Prebacivanje na iOS: Šta je to i kako radi

Prebacivanje na iOS: Šta je to i kako radi

Zamena mobilnog telefona može biti uzbudljiva, ali isto tako i pomalo stresna kada dođe do prebacivanja podataka sa jednog uređaja na drugi, posebno kada prelazite sa Android sistema na iOS. “Prebacivanje na iOS” je proces koji korisnicima olakšava migraiju sa Android uređaja na iPhone, prenoseći kontakte, fotografije, poruke i mnoge druge važne podatke. U ovom članku objasnićemo šta tačno podrazumeva ovaj proces i vodićemo vas kroz korake kako biste ga uspešno sproveli.

Korišćenje Prebacivanja na iOS

Apple je razvio alat “Move to iOS” koji omogućava glatku i efikasnu tranziciju podataka sa Androida na iOS. Nakon instaliranja aplikacije na Android uređaju, ona se povezuje sa novim iPhone uređajem putem privatne Wi-Fi mreže i omogućava prenos podataka. Proces je automatizovan i vodi korisnike korak po korak, što rezultira jednostavnim i bezbednim prenosom vaših važnih informacija.

Prebacivanje podataka sa Androida na iOS

Pre nego što započnete sa prebacivanjem podataka, obezbedite da je na vašem Android uređaju instalirana aplikacija “Move to iOS” a na iPhone-u da je započet proces postavljanja uređaja. Tada, tokom postupka konfiguracije novog iPhone-a, izaberite opciju “Prebaciti podatke sa Androida”. Vaš Android uređaj će tražiti kôd koji se generiše na iPhone uređaju, a koji se koristi za povezivanje dva uređaja.

Kako preneti kontakte sa Androida na iOS

Kontakti su jedni od najvažnijih podataka na telefonima. Srećom, “Move to iOS” omogućava lako prebacivanje kontakata. Nakon što povežete dva uređaja, aplicirajte opciju za prenos kontakata. Postarajte se da imate najnoviju verziju aplikacije Google Contacts na Android uređaju kako bi svi kontakti bili sinhronizovani i spremni za prenos.

Prebacivanje fotografija sa Androida na iOS

Fotografije čuvaju naše uspomene, stoga je važno da ih sigurno prebacimo na novi uređaj. Sa “Move to iOS”, sve fotografije i video snimci koji su sačuvani u galeriji vašeg Android uređaja biće preneti na vaš iPhone. Proces je jednostavan i podrazumeva izbor fotografija koje želite preneti tokom postupka koristeći pomenutu aplikaciju.

Kako prebaciti aplikacije sa Androida na iOS

Iako ne možete direktno prebaciti aplikacije, jer one nisu kompatibilne preko platformi, “Move to iOS” omapogućava prepoznavanje i predlaganje ekvivalentnih aplikacija dostupnih na App Store-u. Ako su te aplikacije besplatne, biće automatski instalirane na vašem iPhone-u, dok ćete plaćene aplikacije moći ručno preuzeti nakon prebacivanja.

Zakazivanje podrške AppleCare telefonom

Ako čitav proces prebacivanja podataka izgleda zastrašujuće ili naiđete na bilo kakve probleme, možete zakazati podršku AppleCare putem telefona. AppleCare tim je obučen da pomogne u tranziciji i rešavanju bilo kakvih izazova koji se mogu pojaviti, garantujući da će sve biti prebačeno na vaš novi iPhone bez problema.

Završni paragraf:

Koristeći “Prebacivanje na iOS”, proces promene uređaja sa Androida na iPhone je sada jednostavan i bezbolan. Sve što je potrebno je da sledite korake, a Apple je tu da pruži pomoć u svakom trenutku. Sa sigurnošću možemo reći da ćete ubrzo uživati u svim prednostima koje iOS nudi, imajući pri tome sve svoje važne podatke sa sobom. Dobrodošli u porodicu iPhone korisnika!

Prijavi se da primaš najnovije informacije na ovu temu