Kako se pretplatiti na Twitch putem Amazon Prime-a

Kako se pretplatiti na Twitch putem Amazon Prime-a

Twitch, jedna od najpopularnijih platformi za strimovanje uživo, predstavlja epicentar gaming zajednice na internetu. Ovaj vodič će vam detaljno objasniti kako možete da iskoristite pogodnosti koje pruža Amazon Prime, odnosno Prime Gaming, za besplatnu pretplatu na Twitch, kao i druge korisne informacije i savete.

Šta je Prime Gaming

Prime Gaming je premijum usluga koja je deo Amazon Prime paketa. Osim besplatne Twitch pretplate koju dobijate svakog meseca, korisnici Prime Gaminga imaju pristup ekskluzivnim igrama, in-game sadržajima i drugim povlasticama. Prime Gaming pretplatnici dobijaju mogućnost da unaprede svoje iskustvo igranja igrica i učešća na platformama kao što je Twitch bez dodatnih troškova.

Kako se pretplatiti na Twitch kanal uz Amazon Prime

Da biste se pretplatili na Twitch kanal koristeći Amazon Prime, pre svega morate imati aktivan Amazon Prime nalog. Nakon što povežete svoj Twitch nalog sa Amazon Prime, besplatno možete da podržite omiljenog strimera jednom mesečno. Evo koraka kako da izvršite tu pretplatu:

Povezivanje Twitch i Amazon Prime naloga

Pre nego što započnete proces pretplate, potrebno je da spojite svoj Twitch i Amazon Prime nalog. Posetite Twitch Prime stranicu, izaberite opciju za povezivanje naloga i sledite uputstva za ulazak u Amazon nalog. Nakon uspešne verifikacije, bićete vraćeni na Twitch sa aktiviranim Prime Gaming pogodnostima.

Izbor Twitch kanala za pretplatu

Nakon povezivanja naloga, odaberite Twitch kanal na koji želite da se pretplatite. Na kanalu pritisnite dugme Subscribe, i izaberite opciju “Subscribe at no additional cost” ili “Use Prime Sub” ukoliko je dostupno. Time ste aktivirali besplatnu mesečnu pretplatu na izabrani Twitch kanal.

Korišćenje pogodnosti

Pretplatom dobijate razne pogodnosti na kanalu, poput pristupa ekskluzivnim emotikonama, značkama i mogućnošću učešća u chatu tokom ekskluzivnih “samo za pretplatnike” perioda. Nemojte zaboraviti da obnavljate svoju besplatnu pretplatu svaki mesec, jer se automatski ne obnavlja.

Pretplata na Twitch preko Amazon Prime-a na telefonu

Pretplata na Twitch kanal putem Amazon Prime-a je moguća i preko mobilnih uređaja. Aplikacije Twitch i Amazon treba da budu instalirane na vašem smartphone-u. Proces pretplate je sličan kao i preko desktopa – potrebno je samo da se logujete u obe aplikacije, povežete naloge i izvršite pretplatu unutar Twitch aplikacije.

Kako se pretplatiti na Twitch kanal bez Amazon Prime-a

Ako nemate Amazon Prime, i dalje možete podržati omiljene strimere na Twitchu. Pretplatićete se na uobičajen način, plaćanjem mesečne naknade direktno na Twitchu. Iako nećete imati pogodnosti Prime Gaminga, svojim finansijskim doprinosom ćete isto tako podržati kreatore sadržaja koji vam pružaju zabavu.

Koristeći Amazon Prime, možete unaprediti svoje iskustvo na Twitchu i podržati zajednicu bez dodatnih troškova. Povezivanjem Twitch i Amazon Prime naloga, dobijate pravo na mesečnu besplatnu pretplatu na kanal po vašem izboru, kao i pristup brojnim drugim premijum sadržajima. Ukoliko nemate Amazon Prime, možete i dalje da se pretplatite na kanale plaćanjem, čime direktno doprinosite kvalitetu i raznolikosti sadržaja te popularne striming platforme.

Prijavi se da primaš najnovije informacije na ovu temu