Kako pretraživati filtere na Instagramu

Instagram je jedna od najpopularnijih društvenih mreža današnjice sa preko milijardu aktivnih korisnika. Ovaj servis je važno oruđe za marketing i uticaj u svetu mode, hrane, putovanja, umetnosti i drugih područja. Jedna od ključnih karakteristika Instagrama su filteri, koji su neizostavni u procesu uređivanja fotografija pre postavljanja na mrežu. Međutim, s obzirom na veliki izbor filtera, pronalaženje savršenog može biti izazov. U ovom tekstu ćemo vas uputiti kako da lakše i brže pretražujete Instagram filtere.

Gde pronaći Instagram filtere

Instagram filteri su postali neizbežan deo društvene mreže. Korisnici ih koriste da bi svoje selfije ili fotografije učinili što privlačnijim, ali i da bi ih uklopili u određeni estetski stil. Ako se i vi pitate kako da pronađete Instagram filtere, evo nekoliko saveta.

Prva opcija koja vam pada na pamet je pretraživanje filtera na samoj aplikaciji. U Instagram pretrazi možete ukucati reč „filteri“ i dobićete veliki broj objava sa različitim filterima. Takođe, možete pretraživati naloge korisnika koji se bave kreiranjem filtera, poput @arnopartissimo ili @ohmygeorge.

Drugi način za pronalaženje filtera je preko profila poznatih Instagram brendova. Mnoge kompanije su kreirale svoje Instagram filtere koji se mogu pronaći pod odeljkom “efekti” na njihovom profilu. Na taj način možete dobiti filtere koji su pravljene baš za određeni brend i koji će se lepo uklopiti u njihovu estetiku.

Naravno, tu su i nezavisni stranice i sajtovi koji nude veliki izbor besplatnih Instagram filtera. Neki od tih sajtova su filterra, sparkar, i effectlist.

U svakom slučaju, Instagram filteri su tu da ulepšaju vaše fotografije i daju im posebnu vrstu estetike. Sada kada znate gde da ih potražite, kreiranje zanimljivog i izazovnog fotografskog sadržaja postaje još lakše.

Kako lako naći filtere na Instagramu

U današnje vreme, Instagram je postao nezaobilazan deo naših života. Osim objavljivanja slika, Instagram nudi i mnoge filtere koji mogu da unaprede i ulepšaju vaše fotografije.

Da biste lako pronašli željeni filter, potrebno je da se uputite u sekciju sa filterima koju možete naći u toku kreiranja ili editovanja vaše fotke.

Kako biste pronašli filter po vašem ukusu, možete koristiti i opciju pretrage. Jednostavno ukucajte u polje pretrage ime filtera koji tražite, ili neku ključnu reč koja se nalazi u imenu. Takođe, možete se poslužiti i hashtagovima, koje korisnici povezuju sa imenom filtera.

Još jedan način da pronađete filtere je kroz Instagram profile korisnika koji su poznati po korišćenju raznovrsnih filtera. Pratite ih, i na taj način ćete imati mogućnost da pronađete nove filtere.

Naravno, najvažnije je da izaberete filter koji će se najbolje uklopiti u vašu fotografiju i izraziti vašu kreativnost. I još jedan savet – uvek budite slobodni i eksperimentišite sa filterima, možda baš tako otkrijete novi omiljeni koji će učiniti da vaše slike zablistaju na Instagramu!

Najbolji način za pretragu novih filtera na Instagramu

Instagram je postao neverovatno popularan društveni medij na kome ljudi dele svoje fotografije sa drugima. Jedna od najzanimljivijih opcija na ovoj aplikaciji su različiti filteri, koji mogu u velikoj meri poboljšati kvalitet fotografije, ali i učiniti da ona izgleda sasvim drugačije.

Međutim, izbor filtera na Instagramu može biti prilično težak, posebno ukoliko niste sigurni kakav efekat tražite ili koja opcija bi najbolje odgovarala vašoj fotografiji. Srećom, postoji nekoliko načina da vrlo lako i brzo pronađete nove filtere na Instagramu.

Jedan od najefikasnijih načina je pretraga na internetu. Naime, na internetu postoji sijaset sajtova i blogova namenjenih isključivo Instagramu, koji uključuju i mnoge korisne savete i trikove za korišćenje ove društvene mreže. Mnogi od njih nude i recenzije i preporuke za nove Instagram filtere, a neki čak i samostalno razvijaju sopstvene filtere koje možete besplatno preuzeti.

Drugi način je da pratite različite Instagram profile koji se bave fotografijom, umetnošću ili kreativnim radom. Mnogi od ovih profila redovno objavljuju nove i interesantne filtere koje ste možda propustili da vidite ili isprobate.

Konačno, možete iskoristiti i funkciju “Explore” na samoj Instagram aplikaciji. Ova opcija vam omogućuje da pregledate fotografije i profile koji bi mogli biti interesantni za vas, a možete koristiti i pretragu po tagovima kako biste pronašli najpopularnije filtere koji se trenutno koriste na Instagramu.

Uz ove tri metode, pronaći nove Instagram filtere postaje prilično jednostavno i brzo, a u isto vreme vam omogućava da uvek nađete pravi filter za svoje fotografije i učinite ih još boljim.

Kako videti poslednje osobe koje pratite na Instagramu pokazaćemo vam u ovom članku.

Prijavi se da primaš najnovije informacije na ovu temu