Kako funkcioniše Kindle Unlimited

Kindle Unlimited je Amazon-ov servis za čitanje elektronskih knjiga koji funkcioniše na principu pretplate. Svi korisnici ovog servisa mogu birati između nekoliko miliona naslova koje mogu besplatno čitati. Pretplata je mesečna i omogućava neograničen pristup knjigama u digitalnom obliku, bez dodatnih troškova. U ovom članku ćemo objasniti kako funkcioniše ovaj servis i predstaviti njegove najvažnije karakteristike.

Kako se prijaviti za Kindle Unlimited

Ako ste ljubitelj knjiga i želite da uštedite novac i prostor u svom domu, onda je registracija sa “Kindle Unlimited” programom među prvima koje biste trebali razmotriti. Kindle Unlimited je program koji vam omogućava pristup preko milion knjiga, audio knjiga i časopisa po ceni od $9.99 mesečno. Ovaj program vam omogućava neograničen pristup knjigama koje su dostupne u Kindle Store-u, a takođe i ekskluzivne naslove uključujući i romane, biografije i stripove.

Da biste se prijavili za Kindle Unlimited, prvo morate imati korisnički nalog na Amazon-u i validnu kreditnu karticu. Nakon toga, idite na Amazon.com i potražite karticu “Kindle Unlimited” i kliknite na dugme “Prijavite se za besplatnu probu”. Registracija za Kindle Unlimited podrazumeva besplatnu probu od 30 dana, tokom koje možete koristiti sve prednosti ovog programa – bez ograničenja.

Nakon što se probni period završi, pretplata za Kindle Unlimited se može nastaviti po ceni od $9.99 mesečno, ili $29.97 kvartalno, ili $119 godišnje. Vaša kreditna kartica će biti naplaćena čim se završi probni period, ali možete otkazati pretplatu bez dodatnih troškova u bilo kom trenutku tokom prvih 30 dana korišćenja programa.

Kako isključiti automatsko obnavljanje na Kindle Unlimited

Automatsko obnavljanje na Amazonovoj usluzi Kindle Unlimited omogućava učlanjenima da u svakom trenutku uživaju u neograničenoj količini e-knjiga. Ipak, može se dogoditi da želite prekinuti pretplatu ili da jednostavno želite da zaustavite automatsko obnavljanje pretplate. Srećom, to je prilično lako.

Prvo, otvorite svoj Kindle nalog i prijavite se. Zatim, kliknite na odeljak koji se odnosi na pretplatu i tamo biste trebali pronaći opciju “Menadžer pretplate”. Kliknite na nju i trebali biste videti listu svih svojih pretplata. Potražite Kindle Unlimited i kliknite na dugme pored njega koje će vam omogućiti da uređujete svoju pretplatu.

Kada kliknete na dugme uređivanja, trebali biste videti opciju za isključenje automatskog obnavljanja pretplate. To će vam omogućiti da sprečite da vas na kraju meseca iznenadi naplata. I, to je sve – u samo nekoliko jednostavnih koraka, uspeli ste da isključite automatsko obnavljanje na Kindle Unlimited!

Alternativa za Kindle Unlimited: Amazon Prime Reading

Amazon Prime Reading je usluga koja vam omogućava besplatan pristup odabranoj biblioteci elektronskih knjiga, časopisa i stripova. Uslugu možete isprobati putem 30-dnevnog besplatnog probnog perioda, a nakon toga možete nastaviti da uživate u besplatnom čitanju uz godišnju članarinu koja iznosi 59 dolara.

Ova usluga je odlična alternativa za Kindle Unlimited, ako ne želite da plaćate posebnu članarinu za neograničeni pristup elektronskim knjigama. U biblioteci Amazon Prime Readinga možete pronaći popularne naslove kao što su Harry Potter, Hobit i Osnove ekonomije, među mnogim drugim knjigama različitih žanrova. Takođe, možete čitati časopise kao što su National Geographic Traveler, Popular Mechanics i People.

Osim knjiga i časopisa, Amazon Prime Reading takođe nudi izbor stripova, uključujući Marvel i DC naslove.

Uz sve ove mogućnosti, Amazon Prime Reading takođe nudi besplatni pristup odabranim e-knjigama via Audible, platformi za slušanje audioknjiga. Usluga je pogodna za one koji žele da uživaju u svojim omiljenim knjigama, bilo da su u pokretu ili kod kuće.

Ukratko, ako želite da proširite svoju biblioteku elektronskih knjiga, časopisa i stripova, a ne želite da plaćate posebnu članarinu, Amazon Prime Reading može biti idealan izbor za vas.

Šta je Evropski Curriculum Vitae objasnićemo vam u ovom članku.

Prijavi se da primaš najnovije informacije na ovu temu