Kako instalirati Telegram na tabletu

Danas ćemo vam pokazati kako da instalirate Telegram na tabletu. Telegram je aplikacija za slanje poruka koja se sve više koristi zahvaljujući svom fokusu na privatnost i bezbednost. Za razliku od drugih sličnih aplikacija, nudi mogućnost da se koristi na više uređaja istovremeno, što je velika prednost. Ali, kako se ovaj servis instalira na tabletu? Hajde da pogledamo.

Kako instalirati Telegram na računaru

Instalacija Telegrama na računaru se sastoji iz nekoliko jednostavnih koraka. Prvo, posetite zvanični Telegramov sajt i preuzmite odgovarajuću verziju za vaš operativni sistem (Windows, Mac ili Linux). Nakon što preuzmete fajl, pokrenite ga i sledite uputstva za instalaciju.

Potrebno je da se registrujete na Telegram koristeći vaš mobilni broj. Nakon što unesete broj, dobićete SMS poruku sa verifikacionim kodom koji morate uneti u program. Nakon toga, vaš računar će biti povezan sa vašim Telegram nalogom.

Instalacija Telegrama na Mac-u

Ako koristite Mac, Telegram možete preuzeti direktno iz Mac App Store-a. Samo otvorite App Store, pretražite Telegram i kliknite na “Get”. Nakon što se aplikacija instalira, moći ćete da je pokrenete iz Launchpad-a.

Kao i kod Windows-a, registrujete se sa vašim mobilnim brojem, unesete verifikacioni kod koji dobijete SMS porukom, i vaš Mac će biti povezan sa vašim Telegram nalogom.

Korišćenje Telegrama bez telefonskog broja na računaru

Da li je moguće koristiti Telegram bez telefonskog broja? Nažalost, odgovor je ne. Telegram zahteva potvrdu telefonskog broja kako bi vam omogućio pristup ovom servisu.

Ovo može biti nezgodno za korisnike koji žele da koriste Telegram samo na svom računaru, bez potrebe da ga povezuju sa svojim mobilnim brojem. Međutim, postoje rešenja kao što su virtuelni telefonski brojevi koje možete koristiti za ovu svrhu.

Telegram bez instalacije na računaru: Kako to uraditi

Ne želite da instalirate Telegram na računaru, ali biste želeli da ga koristite? Postoji rešenje za to – Telegram Web.

Telegram Web je verzija aplikacije koja radi direktno u vašem internet pretraživaču, bez potrebe za instalacijom. Da biste pristupili Telegram Web-u, samo ukucate “https://web.telegram.org” u adresnu traku pretraživača.

Nakon što se sajt učita, tražiće od vas da unesete svoj telefonski broj. Nakon potvrde broja SMS porukom, imaćete pristup svom Telegram nalogu direktno sa svog računara, bez potrebe za instalacijom aplikacije.

Kako se koristi Telegram na desktop računaru

Telegram je veoma jednostavan za korišćenje na desktop računaru. Interfejs je intuitivan i lako razumljiv. Sve vaše poruke, mediji i kontakti su sinhronizovani sa vašim mobilnim uređajem, što znači da možete nastaviti razgovor baš tamo gde ste stali.

Pored toga, Telegram nudi mogućnosti kao što su slanje voice poruka, deljenje fajlova, kreiranje grupa i kanala, a takođe podržava i brojne dodatne aplikacije koje mogu unaprediti vaše iskustvo.

Sve u svemu, Telegram na desktop računaru pruža skoro sve funkcionalnosti koje možete očekivati od napredne aplikacije za slanje poruka.

Sada kada znate kako da instalirate i koristite Telegram na tabletu i računaru, vreme je da se upustite u svet privatnog razgovora sa prijateljima, kolegama i porodicom koristeći ovu fantastičnu aplikaciju.

Ipak, ukoliko naiđete na neki problem ili izgubite razgovore na svom Telegram nalogu, ne brinite. U tom slučaju, obratite se stručnjacima koji će vam pomoći. Za detalje o tome kako da vratite svoje Telegram poruke i razgovore, posetiti kako vratiti Telegram razgovore.

Prijavi se da primaš najnovije informacije na ovu temu