Kako da napravite novi Google nalog

Google nalog je neophodan za korišćenje mnogih Google usluga, kao što su Gmail, Google Drive i YouTube. Napraviti novi Google nalog je brzo i lako, a u ovom članku ćemo vam dati korak-po-korak uputstvo kako to da uradite. Bez obzira da li vam je potreban novi nalog za korišćenje Google usluga u poslovne svrhe ili samo za ličnu upotrebu, ova uputstva će vam omogućiti da to uradite jednostavno i bez stresa.

Više korisnih informacija kako ukloniti Google nalog možete saznati ovde.

Napravite novi Google nalog brzo i lako sa vašeg PC-a ili Mac-a

Ako želite da pristupite svim pogodnostima koje Google nudi, a još uvek nemate svoj nalog, brzo i lako možete stvoriti novi nalog sa svog PC-a ili Mac-a.

Korak 1: Otvorite pretraživač i uđite na Googleovu početnu stranicu.

Korak 2: Kliknite na dugme “Prijava” u gornjem desnom uglu ekrana.

Korak 3: Odaberite opciju “Kreirajte nalog” koju ćete naći ispod dugmeta “Prijava”.

Korak 4: Sada ćete biti preusmereni na stranicu za kreiranje naloga. Prvo morate uneti ime i prezime koje ćete koristiti za ovaj nalog.

Korak 5: Nakon što unesete ime i prezime, moraćete da izaberete korisničko ime. Željeno korisničko ime ne sme biti zauzeto, pa budite kreativni.

Korak 6: Sledeći korak je unos vaše lozinke. Preporučujemo vam da koristite složene lozinke kako bi vaš nalog bio bezbedan.

Korak 7: Nakon što ste uneli lozinku, potvrdite je.

Korak 8: Unesite vašu email adresu i datum rođenja.

Korak 9: Nakon što unesete sve podatke, kliknite na dugme “Dalje”.

Korak 10: Sada ćete biti pitani da unesete vašu broj telefona. Ova opcija nije obavezna, ali može biti korisna u slučaju da zaboravite svoju lozinku.

Korak 11: Za kraj, odaberite svoju državu i kliknite na dugme “Kreiraj nalog”.

To je sve! Sada imate svoj Google nalog koji možete koristiti za pristup Gmailu, Google Driveu, Google Kalendariju i drugim uslugama koje Google nudi. Vaš novi nalog takođe vam omogućava pristup Google Play Storeu, gde možete preuzeti aplikacije za vaš Android uređaj.

Sada možete jednostavno napraviti novi Google nalog na vašem android telefonu

Iako većina nas ima Google nalog, možda se susretnete sa situacijom kada je potrebno kreirati novi. To više ne mora biti dug i komplikovan proces!

Google je uveo novu opciju „Create a new account“, koja je sada dostupna na vašem android telefonu. Kada se odlučite za ovu opciju, bićete preusmereni na stranicu za kreiranje naloga sa standardnim formularom za popunjavanje, koji će vas voditi kroz nekoliko jednostavnih koraka.

Nakon što unesete sve potrebne informacije, dobićete verifikacioni kod, koji će potvrditi da je novi nalog kreiran. Ovaj korisnički nalog će vam omogućiti pristup svim platformama Google servisa, poput Gmail-a, Google Drive-a, YouTube-a, Google Play-a i drugih.

Sada možete jednostavno i brzo kreirati novi Google nalog direktno sa vašeg android telefona, bez potrebe da koristite računar ili bilo koju drugu uređaj. Ova nova opcija pruža praktičan način da se registrujete za Google servise i uživate u svim prednostima koje on pruža.

Napravite novi Google nalog na iPhone-u bez problema i brzo

Ako ste vlasnik iPhone-a, stvaranje novog Google naloga može biti jednostavan proces. Sve što trebate je da pratite nekoliko jednostavnih koraka i bićete prijavljeni za samo nekoliko minuta.

Prvi korak je da otvorite Google Chrome na svom iPhone-u i zatim da idete na početnu stranicu Google naloga. Kliknite na dugme “Prijavi se” koje se nalazi u gornjem desnom uglu ekrana.

Nakon što se prijavite, kliknite na dugme “Napravi novi nalog” i unesite tražene informacije. To uključuje vaše ime i prezime, korisničko ime i lozinku, kao i dodatne informacije poput broja telefona i pitanja za oporavak.

Kada ste popunili sve potrebne informacije, kliknite na dugme “Nastavi” da biste potvrdili svoj nalog. Nakon toga, dobićete poruku o potvrdi putem e-pošte ili SMS-a.

To je to! Sada ste spremni da koristite svoj novi Google nalog i pristupite svim svojim omiljenim Google aplikacijama i uslugama na vašem iPhone-u.

Prijavi se da primaš najnovije informacije na ovu temu