Kako videti nove pratitelje osobe

Socijalne mreže su postale veliki deo našeg života. Koristimo ih da budemo u kontaktu sa porodicom i prijateljima, da pratimo najnovije trendove, pa čak i za profesionalne svrhe. Međutim, može biti teško praćenje ko vas prati, naročito kada dolaze novi pratitelji. U ovom blogu bismo mi ćemo vas provesti kroz nekoliko jednostavnih metoda koje mogu pomoći da otkrijete kako videti nove pratitelje neke osobe na različitim platformama kao što su Instagram i Facebook.

Kako pronaći nedavne pratitelje na društvenim mrežama

Postoji mnogo razloga zašto bi neko hteo da zna ko su novi pratitelji neke osobe. Na primer, ako ste osoba koja se bavi digitalnim marketingom, zanima vas ko su novi pratitelji vaših klijenata kako biste razumeli koje strategije privlače publiku. U svakom slučaju, postoje načini kako otkriti nove pratioce i pratitelje na društvenim mrežama.

Kako otkriti nove pratitelje na Instagramu

Instagram je popularna društvena mreža koja omogućava korisnicima da dele fotografije i video klipove. Postoje različiti načini kako možete videti nove Instagram pratitelje.

Prvi način je da redovno proveravate listu svojih pratitelja. Ovo možete mi uraditi idući na svoj profil i klikom na opciju “pratioci”. Instagram ne prikazuje direktan spisak novih pratitelja, ali redovnim pregledom možete primetiti nove lica u spisku.

Druga opcija je korišćenje aplikacija treće strane koje pružaju detaljne analize o vašim pratiteljima. Ove aplikacije prikazuju informacije o novim pratiteljima, gubitku pratilaca, aktivnim pratiteljima i slično. Jedino što treba imati na umu je pažljivo biranje aplikacija jer neke od njih mogu prekršiti uslove korišćenja Instagrama.

Kako pregledati pratitelje na Facebook-u

Facebook ne pruža direktnu opciju za videti nove pratioce, ali postoje neke strategije koje možete koristiti.

Opcija je da ručno proverite svoju listu prijatelja da biste videli da li su se pojavili novi članovi. Druga strategija se odnosi na poslovne stranice, gde možete videti statistiku stranice i razumeti koje akcije korisnici sprovode na vašoj stranici, uključujući i novo stvorene likeove stranici.

Kako pratiti promene u pratiteljima na društvenim mrežama

Postoji mnogo alata za praćenje društvenih medija koje možete koristiti za praćenje promena u broju pratilaca i drugih statistika. Neke od ovih aplikacija su Iconosquare, Socialbakers i SocialSprout. Ove platforme vam omogućavaju da vidite ko su novi pratitelji, ko je prestao da vas prati, i mnogo toga više.

Najbolji način da vidite ko vam prati profil na društvenim mrežama

Kao što smo gore spomenuli, postoje različite metode za otkrivanje ko vam prati profil na društvenim mrežama. Od redovnog proveravanja vaših spiskova pratilaca, do korišćenja specijalizovanih aplikacija, opcije su raznolike. Najbolji način će svakako zavistiti od vaših specifičnih potreba i ličnih preferencija.

Zaključno, društveni mediji su moćan alat, ali sa tom moći dolaze i izazovi, poput praćenja broja pratioca. Nadamo se da će vam ovaj vodič pomoći u praćenju svojih novih pratitelja na Instagramu i Facebook-u.

Želite li da naučite više o korišćenju društvenih mreža? Pročitajte naš blog na temu Kako povratiti Instagram nalog za više korisnih saveta i trikova!

Prijavi se da primaš najnovije informacije na ovu temu