Kako dobiti Glaceon u Pokémon GO

Kako dobiti Glaceon u Pokémon GO

Pokémon GO igra je koja je od samog izlaska osvojila srca mnogobrojnih fanova širom sveta. Jedna od atrakcija igre je i mogućnost evolucije Eevee u različite forme, uključujući i ledenog Pokémona Glaceona. Da bi se ova transformacija izvršila uspešno, potrebno je pratiti specifične korake kako bi se ispunili uslovi za evoluciju. U narednim odeljcima opisaćemo sve što je potrebno znati da biste postali ponosni vlasnik Glaceona.

Kako dobiti Glaceon u Pokémon GO

Da biste dobili Glaceon u Pokémon GO, potrebno je da imate Eevee i specifičnu količinu Eevee candy-a potrebnu za evoluciju. Glavna osobenost kod evoluiranja Eevee u Glaceon je upotreba posebnog predmeta poznatog kao Glacial Lure Module. Evo koraka kako to postići:

  1. Kupite Glacial Lure Module iz in-game prodavnice.
  2. Idite do najbliže Pokéstop stanice.
  3. Postavite Glacial Lure Module na Pokéstop.
  4. Dok ste u dometu lure-ovanog Pokéstop-a, izaberite Eevee kojeg želite da evoluirate.
  5. Pojaviće se ikonica ledenog sjaja iznad dugmeta za evoluciju. Kada kliknete na to dugme, vaš Eevee će se evoluirati u Glaceona.

Kako dobiti Leafeon u Pokémon GO

Slično kao i sa Glaceon, za dobijanje Leafeon-a potrebno je koristiti specijalni Lure Module, ovoga puta Mossy Lure Module. Ovde su koraci da dobijete Leafeon:

  1. Nabavite Mossy Lure Module u igri.
  2. Pronađite pogodan Pokéstop i postavite Mossy Lure Module na njega.
  3. Kada ste u blizini lure-ovanog Pokéstop-a, odaberite Eevee kojeg planirate da evoluirate u Leafeona.
  4. Čim primetite ikonicu sa listovima oko dugmeta za evoluciju, to znači da ste u pravoj zoni. Kliknite na evoluciju i vaš Eevee će se transformisati u Leafeona.

Glaceon vodič za Pokémon GO

Glaceon, kao i mnogi drugi Pokémoni, ima svoje specifične karakteristike i sposobnosti. Da biste maksimalno iskoristili Glaceona u borbi, važno je znati njegove statse i najefikasnije napade. Glaceon je poznat po visokom napadu i solidnoj odbrani, što ga čini korisnim u brojnim situacijama, posebno protiv Pokémona koji su slabiji na ledene vrste napada. Obratite pažnju na to koje Pokémonove stavljate u tim s Glaceonom i planirajte strategiju u skladu sa tipom gym-a ili raida koji napadate.

Saveti za dobijanje Glaceona u Pokémon GO

Da biste bili sigurni da će vaša evolucija u Glaceon proći bez problema, sledite ove savete:

  • Proverite da li imate dovoljno Eevee candy-a za evoluciju (obično 25 candy-a).
  • Osigurajte da je internet konekcija stabilna dok pokušavate evoluciju, kako ne biste prekinuli proces.
  • Eksperimentišite sa različitim vremenima postavljanja Glacial Lure-a, jer neki igrači tvrde da vreme može uticati na uspešnost evolucije.
  • Ukoliko planirate da evoluirate više Eevee-a u Glaceone, učinite to dok je Lure Module aktivan, da biste maksimizirali njegovu upotrebu.

Kako evoluirati Eevee u Glaceona u Pokémon GO

Evolucija Eevee-a u Glaceona se ne svodi samo na upotrebu Lure Module-a. Postoji i mogućnost upotrebe određenog imena za Eevee pre evolucije, koje će garantovano rezultirati transformacijom u Glaceon. Ukoliko nazovete vašeg Eevee-a “Rea”, sledeća evolucija će rezultirati u Glaceonu. Međutim, ovaj trik funkcioniše samo jednom, zato pažljivo odaberite Eevee-a kojeg želite da evoluirate ovim metodom.

Zaključno, da bi ste dobili Glaceon u Pokémon GO, potrebno je da slijedite propisane korake koji uključuju upotrebu specijalizovanog Glacial Lure Module-a i imaće pravog Eevee-a spremnog za transformaciju. Bilo da koristite trik sa imenom ili klasični metod evolucije, bitno je da pravilno planirate svoje korake i resurse kako biste se osigurali da sve protekne kako treba. Glaceon je vredan dodatak vašoj kolekciji, sa svojim ledenim sposobnostima koje pravi razliku u mnogim bitkama. Srećno na vašoj avanturi evolucije u Pokémon GO svetu!

Prijavi se da primaš najnovije informacije na ovu temu