Kako postaviti pesmu kao melodiju zvona na androidu

Ako ste jedan od onih koji ne vole klasične melodije zvona na svom telefonu, postavljanje omiljene pesme kao zvona može biti sjajno rešenje. Uz Android uređaje, postavljanje pesme kao melodije zvona je brzo i jednostavno. U ovom članku ćemo vam pokazati kako da to učinite korak po korak.

Kako postaviti pesmu kao zvono na androidu: Korak po korak vodič

Postavljanje omiljene pesme kao zvona za pozive ili poruke na Androidu daje lični pečat vašem telefonu i čini ga jedinstvenim. Međutim, korisnici se često pitaju kako izvršiti ovu funkciju. Donosimo vam korak po korak vodič koji će vam pomoći da postavite željenu pesmu kao zvono.

1. Preuzmite pesmu na vaš telefon: Pre svega, preuzmite pesmu koju želite da postavite kao zvono na vaš telefon. Pesmu možete preuzeti sa različitih platformi ili striming servisa.

2. Otvorite podešavanja zvuka: Nakon što preuzmete pesmu, otvorite podešavanja zvuka. Na Android telefonima, to se obično nalazi u podešavanjima koja se nazivaju “Zvuk i vibracije”.

3. Izaberite opciju “Podesi zvuk”: Nakon što otvorite opcije zvuka, izaberite opciju “Podesi zvuk”. Ova opcija će vam omogućiti da prilagodite zvuk za različite funkcije vašeg telefona, kao što su pozivi, poruke, alarmi itd.

4. Izaberite opciju “Poziv”: Za postavljanje pesme kao zvona za pozive, izaberite opciju “Poziv”.

5. Izaberite opciju “Dodaj zvuk”: Nakon što izaberete opciju “Poziv”, izaberite opciju “Dodaj zvuk”. Ova opcija će vam omogućiti da izaberete pesmu sa vašeg telefona koju želite da postavite kao zvono.

6. Izaberite željenu pesmu: Kada izaberete opciju “Dodaj zvuk”, otvoriće se vaša muzička biblioteka. Izaberite željenu pesmu koju želite da postavite kao zvono.

7. Izaberite deo pesme: Nakon što ste izabrali pesmu koju želite da postavite kao zvono, izaberite deo pesme koji želite da se čuje kada dobijete poziv. Možete odabrati ceo song ili samo deo koji vam se dopada.

8. Sačuvajte postavke zvuka: Kada ste izabrali željeni deo pesme, sačuvajte postavke zvuka. Vaša omiljena pesma sada će biti postavljena kao zvono za pozive na vašem Android telefonu.

Prateći ovaj jednostavan korak po korak vodič, možete lako postaviti pesmu kao zvono za pozive ili poruke na vašem Android telefonu i prilagoditi ga prema vašim željama i stilu.

Audiko Ringtones: Najbolji izvor melodija za vaš android telefon

Audiko Ringtones je jedan od najpopularnijih izvora besplatnih melodija za vaš android telefon. Ovaj sajt nudi ogroman izbor pesama i melodija za vaš telefon, uključujući i popularne hitove i zvuke za poruke.

Koristeći Audiko, možete da napravite sopstvene melodije za pozive od vaših omiljenih pesama. Sve što treba da uradite je da uploadujete audio fajl i možete da ga dodate na svoj telefon. Takođe, svi korisnici imaju pristup velikom broju gotovih melodija koje mogu da preuzmu na svoje uređaje i da ih koriste kao zvuk poziva ili poruka.

Audiko Ringtones nudi i korisne funkcije kao što su pretraga pesama po izvođaču, preuzimanje besplatnih zvukova za poruke, kao i mogućnost da podesite koja pesma će biti pozivni zvuk za određene kontakte.

Ukratko, Audiko Ringtones nudi veliki izbor melodija za vaš android telefon, kao i praktične funkcije koje će vam pomoći da prilagodite zvukove prema vašim potrebama.

Top Android aplikacije za preuzimanje melodija zvona

Sa preko 2,5 milijardi aktivnih korisnika, Android je najpopularniji mobilni operativni sistem u svetu. Jedna od prednosti Android uređaja je mogućnost personalizacije zvona. Postoje mnoge aplikacije za preuzimanje melodija zvona u Google Play Store-u, ali ovo su neke od najboljih:

1. ZEDGE – Ova aplikacija pruža širok izbor besplatnih melodija zvona, pozadina i tema za vaš telefon. Korisnici takođe mogu napraviti sopstvene zvonjavne tonove.

2. Ringtones for Android – Ova aplikacija ima veliku biblioteku melodija zvona koje se mogu preuzeti besplatno i bez dodatnih reklama.

3. Audiko – Ova aplikacija pored besplatnih melodija zvona, nude i dodatne opcije kao što su kreiranje sopstvenih melodija zvona i uređivanje pesama.

4. Z Ringtones – Ova aplikacija sadrži popularne pesme i teme za filmove i televiziju kao melodije zvona.

5. Ringtone Maker – Sa ovom aplikacijom možete lako kreirati sopstvene melodije zvona iz vaše muzičke biblioteke.

Bilo da tražite klasičnu melodiju zvona, Bauhausovu pesmu “Bella Lugosi’s Dead”, ili nešto sasvim drugo, ove aplikacije će vam pomoći da pronađete savršen zvonac za vaš telefon.

Kako jednostavno preuzeti YouTube muziku u MP3 na androidu pročitajte ovde.

Prijavi se da primaš najnovije informacije na ovu temu