Kako preuzeti Apple Watch brojčanik

Kako preuzeti Apple Watch brojčanik

Apple Watch je postao ne samo simbol modernog načina života nego i izraz ličnog stila. Mogućnost personalizacije sata putem različitih brojčanika čini ga još privlačnijim. Kroz ovaj članak vodićemo vas kroz proces preuzimanja novih brojčanika za vaš Apple Watch, kao i načine kako to možete učiniti direktno sa sata ili preko iPhonea. Takođe, otkrićemo koje su najbolje aplikacije koje vam mogu pomoći da pronađete savršen brojčanik za vaš stil i potrebe.

Kako preuzeti nove Apple Watch brojčanike

Kako biste osvežili izgled vašeg Apple Watcha, možete preuzeti nove brojčanike, a proces je jednostavan. Apple Watch dolazi sa već instaliranim brojčanicima, ali uvek možete dodati nove kako biste prilagodili izgled sata svojim preferencijama. Nova brojčanika možete tražiti direktno preko vašeg sata, preko iPhonea ili koristeći razne aplikacije.

Preuzimanje brojčanika sa Apple Watcha

Ako želite dodati novi brojčanik direktno sa vašeg Apple Watcha, potrebno je da prvo pritisnete i držite ekran dok se ne otvori galerija brojčanika. Zatim, prelaskom prstom udesno dođete do opcije “New” ili “Novo” i pritisnete dugme “+”. Nakon toga, možete da pretražujete razne stilove i dizajne brojčanika i odaberete onaj koji vam se najviše sviđa.

Preuzimanje brojčanika sa iPhone-a

Sa druge strane, preuzimanje brojčanika preko iPhonea obično pruža veću preglednost i lakše pretraživanje. Da biste to učinili, otvorite aplikaciju “Watch” na vašem iPhoneu i idite na tab “Face Gallery” ili “Galerija brojčanika”. Ovde možete pregledati sve dostupne brojčanike i jednostavno ih dodati pritiskom na “Add” ili “Dodaj”. Nakon toga, brojčanik će se pojaviti na vašem satu.

Najbolje aplikacije za preuzimanje brojčanika za Apple Watch

Pored standardnih opcija koje nudi Apple, postoji i nekoliko aplikacija koji omogućuju korisnicima da pronađu i preuzmu jedinstvene brojčanike. Te aplikacije često sadrže brojčanike koje dizajniraju sami korisnici ili profesionalni dizajneri. Jedna od prednosti korišćenja ovakvih aplikacija je što se redovno ažuriraju sa novim sadržajem, tako da uvek možete pronaći nešto novo i zanimljivo.

Buddywatch – najpopularnija aplikacija za preuzimanje brojčanika za Apple Watch

Jedna od najpopularnijih aplikacija za preuzimanje brojčanika je definitivno Buddywatch. Buddywatch je aplikacija koja korisnicima omogućava da pretražuju, preuzmu i dele brojčanike za Apple Watch. Aplikacija je jednostavna za korišćenje i sadrži veliki broj brojčanika iz različitih kategorija – od sporta i mode, do umetnosti i pop kulture. Svaki brojčanik dolazi sa informacijama o tome kako ga postaviti, kao i listom aplikacija potrebnih za njegovo pravilno funkcionisanje.

Preuzimanje novih brojčanika je sjajan način da personalizujete vaš Apple Watch i učinite ga značajno više od običnog sata. Uz pomoć aplikacija kao što je Buddywatch, možete kontinuirano osvežavati izgled vašeg Apple Watcha i istraživati različite stilove koji odgovaraju vašem ličnom ukusu i potrebama. A sada kada znate kako lako možete dodati nove brojčanike, sve što je preostalo jeste da krenete u potragu za savršenim brojčanikom koji će vaš Apple Watch učiniti još personalizovanijim i istaknuti vaš jedinstveni stil.

Prijavi se da primaš najnovije informacije na ovu temu