Kako dopuniti Netflix karticom za poklon

Kako dopuniti Netflix karticom za poklon

Kada je reč o darivanju, Netflix kartice za poklon predstavljaju praktičan i popularan izbor za one koji žele da obraduju prijatelje ili porodicu omiljenim serijama i filmovima. One su dostupne u različitim apoenima i omogućavaju lako dopunjavanje Netflix računa bez potrebe za kreditnom karticom. U ovom članku, korak po korak, objasnićemo kako možete iskoristiti Netflix karticu za poklon, bilo da koristite računar, mobilni telefon ili tablet.

Kupovina Netflix kartice za poklon

Kupovina Netflix kartice za poklon je jednostavan proces koji možete obaviti na više načina. One su dostupne u elektronskim prodavnicama, ali i kod mnogih maloprodajnih lanaca. Kada ih kupite, kartica sadrži kod koji se koristi za dopunjavanje Netflix računa. Ovisno o zemlji i prodavcu, možete ih pronaći u različitim valutama i apoenima, što vam omogućava fleksibilnost prilikom izbora iznosa poklona.

Iskorišćenje Netflix kartice za poklon

Da biste iskoristili svoju Netflix karticu za poklon, prvo morate otkriti kod koji se nalazi na poleđini kartice ili u e-mailu ukoliko ste je kupili online. Ovaj korak je ključan jer će vam kod biti potreban za aktivaciju i dodavanje sredstava na Netflix nalog.

Putem računara

Ako želite da iskoristite Netflix karticu za poklon putem računara, postupak je prilično jednostavan. Posetite Netflixovu web stranicu i prijavite se u svoj nalog. Pronađite sekciju za unos koda sa vaše kartice za poklon, upišite kod i potvrdite. Sredstva će automatski biti dodata na vaš račun, i moći ćete odmah uživati u Netflixovom sadržaju.

Putem mobilnog telefona i tableta

Ukoliko koristite Netflix aplikaciju na mobilnom telefonu ili tabletu, proces dopunjavanja računa je sličan. Najpre otvorite aplikaciju i prijavite se na svoj nalog. Zatim sledite upute za dodavanje sredstava koristeći kod sa kartice za poklon. Većina aplikacija ima opciju “Redeem” gde možete uneti kod sa kartice.

Dopuna Netflix kartice za poklon

Kada potrošite sredstva sa Netflix kartice za poklon, nemojte brinuti jer ih je lako dopuniti. Možete kupiti novu karticu i ponoviti proces unosom kod sa nove kartice u svoj Netflix nalog. Takođe, možete pratiti stanje računa i upoznati se sa opcijama koje Netflix nudi ukoliko želite nastaviti pretplatu nakon što se sredstva sa kartice za poklon potroše.

Netflix kartice za poklon su odličan način da upravljate svojom pretplatom, ali i da obradujete druge. Bilo da ih koristite sebi ili ih poklanjate, one su jednostavne za upotrebu i pružaju pristup širokom spektru zabavnog sadržaja. Sa Netflix karticom za poklon uvijek ste samo nekoliko koraka od uživanja u bezbroj sati serija, filmova i dokumentaraca koje pruža jedna od najpopularnijih streaming platformi na svetu.

Prijavi se da primaš najnovije informacije na ovu temu