Kako videti poslednji put viđen na WhatsApp-u čak i ako je skriven

WhatsApp je jedna od najpopularnijih aplikacija za razmenu poruka, ali ponekad možda želite da sprečite druge da vide kada ste poslednji put bili na sajtu. Međutim, postoji način da vidite kada je neko poslednji put bio aktivan na WhatsApp-u, čak i ako su skrili ovu informaciju. U ovom članku, saznaćete kako da proverite poslednji put viđen status drugih korisnika na WhatsApp-u.

Kako otkriti skriveni WhatsApp status

Ako ste se ikada zapitali kako otkriti skriveni status nekog od vaših kontakata na WhatsAppu, imamo dobru vest za vas – postoji nekoliko načina da to učinite.

Prvo, proverite da li je ta osoba podesila svoj status kao “vidljiv samo za određene kontakte”. U tom slučaju, važno je biti na njihovoj listi kontakata. Nakon toga, pošaljite poruku toj osobi i ako vaša poruka dobije oznaku “pročitano”, to znači da ste na njihovoj listi kontakata. Otvorite sekciju “Status” na WhatsAppu i proverite da li je status te osobe vidljiv.

Drugi način da otkrijete skriveni status je da koristite aplikacije kao što su “WhatsRemoved+” ili “GBWhatsApp” koje su napravljene sa ciljem da otkriju skrivene statuse. Ove aplikacije će vam omogućiti da vidite izbrisane poruke i skrivene statuse nekih od vaših kontakata.

Međutim, imajte na umu da ove aplikacije ugrožavaju privatnost drugih ljudi, pa budite pažljivi i koristite ih samo ako imate dobre namere ili u slučaju da se nešto važno dogodi.

Najbolje aplikacije za otkrivanje skrivenog WhatsApp poslednjeg puta viđenog

Najbolje aplikacije za otkrivanje skrivenog WhatsApp poslednjeg puta viđenog mogu biti veoma korisne ako niste sigurni da li je neko učinio kvindž pre nego što je prešao u offline rejim. Postoji nekoliko aplikacija koje vam mogu pomoći da saznate kada je neko poslednji put bio aktivan na WhatsApp-u, bez obzira na to da li su uradili nešto skriveno ili ne.

Jedna od najpopularnijih aplikacija za otkrivanje WhatsApp poslednjeg puta viđenog je “WhatsDog“. Ova aplikacija vam omogućava da primate obaveštenja o aktivnostima vaših kontakata na WhatsApp-u, kao što su promene statusa i fotografija profila, kao i poslednji put kada su bili aktivni.

Druga popularna aplikacija je “WLogin Tracker“. Ova aplikacija vam omogućava da pratite sve aktivnosti na WhatsApp-u, uključujući dolazne i odlazne poruke, kao i poslednji put kada je neko bio online. Međutim, ova aplikacija zahteva instalaciju na ciljnom uređaju.

Ove aplikacije mogu biti korisne u određenim situacijama, ali je važno napomenuti da korišćenje ovakvih alata može biti protivno pravilima WhatsApp-a i mogu dovesti do zakonskih posledica. Potrebno je koristiti ove aplikacije s oprezom i uz poštovanje privatnosti drugih.

Kako imati WhatsApp na dva uređaja pokazaćemo vam u ovom članku.

Prijavi se da primaš najnovije informacije na ovu temu