Kako preuzeti VALORANT

Kako preuzeti VALORANT

VALORANT je jedna od najpopularnijih takmičarskih pucačina koja kombinuje elemente klasičnih i savremenih igara u žanru. Napravljen od strane Riot Games, kreatora čuvene igre League of Legends, VALORANT brzo osvaja srca igrača svojim dinamičnim gameplayem i jedinstvenim kombinacijama likova i njihovih moći. Ako ste i vi željni da se pridružite ovom uzbudljivom svetu, evo vodiča kako da preuzmete VALORANT i započnete svoje taktičko putovanje.

Minimalni sistemski zahtevi za preuzimanje VALORANT-a

Pre nego što krenete sa preuzimanjem VALORANT-a, važno je da proverite da li vaš računar zadovoljava minimalne sistemski zahtevi da biste mogli igrati igru bez problema. Minimalni sistemi zahtevi su sledeći:

  • Operativni sistem: Windows 7/8/10 (64-bit)
  • Procesor: Intel Core 2 Duo E8400
  • RAM: 4 GB
  • Grafika: Intel HD 3000
  • DirectX: Version 11
  • Prostor na disku: 10 GB slobodnog prostora

Imajte na umu da ovo ovde navedeni zahtevi predstavljaju samo minimum kako bi igra bila igriva. Za bolje iskustvo igre, preporučuje se korištenje boljih komponenti.

Kako besplatno preuzeti VALORANT i započeti igranje

VALORANT je besplatna igra, što znači da možete da je preuzmete i igrate bez trošenja novca. Da biste preuzeli igru, sledite sledeće korake:

  1. Posetite zvaničnu stranicu VALORANT-a (https://playvalorant.com/).
  2. Kliknite na „Preuzmite igru“ ili „Play Now“ koji se nalazi u gornjem desnom uglu.
  3. Bićete upućeni da kreirate Riot nalog, ukoliko ga već nemate.
  4. Posle kreiranja naloga, bićete u mogućnosti da preuzmete Riot klient koji će vam dozvoliti da instalirate VALORANT.

Postupak instalacije je veoma jednostavan i kroz njega ćete biti vođeni korak po korak.

Kako preuzeti VALORANT za PC i instalirati ga na računar

Preuzimanje VALORANT-a na PC je jednostavno i zahteva da sledeće korake koje smo gore naveli. Nakon što preuzmete Riot klient i pokrenete instalaciju, biće vam potrebno nekoliko minuta da se igra instalira na vaš računar. Nakon instalacije, moći ćete da pokrenete igru direktno preko Riot klienta.

Kako preuzeti VALORANT za Mac i pokrenuti na Apple uređaju

Trenutno, VALORANT nije direktno dostupan za MacOS sisteme, ali to ne znači da se ne može igrati na Apple uređajima. Korisnici Mac-a mogu da koriste Boot Camp pomoću kojeg se Windows operativni sistem može instalirati paralelno sa MacOS. Nakon instalacije Windows-a preko Boot Camp-a, procedura preuzimanja i instaliranja VALORANT-a je identična kao i na PC-u.

Problemi prilikom preuzimanja VALORANT-a i kako ih rešiti

Iako je proces preuzimanja i instalacije VALORANT-a većinom glatko iskustvo, ponekad se mogu pojaviti neki problemi. Evo nekoliko saveta kako rešiti najčešće probleme:

  • Ako imate problema sa preuzimanjem, proverite vašu internet konekciju i uverite se da je stabilna.
  • Ukoliko se suočite sa greškom prilikom instalacije, restartujte računar i pokušajte instalaciju ponovo.
  • Ako Riot klient ne radi kako treba, pokušajte da ga reinstalirate.
  • Za sve ostale probleme, Riot Games ima korisnički servis koji vam može pomoći sa specifičnim problemima.

Ako vam ništa od gore navedenog ne pomogne, uvek možete potražiti pomoć na forumima i zajednicama posvećenim VALORANT-u.

Na početku ovog avanturističkog putovanja, VALORANT vam otvara vrata jednog novog takmičarskog sveta. Sada kada znate kako da preuzmete i instalirate igru, nemate razloga da ne zaronite u akciju. Bilo da ste veterani FPS igara ili potpuni početnici, VALORANT nudi jedinstveno iskustvo koje može zadovoljiti svakoga. Spremite se, ciljajte i krenite u borbu za prevlast na digitalnom bojnom polju!

Prijavi se da primaš najnovije informacije na ovu temu