Kako se registrovati na NOW TV

Kako se registrovati na NOW TV

U savremenom digitalnom dobu, streaming servisi kao što su NOW TV nude obilje zabavnog sadržaja koje možemo pratiti gde god se nalazili. NOW TV, platforma koja je u vlasništvu Sky Group, pruža mogućnost pristupa raznim kanalima i video sadržajima preko internet konekcije. Da biste mogli da iskoristite sve što NOW TV ima da ponudi, neophodno je da se prethodno registrujete. Ovaj vodič vam objašnjava korake kako da se uspešno registrujete na NOW TV, bez obzira na to da li to radite sa računara, pametnog telefona ili tableta. Takođe, biće pokriveno kako se možete registrovati putem Vodafone usluge, kao i kako da registrujete vaše uređaje na NOW platformi.

Kako se registovati na NOW TV

Registracija na NOW TV je jednostavan proces koji korisnicima omogućava dostupnost ogromnom broju serija, filmova, sportskih događaja i dečjih programa. Da biste se registrovali, prvo treba da posetite zvaničnu NOW TV web stranicu. Proces registracije zahteva osnovne informacije poput imena, email adrese, i kreiranje sigurne lozinke. Takođe, biće vam neophodna validna platna kartica, kako bi se omogućili eventualni plaćeni sadržaji koje odaberete.

Kako se registrovati na NOW putem računara

Registracija na NOW TV preko računara je veoma jednostavna. Potrebno je da pratite sledeće korake:

  1. Otvorite veb pregledač i idite na NOW TV web sajt.
  2. Pronađite opciju za registraciju (“Sign Up”) koja se obično nalazi u gornjem desnom uglu početne strane.
  3. Unesite neophodne informacije kao što su ime, prezime, e-mail adresa i lozinka.
  4. Unesite detalje vaše platne kartice kako biste završili proces registracije.
  5. Sledite upute na ekranu kako biste verifikovali svoj nalog putem e-mail adrese.

Nakon završetka ovih koraka, bit ćete uspešno registrovani i spremni da počnete sa korišćenjem NOW TV usluga.

Kako se registrovati na NOW putem pametnog telefona i tableta

Ako više volite da koristite mobilne uređaje, možete se registrovati na NOW TV direktno sa svog pametnog telefona ili tableta. Proces podrazumeva instaliranje NOW TV aplikacije iz za to predviđenih prodavnica aplikacija – Google Play Store za Android uređaje ili Apple App Store za iOS uređaje. Nakon instalacije, pokrenite aplikaciju i pratite korake za kreiranje novog naloga.

Kako se registrovati na NOW putem Vodafone-a

Korisnici mobilnih usluga Vodafone imaju mogućnost da se registruju na NOW TV putem svojih Vodafone naloga. Često postoji opcija za dodavanje NOW TV kao dodatnog paketa uz vaš Vodafone tarifni paket, koji se može upravljati direktno na Vodafone web sajtu ili preko Vodafone aplikacije. Prilikom registracije putem Vodafone-a, često postoje posebne promocije ili paketi koji uključuju besplatan probni period.

Kako registrovati uređaje na NOW-u

Jednom kada ste se registrovali na NOW TV, moguće je da dodate različite uređaje na vaš nalog, kako biste mogli da pristupite sadržaju sa više uređaja. NOW TV obično dozvoljava pristup sa više uređaja, ali broj istovremeno prijavljenih uređaja može biti ograničen, u zavisnosti od vašeg tarifnog paketa. Za registrovanje dodatnog uređaja, jednostavno se prijavite na svoj NOW TV nalog sa novog uređaja i pratite upute za potvrdu. Vodite računa da će se svaki uređaj morati individualno registrovati na vaš Now TV nalog.

Na kraju, nakon što ste završili proces registracije, imaćete pristup širokom spektru zabavnog i informativnog sadržaja koji NOW TV nudi. Od gledanja najnovijih filmova i serija do praćenja live sportskih događaja, NOW TV nudi raznovrsne opcije za svačiji ukus. Uz jednostavnu registraciju i pristupačnost preko različitih uređaja, NOW TV se postavlja kao idealan izbor za ljubitelje dobre zabave. Pridržavajte se uputstava opisanih u ovom vodiču i uživajte u svim pogodnostima koje NOW TV servis pruža.

Prijavi se da primaš najnovije informacije na ovu temu