Aplikacija za merenje sobne temperature

U svetu je sve više ljudi koji žele da dobiju kontrolu nad temperaturom u svom domu. Jedan od jednostavnih načina za to jeste aplikacija za merenje sobne temperature. U ovoj recenziji, istražujemo najbolje aplikacije koje omogućavaju merenje temperature u okruženju i koje su dostupne za različite platforme i uređaje. Otkrićete čime se razlikuju aplikacije i kako izabrati najbolju za svoje potrebe.

Besplatne aplikacije za merenje sobne temperature: Android

Besplatne aplikacije za merenje sobne temperature su odličan način da saznate koliko je toplo ili hladno u vašem prostoru. Ove aplikacije su posebno korisne za ljude koji žive u prostorima koji nisu opremljeni termostatom, ili u slučaju kada termostat ne funkcioniše.

Za korisnike Androida, postoji mnoštvo besplatnih aplikacija za merenje sobne temperature koje su dostupne na Google Play prodavnici. Jedna od najpopularnijih je aplikacija “Thermometer“, koja će vam pomoći da dobijete tačne podatke o temperaturi i vlažnosti u vašem prostoru.

Ova aplikacija se oslanja na senzore koji se nalaze na vašem telefonu kako bi izmerili temperaturu i vlažnost. Na taj način možete dobiti podatke o tome koliko je toplo ili vlažno u vašem prostoru.

Druga popularna aplikacija koju preporučujemo je “Room Temperature“. Ova aplikacija vam takođe omogućava da brzo i lako izmerite temperaturu u prostoru, ali ima i dodatne funkcije, poput mogućnosti podešavanja obaveštenja o temperaturi i vlažnosti.

Ukoliko imate problema sa praćenjem temperature u vašem domu ili kancelariji, besplatne aplikacije za merenje sobne temperature su odlično rešenje koje vam može pomoći da ostanete ugodno i zdravo.

Besplatne aplikacije za merenje sobne temperature: iPhone

Besplatne aplikacije za merenje sobne temperature su sve popularnije, a iPhone je u ovom pogledu bogat izborom različitih aplikacija. Ove aplikacije se najčešće koriste u domaćinstvima, kako bi se proverila temperatura u prostoriji i preduzele odgovarajuće akcije kako bi se održala prijatna temperatura.

Jedna od najpopularnijih besplatnih aplikacija za merenje temperature na iPhoneu je “Thermometer“. Ona koristi senzore telefona kako bi merila temperaturu i prikazala je u Kelvin i Celsius merenjima. Osim toga, aplikacija omogućava korisnicima da unose napomene, beleže istoriju merenja i daju nazive sobama u kojima se vrši merenje.

Druga popularna aplikacija je “Room Temperature”. Ova aplikacija takođe koristi senzore telefona za merenje temperature, ali svoje merenje prikazuje samo u Celsius pobližim merilima. Ova aplikacija takođe ima funkcije poput beleženja istorije merenja i napomene za sobe.

Aplikacija “ThermoMeter Free” takođe spada u kategoriju popularnih besplatnih aplikacija za merenje temperature. Ona prikazuje temperature u kelvin, Celsius i Fahrenheit merenjima. Takođe, ova aplikacija omogućava korisnicima da vrše pretragu temperature po mestima i beleže istoriju merenja.

U svakom slučaju, ovakve aplikacije su veoma korisne i lako se koriste, a iPhone ima bogat izbor ovakvih aplikacija koje će vam pomoći da održite prijatnu temperaturu u svom domu.

Besplatna aplikacija za periodično gladovanje (intermittent fasting) nalazi se na ovom linku.

Prijavi se da primaš najnovije informacije na ovu temu