NOW TV Smart Stick: šta je i kako funkcioniše

NOW TV Smart Stick je mali, prenosivi uređaj kojim možete pretvoriti svoj televizor u pametni televizor. Uređaj vam omogućava pristup velikom broju TV kanala, filmova, sportova i drugih zabavnih sadržaja putem interneta.

NOW TV Smart Stick: sve što treba da znate

NOW TV Smart Stick se spaja na televizor putem HDMI porta. Povezuje se sa Wi-Fi mrežom i nakon jednostavnog postupka instalacije, pruža vam pristup sadržajima preko NOW TV platforme. Uređaj podržava reprodukciju sadržaja u visokoj rezoluciji 720p i 1080p, što pruža kristalno čistu sliku.

Minimalni zahtevi za NOW TV Smart Stick

Za korišćenje NOW TV Smart Stick-a potreban vam je televizor sa HDMI portom i internet brzine minimalno 2.5Mbps. Takođe, potrebno je da imate aktivnu NOW TV pretplatu.

Cena NOW TV Smart Stick uređaja

Cena NOW TV Smart Stick uređaja varira u zavisnosti od prodajnog mesta, ali uglavnom se kreće oko 20 eura. Sam uređaj ne uključuje mesečnu pretplatu za NOW TV, koju je potrebno dodatno platiti.

Kako koristiti NOW TV Smart Stick: korak po korak

1. Povežite NOW TV Smart Stick na HDMI port na tvom televizoru.2. Povežite uređaj sa Wi-Fi mrežom.3. Pratite uputstva na ekranu za postavljanje računa.4. Nakon uspešnog postavljanja računa, možete početi sa koriscenjem servisa.

NOW TV Smart Stick: najčešća pitanja i odgovori

Najčešće postavljana pitanja u vezi sa NOW TV Smart Stick uređajem su:

Da li je moguće koristiti NOW TV Smart Stick bez internet konekcije? – Ne, za rad uređaja neophodna je stabilna internet konekcija.

Da li je dostupan NOW TV Smart Stick u Srbiji? – Da, uređaj je dostupan za kupovinu u Srbiji preko internet prodavnica.

Koliko uređaja se može povezati na jedan NOW TV nalog? – Na jedan nalog se može povezati maksimalno četiri uređaja.

Prijavi se da primaš najnovije informacije na ovu temu