kupe i nose u igri, a vi ćete moći da zaradite deo novca od prodaje.

Kako napraviti majice na Robloksu sa tableta

Robloks je multiplayer igra koja se može igrati na računarima, tabletima i mobilnim telefonima. U igri, igrači mogu da prave svetove i igraju igre koje drugi igrači kreiraju. Takođe, igrači mogu da prave i prodaju odevne predmete, uključujući majice.

Da biste napravili svoju majicu na Robloksu sa tableta, trebate pratiti ove korake:

1. Otvorite Robloks na svom tabletu.

2. Kliknite na opciju “Kreiraj” i odaberite “Majicu”.

3. Otvoriće se novi prozor sa praznom majicom.

4. Kliknite na dugme “Izmeni” da biste otvorili alatke za editovanje.

5. Koristite alatke za editovanje kako biste dodali tekst, slike, boje i druge elemente na majicu.

6. Kada završite sa uređivanjem, kliknite na dugme “Objavi” da biste objavili svoju majicu na Robloksu.

7. Možete i da stavite cenu svoje majice i objavite je u prodaji.

Pravljenje majice na Robloksu sa tableta nije komplikovano kao što se čini. Dodavanjem kreativnih elemenata, igrači mogu da prave jedinstvene majice i stvaraju svoj lični stil u igri.

Kako koristiti majice kreirane na Roblox-u

Majice kreirane na Roblox-u mogu biti odličan način da personalizujete vaš lik i istaknete se od drugih igrača. Pa, kako koristiti ove majice? Prvo, morate imati Roblox nalog i pristup Roblox Studio-u. Otvorite Studio, kliknite na “Create” dugme i izaberite “Shirt” iz menija. Zatim, možete odabrati da li ćete kreirati majicu od nule ili koristiti već postojeći predložak. Ako kreirate majicu od nule, možete dizajnirati sve elemente, uključujući boje, uzorke i slike. Ako koristite predložak, možete promeniti boje i slike po vašoj želji. Kada završite, kliknite na dugme “Save” kako biste sačuvali svoju majicu. Otiđite na Roblox i kliknite na opciju “Avatar” u gornjem meniju. Kliknite na opciju “Shirts” i zatim na “Choose File” da biste preuzeli svoju novu majicu. Napomena: vaše kreacije će biti pregledane od strane Roblox tima pre objavljivanja. Kad prođe verifikacija, vaša majica biće dostupna za korišćenje i moći ćete je nositi u igri. Uživajte u personalizovanju vašeg lika i isticanju u Roblox zajednici sa vašim jedinstvenim majicama!

Kako koristiti Spike Brawl Stars pokazaćemo vam ovde.

Prijavi se da primaš najnovije informacije na ovu temu