Kako anonimno gledati Instagram Stories

Devojka koja vam se dopada je na Instagramu i uvek objavljuje najnovije vesti o svom životu. Međutim, zbog svoje skromnosti, bojite se da je ne bi znali da pratite njene stories. Nemojte se brinuti: imamo prava rešenja koja će vam omogućiti da vidite Instagram stories anonimno. U narednim delovima ovog tutoriala, pokazaćemo vam kako da koristite aplikacije i web servise da biste videli multimedijalni sadržaj Instagram stories bez ikakvog rizika. Učinite nekoliko minuta slobodnog vremena da biste se informisali o načinima na koje biste ostali anonimni dok pratite stories devojke po vašem izboru.

Kako da vidite privatne Instagram profile objasnićemo vam u ovom članku.

Kako anonimno gledati Instagram Story

Pre nego što vam pokažem kako anonimno gledati Instagram stories, potrebno je da vam dam neke važne informacije o tome. Naime, Instagram nema funkciju za anonimno praćenje storija. Međutim, to je moguće postići korišćenjem aplikacija ili web stranica treće strane. Imajte na umu da nećete moći da pratite storije sa privatnih profila, zbog zaštite privatnosti koja je propisana od strane fotografskih društvenih mreža. Da biste saznali više, čitajte dalje.

Aplikacija za anonimno gledanje Instagram stories

Da li biste želeli da budete u mogućnosti da anonimno pratite Instagram stories? U tom slučaju obratite pažnju na rešenja koja ćemo vam prezentovati.

Gledajte stories na instagramu anonimno – Android

Ako želite da gledate Instagram stories anonimno na Android uređajima, ja ne preporučujem da koristite aplikacije koje se mogu naći u Android prodavnicama, jer bi one mogle da dovedu do problema sa privatnošću jer zahtevaju da se ulogujete sa vašim Instagram nalogom. 

Preporučujem da se obratite sajtovima kao što su StoriesIG i Infact, koji rade direktno iz pretraživača i ne zahtevaju da se ulogujete na Instagram. Jednostavno unesite korisničko ime javnog profila na Instagramu, pritisnite Enter i nakon nekoliko trenutaka ćete moći da vidite stories koje se nalaze na licu mesta ili da ih preuzmete pritiskom na odgovarajuće dugme za preuzimanje.

Pogledajte anonimno Instagram stories – iPhone

Ako posedujete iPhone, preporučujem da iskoristite ove online usluge. Alternativno, ako ste u potrazi za aplikacijom, možete da isprobate Story Viewer for Insta koji vam omogućava da anonimno pregledate Instagram stories. Ovu aplikaciju možete da preuzmete besplatno sa iOS App Store-a. 

Kada instalirate i pokrenete Story for Instagram na svom uređaju, upišite korisničko ime uključujući @ sa odgovarajućim tekstualnim poljem i izaberite profil koji vas zanima iz menija koji se otvara. Zatim odaberite karticu Stories i, ako ima sadržaja, dodirnite pregled da biste ih videli.

Ako želite da sačuvate sadržaj stories, nakon što otvorite jednu, pritisnite dugme (…) na gornjem desnom uglu i kliknite na Sačuvaj u meniju koji se otvorio. Da biste završili operaciju, možda će vam biti potrebno da dozvolite aplikaciji pristup multimedijalnim datotekama uređaja koji se koristi.

Druge aplikacije za anonimno gledanje Instagram stories

  • Story Saver for Instagram (Android) — Druga aplikacija za anonimno pregledanje Instagram story je Stori Saver za Android. Omogućava vam da pregledate stories Instagram korisnika i da ih sačuvate u memoriji vašeg uređaja. Međutim, zahteva da se prijavite na vaš nalog. 
  • Story Saver (iOS/iPadOS) —  je još jedna aplikacija koja vam omogućava da anonimno pregledate Instagram story i da ih preuzmete lokalno. Ova aplikacija košta 6,99 €.

Prijavi se da primaš najnovije informacije na ovu temu