Kako preuzeti Play prodavnicu na računar

Play prodavnica je jedna od najpopularnijih prodavnica aplikacija za Android telefone. Međutim, ponekad možda želite da koristite Play prodavnicu na svom računaru umesto na mobilnom uređaju. Srećom, postoji nekoliko načina da to uradite, a u ovom članku ćemo vam pokazati kako da preuzmete Play prodavnicu na računar.

Putem ovog linka objasnićemo vam kako preuzeti Play prodavnicu za Android.

Kako besplatno preuzeti Play prodavnicu na računar: Windows 10

Mnogi ljudi žele da koriste Play prodavnicu na svom računaru sa Windows 10 operativnim sistemom, ali ne znaju kako to da urade. Srećom, postoji jednostavan način da besplatno preuzmete Play prodavnicu na svoj računar.

Prvo što treba da uradite jeste da preuzmete “Google Play Store” aplikaciju sa interneta. Postoji mnogo nezavisnih sajtova poput APK Mirror i APK Pure koji nude ovu aplikaciju za preuzimanje.

Kada preuzmete instalacionu datoteku, treba da idete u podešavanja svog računara i omogućite instalaciju aplikacija iz nepoznatih izvora. Ovo je važno jer instalaciona datoteka koju ste preuzeli nije sa zvaničnog izvora.

Nakon toga, jednostavno pokrenite preuzetu datoteku i sledite uputstva na ekranu kako biste dovršili instalaciju Play prodavnice na svom računaru.

Sada možete da preuzmete i koristite sve aplikacije koje su dostupne na Play prodavnici, što se može pokazati vrlo korisnim za one koji žele da koriste aplikacije poput Instagrama, WhatsAppa ili YouTubea na svom računaru.

Ovaj postupak nije u potpunosti legalan, i iz tog razloga trebalo bi da upoznatite sebe sa rizicima koje ovo nosi. Takođe, treba da znate da Play Store aplikacija može da se ponaša drugačije na računaru u poređenju sa njihovim mobilnim verzijama, i da može da postane nekompatibilna sa nekim aplikacijama.

Kako besplatno preuzeti Play prodavnicu na računar: Mac

Ako koristite Mac računar, i želite da preuzmete Play prodavnicu, postoji nekoliko načina za to.

Prvi način je da koristite emulator Android operativnog sistema, kao što je BlueStacks ili NoxPlayer. Ovi programi omogućavaju emulaciju androida na računaru, i omogućavaju korišćenje Play prodavnice.

Da biste koristili ove emulatore, prvo ih morate preuzeti sa zvaničnih stranica, a zatim slediti uputstva za njihovu instalaciju na računar. Kada su instalirani, jednostavno pokrenite program, unesite svoje Google podatke i pristupite Play prodavnici sa svim njenim funkcijama.

Drugi način je da koristite CrossOver, specijalni program razvijen za pokretanje Windows programa na Mac računarima. Ova opcija zahteva nešto više tehničkog znanja, ali omogućava pokretanje Play prodavnice uz pomoć CrossOver softvera.

Da biste ovaj program koristili, prvo morate da ga preuzmete i instalirate. Zatim, morate da pokrenete Play prodavnicu putem CrossOver aplikacije. Nakon toga, možete da pristupite svim aplikacijama i funkcijama Play prodavnice na vašem Mac računaru.

Sve u svemu, preuzimanje Play prodavnice na vaš Mac računar može se uraditi lako i brzo, uz pomoć emulacije Android-a ili korišćenjem CrossOver aplikacije. Ove metode omogućavaju korišćenje svih popularnih aplikacija i igara, ali pružaju i zabavu.

Alternativne metode za preuzimanje aplikacija iz Play prodavnice na računar

Osobe koje redovno koriste aplikacije na svom Android uređaju često se suočavaju sa situacijom da na svom računaru žele da preuzmu aplikaciju iz Play prodavnice kako bi je koristili tamo. Međutim, proces preuzimanja aplikacije na računar može se činiti neintuitivnim i komplikovanim. Srećom, postoje alternativne metode koje korisnicima čine ovaj proces mnogo lakšim.

Prva metoda je korišćenje emulatora za Android. Emulator je program koji omogućava da pokrenete aplikacije koje su namenjene Android uređajima na svom računaru. Postoje brojne emulator aplikacije koje možete besplatno preuzeti kao što su BlueStacks, Nox Player i drugi. Nakon što instalirate emulatore aplikacije, jednostavno pretražite Play prodavnicu za aplikaciju koju želite da preuzmete i instalirate je na svom računaru.

Druga metoda je korisćenje specijalizovanih alata za preuzimanje aplikacija iz Play prodavnice. Na primer, ADB (Android Debug Bridge) je alat koji se često koristi za razvoj Android aplikacija i može se koristiti za preuzimanje aplikacija iz Play prodavnice. Nakon što instalirate ADB na svom računaru i povežete svoj Android uređaj, jednostavno izvršite komandu za preuzimanje instalacijske datoteke aplikacije i ta datoteka će se preuzeti na vaš računar.

U svakom slučaju, ove metode su dobra alternativa za preuzimanje aplikacija iz Play prodavnice na računar i mogu biti vrlo korisne ako koristite aplikacije na Android-u na svom računaru.

Prijavi se da primaš najnovije informacije na ovu temu