Najbolji pozadinski ekrani za iPhone X

Najbolji pozadinski ekrani za iPhone X

Kada je iPhone X prvi put lansiran, njegov izvanredan OLED ekran sa skoro bez ivica izgledom zaintrigirao je korisnike širom sveta. Jedan od načina da personalizujemo ovaj pametni telefon je i odabir savršenog pozadinskog ekrana koji naglašava estetiku uređaja. Srećom, postoji bezbroj aplikacija i web stranica koje pružaju visokokvalitetne pozadinske ekrane dizajnirane specifično za iPhone X. U ovom članku, istražićemo najbolje resurse koji će vam pomoći da vaš iPhone X izgleda još bolje.

Aplikacije za najbolje pozadinske ekrane za iPhone X

Postoji mnoštvo aplikacija na App Store-u koje nude raznolike i visokokvalitetne pozadinske slike za iPhone X. Bilo da preferirate apstraktne umetničke radove, pejzaže prirode ili urbane slike, sigurno ćete naći nešto što će odgovarati vašem ukusu i stilu. Navedimo neke od najpopularnijih aplikacija koje su se istakle svojom kvalitetom i raznolikošću ponude.

Vellum aplikacija za pozadinske ekrane

Vellum je jedna od najomiljenijih aplikacija kada je u pitanju personalizacija pozadinskih ekrana. Ovo je savršen izbor za one koji traže dobro dizajniranu i jednostavnu aplikaciju sa velikim izborom umetničkih slika. Dnevno ažuriranje kolekcije osigurava da nikada ne ostanete bez novih opcija. Osim toga, Vellum nudi i opciju zamućenja pozadine pre njenog postavljanja, što je značajka koja vam omogućava da stvorite pozadinu koja ne preklapa sa ikonama na vašem ekranu.

Everpix aplikacija za pozadinske ekrane

Everpix je još jedna aplikacija koja vam može pomoći da se izdvojite. Sa hiljadama HD i 4K slika koje su besplatno dostupne, možete biti sigurni da ćete naći savršenu pozadinu. Koliko god bili specifični vaši ukusi, Everpix ima kategorije da zadovolji skoro svakog korisnika. Posebna pažnja je posvećena prikazu slika koje su optimizovane za iPhone X, pa nećete morati da brinete oko rezolucije ili prikaza na vašem uređaju.

Unsplash aplikacija za pozadinske ekrane

Unsplash se izdvaja svojom ponudom fotografija visoke kvalitete, koje su besplatne za korišćenje. Fotografije dolaze direktno od talentovanih fotografa širom sveta, čineći svaku pozadinu jedinstvenom. Aplikacija se redovno ažurira sa novim fotografijama, pa će ljubitelji fotografije i umetnosti svakodnevno imati priliku da otkriju nešto novo i inspirativno.

Web stranice za najbolje pozadinske ekrane za iPhone X

Uz mnoštvo dostupnih aplikacija, ne treba zaboraviti i na web stranice koje nude impresivan izbor pozadinskih ekrana. One su često sjajan izbor za pronalaženje posebnih slika koje možda nisu dostupne u aplikacijama. Web stranice poput Pexels, Pixabay ili WallpaperAccess nude veliki asortiman slika za skoro svaki ukus ili želju.

Pexels web stranica za pozadinske ekrane

Pexels je poznat po svojoj zajednici fotografa koji dele besplatne fotografije visoke rezolucije. Pored toga što možete pretraživati slike po ključnim rečima, ova platforma takođe omogućava filtriranje slika po boji, što može biti izuzetno korisno ako tražite pozadinu koja se uklapa u određenu šemu boja.

Pixabay web stranica za pozadinske ekrane

Pixabay je još jedna bogata biblioteka slika, većinom kreirana od strane amaterskih i profesionalnih umetnika, dostupna svima bez autorskih prava. Ova stranica nudi ogroman izbor fotografija, vektorskih slika i ilustracija koje se mogu koristiti bez imalo brige o kršenju autorskih prava.

WallpaperAccess web stranica za pozadinske ekrane

WallpaperAccess je popularna destinacija za one koji traže visokokvalitetne pozadinske slike sortirane po kategorijama i tagovima. Sa fokusom na visokoj rezoluciji i raznolikim stilovima, ova web stranica pruža laku navigaciju u potrazi za savršenom pozadinom za vaš iPhone X.

Personalizovanje vašeg iPhone X sa savršenom pozadinom može biti zabavna i kreativna aktivnost. Sa različitim aplikacijama i web stranicama na dohvat ruke, opcije su praktično neograničene. Bez obzira koju od ovih resursa

Prijavi se da primaš najnovije informacije na ovu temu