Kako dobiti nove WhatsApp emoji-je

Kako dobiti nove WhatsApp emoji-je

WhatsApp je jedna od najpopularnijih aplikacija za komunikaciju u svetu koja ne prestaje da se razvija i poboljšava korisničko iskustvo. Jedan od najzabavnijih i najraširenijih načina komuniciranja u WhatsApp-u su emoji-ji ili emotikoni, koji omogućavaju korisnicima da izraze svoja osećanja, stavove i reagovanja bez korišćenja reči. U ovom tekstu, pokazaćemo vam kako možete dobiti najnovije WhatsApp emotikone i to na različitim uređajima – bilo da koristite Android, iPhone ili računar.

Kako dobiti nove WhatsApp emotikone: Android

Ako koristite WhatsApp na uređaju sa Android operativnim sistemom, dobijanje novih emotikona je prilično jednostavno. Sve što trebate da uradite je da osigurate da imate instaliranu najnoviju verziju WhatsApp aplikacije iz Google Play Store-a. Redovno ažuriranje aplikacije je ključno jer developeri konstantno dodaju nove emotikone u sklopu redovnih ažuriranja. Evo koraka kako da osvežite svoju aplikaciju:

1. Otvorite Google Play Store.
2. U gornji desni ugao kliknite na ikonicu profila.
3. Izaberite “Moje aplikacije i igre”.
4. Pronađite WhatsApp i kliknite na “Ažuriraj” ako je dostupno novo ažuriranje.

Nakon što instalirate ažuriranje, novi emotikoni će automatski biti dostupni u vašoj biblioteci emotikona unutar aplikacije.

Nove WhatsApp emotikone na iPhone-u: uputstvo

Korisnici iPhone-a takođe mogu uživati u najnovijim WhatsApp emotikonima ažuriranjem aplikacije preko App Store-a. Postupak je sličan kao kod Android-a:

1. Otvorite App Store.
2. Dodirnite profilnu ikonu u gornjem desnom uglu ekrana.
3. Skrolujte do sekcije “Dostupna ažuriranja” i pronađite WhatsApp.
4. Dodirnite “Ažuriraj” pored aplikacije da biste preuzeli i instalirali najnoviju verziju.

Nakon ažuriranja, nove emotikone možete pronaći u emotikon meniju kada započnete novu poruku ili kada odgovarate na postojeću.

Kako instalirati nove WhatsApp emotikone na računaru

WhatsApp web i desktop aplikacije takođe imaju mogućnost korišćenja emotikona. Da biste dobili nove emotikone na ovim platformama, moraćete da osigurate da je vaša mobilna aplikacija ažurirana, jer će se emotikoni sinhronizovati sa vašim računarom preko nje. Postarajte se da pratite korake ažuriranja za mobilni uređaj, a nakon toga otvorite WhatsApp na vašem računaru. Ako koristite WhatsApp web, osvežite stranicu u svom pretraživaču. Za desktop aplikaciju, ako je potrebno ažuriranje, pojaviće se obaveštenje kada je pokrenete.

Kako preuzeti nove WhatsApp naljepnice

Naljepnice su još jedan zabavan način komunikacije koje WhatsApp nudi. One su slične emotikonima, ali su obično veće i mogu biti i animirane. Evo kako da dođete do novih:

1. Otvorite chat u WhatsApp-u.
2. Kliknite na ikonicu naljepnica u polju za unos teksta.
3. Izaberite “+” ikonicu da biste videli dostupne setove naljepnica.
4. Skrolujte kroz listu i dodirnite “Preuzmi” pored seta naljepnica koji želite.

Mnogi setovi naljepnica su besplatni, a možete preuzeti i one koje su kreirali drugi korisnici.

Kako koristiti WhatsApp emotikone na Instagramu

Emotikone koje koristite u WhatsApp-u možete koristiti i na drugim platformama, poput Instagrama. Da biste to uradili, jednostavno kopirajte emotikon koji želite da koristite iz WhatsApp-a i nalepite ga u svoju Instagram poruku ili komentar. Takođe, kada koristite Instagram na mobilnom uređaju, imaćete pristup ugrađenom setu emotikona koje možete koristiti direktno unutar aplikacije.

Emotikoni su ključan deo digitalne komunikacije, omogućavajući nam da izrazimo emocije i ideje brzo i efikasno. Bez obzira na to da li koristite WhatsApp na Androidu, iPhone-u ili računaru, dobijanje i korišćenje najnovijih emotikona je jednostavan proces koji zahteva redovno ažuriranje aplikacije. Pored toga, specijalne naljepnice doprinose većoj izražajnosti u komunikaciji, dok je korišćenje WhatsApp emotikona na drugim platformama poput Instagrama lako i intuitivno. Pratite ove upute i osigurajte da uvek imate pristup novim i zabavnim načinima izražavanja unutar vaših omiljenih aplikacija za dopisivanje.

Prijavi se da primaš najnovije informacije na ovu temu