Kako otključati Trevora u GTA 5

Kako otključati Trevora u GTA 5

Grand Theft Auto V (GTA 5) je video igra koja je postala fenomen u svetu gaminga. Među mnogim atraktivnim aspektima igre, jedan od najzanimljivijih su njeni kompleksni i detaljno razrađeni likovi, među kojima se ističe i Trevor Philips. Karakter koji je brz, divlji i nepredvidljiv, Trevor je omiljeni lik mnogih igrača. U ovom tekstu, osvrnućemo se na korake koji su potrebni da bi se otključao Trevor u igri GTA 5, kao i na njegove specijalne sposobnosti i načine na koji naša igra može biti unapređena njegovim otključavanjem.

Otključavanje Trevora u GTA 5 – korak po korak

U Grand Theft Auto 5, Trevor Philips je jedan od tri glavna protagonista i jedan od najkontroverznijih likova u celokupnoj seriji igara. Za razliku od ostalih protagonista, Trevor se ne otključava odmah na početku igre. Njegovo otključavanje je vezano za napredak u narativu igre. Naime, da biste otključali Trevora, potrebno je prvo igrati sa Michaelom i Franklinom.

Proces otključavanja Trevora počinje nakon što kompletirate početne misije sa Michaelom i Franklinom. Prva misija koja vodi ka Trevoru zove se “Mr. Philips”, koja se otključava nakon što Michael izvrši ozbiljan akt nasilja nad jednom zgradom, što dovodi do niza događaja koji u konačnici dovode do Trevorovog pojavljivanja.

Bez da upadamo u spojlere, bitno je napomenuti da je otključavanje Trevora direktno povezano sa pričom i ne može se preskočiti ili ubrzati. Ostaje vam jednostavno da se prepustite iskustvu koje GTA 5 nudi, i budete svesni da će se Trevor pojaviti onda kada vreme za to sazri.

Specijalna sposobnost Trevora – vodič za korišćenje

Trevor Philips ima jedinstvenu specijalnu sposobnost u okviru GTA 5 – beskrajni bes. Kada se aktivira, Trevor postaje nezaustavljiv: prima manje štete, njegove napade postaju razorniji, a pucnjave postaju daleko efikasnije. Korištenje ove sposobnosti je idealno u situacijama kada ste okruženi neprijateljima ili se suočavate sa većim brojem policajaca.

Da biste aktivirali specijalnu sposobnost, potrebno je napuniti Trvorov “Rage” metar, koji se puni nasiljem i haosom koji Trevor uspeva da prouzrokuje. Gospodarenje ovom sposobnošću znači razliku između jednostavnog preživljavanja sukoba i potpune dominacije.

Važno je znati da sposobnost nije beskrajna i da se vremenom troši, te je važno držati oko na metru kako biste znali kada je potrebno povući se i sačekati da se metar ponovo napuni. Korišćenje Trevora i njegovih specijalnih mogućnosti zahteva taktika i pravilno planiranje.

Kako doći do Trevora u GTA 5

Kao što je već rečeno u prethodnim odeljcima, da biste došli do Trevora, morate pratiti glavnu priču igre i izvršiti misije sa Michaelom i Franklinom. Nakon određenog broja misija, automatski ćete preći na Trevora i njegove misije. Međutim, važnost njegovog otključavanja ne leži samo u njegovoj specijalnoj sposobnosti već i u priči koja prati ovog kompleksnog lika.

Trevorova priča je puna nasilja, humora i neočekivanih preokreta, što ga čini nezamenjivim delom Grand Theft Auto V iskustva. Otkrićete neke od najluđih i najdivljih scena koje video igre mogu da ponude, a Trevor će vas svakako voditi na nezaboravan put kroz grad Los Santos i okolinu.

Sve što trebate znati o Trevorovoj specijalnoj sposobnosti

Trevorova specijalna sposobnost, kao što je već objašnjeno, pretvara ga u pravog “tenka” na bojnom polju. Ono što je možda manje poznato je da je moguće unaprediti Trevora i ovu sposobnost. Postoji nekoliko načina da se to postigne, uključujući poboljšanje njegovih veština u pucanju, letenju avionom i vožnji – sve to pridonosi jačanju njegovih veština.

Pored toga, postoje i misije koje, kada ih završite sa Trevorom, dodatno poboljšavaju njegov “Rage” metar, dozvoljavajući vam da duže ostanete u ovom načinu. Upravljanje ovom sposobnošću može značajno uticati na ishod mnogih misija, pa se preporuč

Prijavi se da primaš najnovije informacije na ovu temu