Kako instalirati WhatsApp na iPad-u

Slanje poruka prijateljima, porodici i poslovnim partnerima nikada nije bilo lakše uz WhatsApp, jednu od najpopularnijih aplikacija za instant messaging na svetu. Bez obzira da li koristite Android, iPhone ili računar, lako je video pozivima i porukama ostati povezan. Ali, da li znate kako da instalirate WhatsApp na iPad-u?

Ovaj vodič je tu da vam pokaže kako. Znamo da je iPad izuzetno koristan alat sa velikim displejem, što ga čini idealnim za video pozive. Zbog toga vam pokazujemo kako da instalirate WhatsApp na iPad-u i uživate u svim njegovim prednostima.

Kako instalirati WhatsApp na iPad-u bez telefona

Za početak, treba napomenuti da službeno WhatsApp ne podržava iPad. Međutim, postoji nekoliko načina da instalirate WhatsApp na iPad, a jedan od njih je instalacija WhatsApp-a bez povezivanja telefona. Da biste to postigli, sledite ove jednostavne korake:

  1. Idite na Apple App Store na vašem iPad-u.
  2. Pretražite “Messenger for WhatsApp”.
  3. Preuzmite aplikaciju i instalirajte je.
  4. Otvorite aplikaciju i pratite uputstva za postavljanje.

Ova aplikacija je izuzetno jednostavna za upotrebu i nudi sve osnovne funkcije WhatsApp-a, uključujući slanje tekstualnih poruka, video pozive i više. Međutim, važno je napomenuti da neke naprednije funkcije možda neće funkcionisati.

Instaliranje WhatsApp-a na iPad-u bez jailbreak-a

Druga metoda instalacije WhatsApp-a na iPad-u ne zahteva jailbreaking, što je dobra opcija ukoliko želite da zadržite garanciju na vašem uređaju. Postupak je prilično jednostavan:

  1. Na vašem iPad-u idite na App Store.
  2. Pretražite ‘WhatsApp’.
  3. Nažalost, WhatsApp neće biti dostupan za preuzimanje, ali to ne znači da ne možete da ga instalirate.
  4. Kliknite na ikonu sa tri tačke u gornjem desnom delu ekrana.
  5. Pronađite opciju ‘Verzije za iPhone’ i kliknite na nju.
  6. Pojaviće se verzija WhatsApp-a koja je dostupna za preuzimanje.

Kada je preuzmite, na vašem iPad-u će biti instaliran WhatsApp! Međutim, moraćete da ga povežete sa svojim telefonom prateći instrukcije koje se na ekranu pojave.

Alternative za instaliranje WhatsApp-a na iPad-u

Ako metode gore opisane ne funkcionišu ili jednostavno tražite više opcija, ima nekoliko alternativa. Jedna od njih je korišćenje WhatsApp Web-a na vašem iPad-u. To možete uraditi tako što ćete otvoriti Safari ili bilo koji drugi browser na svom iPad-u, idite na https://web.whatsapp.com, i pratite uputstva za povezivanje sa telefonom. Ova metoda omogućava vam pristup svim WhatsApp porukama, ali zahteva povezan telefon.

Druga alternativa je korišćenje različitih instant messenger aplikacija na App Store-u koje su kompatibilne sa iPad-om. Ove aplikacije vam često pružaju slične funkcionalnosti kao i WhatsApp.

Zaključak

Uprkos činjenici da WhatsApp službeno ne podržava iPad, postoji nekoliko načina da instalirate WhatsApp na iPad. Bilo da koristite Messenger for WhatsApp, WhatsApp Web, ili čak neku alternativnu aplikaciju, može da omogući slanje poruka, deljenje datoteka, i video pozive sa vašeg iPad-a.

Bez obzira na metodu koju izaberete, najvažnije je da vam omogućava pristup WhatsApp-u na vašem iPad-u. Tako možete iskoristiti veliki ekran i ostale prednosti iPad-a za komunikaciju sa prijateljima, porodicom, i poslovnim partnerima.

Da biste saznali više o tome kako se WhatsApp instalira na različitim uređajima, pogledajte naš članak na temu Kako instalirati WhatsApp na računaru.

Prijavi se da primaš najnovije informacije na ovu temu