Kako pronaći popuste na Amazonu

Kako pronaći popuste na Amazonu

Amazon, globalni gigant u oblasti onlajn trgovine, mami nas svojom beskrajnom ponudom proizvoda i brzom isporukom. Međutim, kupovina može brzo uzeti maha i značajno uticati na naš budžet. Srećom, postoje načini da se prilikom kupovine na Amazonu uštedi novac zahvaljujući raznim popustima, kodovima za popuste i bonovima. U ovom vodiču, istražićemo kako možete pronaći ove popuste i najbolje iskoristiti mogućnosti štednje na Amazonu.

Gde pronaći popuste na Amazonu

Da biste pronašli popuste na Amazonu, prvo i osnovno mesto na koje treba da se obratite je sekcija ‘Today’s Deals’ ili ‘Današnje ponude’. Ovde se svakodnevno pojavljuju različite akcije, od lightning popusta koji traju ograničeno vreme, preko Deal of the Day, pa do sezonskih i prazničnih rasprodaja. Takođe, bonus je i Amazon Outlet, gde možete naći prekomernu zalihu i proizvode iz prijašnjih sezona po sniženim cenama. Amazon Warehouse nudi popuste na kvalitetne polovne, obnovljene ili otvorene artikle.

Kako pronaći popuste na Amazonu

Da biste efikasno pronašli popuste na Amazonu, preporučljivo je da koristite alate dostupne unutar same platforme. Možete pratiti proizvode putem opcije ‘Watch this deal’, što je posebno korisno tokom godišnjih događaja poput Prime Day ili Black Friday. Pored toga, možete se pretplatiti na Amazonovu email listu da biste dobijali obaveštenja o akcijama i specijalnim ponudama. Takođe, možete instalirati Amazon Assistant, proširenje za pregledače, koje vas obaveštava o najnovijim popustima za proizvode koje posmatrate ili tražite.

Kako pronaći kodove za popuste na Amazonu

Kodovi za popuste su još jedan sjajan način da uštedite na Amazonu. Ove kodove možete pronaći na različitim kupon sajtovima ili putem Amazonove službene stranice. Signali su obično jasno označeni i pružaju instant popust pri kupovini. Amazon često nudi promotivne kodove i za određene kategorije proizvoda ili za prvu kupovinu putem mobilne aplikacije. Posetite sekciju ‘Amazon Coupons’ na sajtu da biste pregledali trenutno dostupne kupone koje možete primeniti.

Kako pronaći bonove za popuste na Amazonu

Bonovi za popuste na Amazonu funkcionišu slično kao i kodovi za popuste, ali su često direktno povezani s vašim Amazon nalogom. Možete ih pretraživati na početnoj stranici Amazona ili unutar ‘Amazon Coupons’ sekcije. Bonovi su automatski primenjeni na odgovarajuće proizvode prilikom kupovine. Takođe, ako ste član Amazon Prime programa, moguće je dobiti pristup ekskluzivnim bonovima koji vam pružaju dodatne popuste na različite proizvode.

La ricerca di sconti sui libri su Amazon (Kako pronaći popuste na knjige na Amazonu)

Knjige su često predmet popusta na Amazonu, bilo da se radi o fizičkim ili elektronskim izdanjima. Za ljubitelje čitanja, posebno su interesantne promocije koje Amazon često organizuje za svoj Kindle uređaj. Kindle Daily Deals nudi izbor elektronskih knjiga po sniženim cenama svaki dan. Takođe, kategorija ‘Books Outlet’ može biti fantastičan izvor za pronalaženje omiljenih naslova po znatno nižim cenama.

Saveti za uštedu novca na Amazonu

Postoji niz strategija koje možete primeniti kako biste maksimizirali uštedu na Amazonu. Prijavljivanje za Amazon Prime može vam omogućiti pristup brzim isporukama, ekskluzivnim popustima i dodatnim bonovima. Redovno proveravajte ‘Današnje ponude’, pratite svoje omiljene proizvode i koristite cenovne alate za poređenje poput CamelCamelCamel, koji prati istoriju cene proizvoda na Amazonu. Pored toga, koristite Amazonove poklon kartice ili kreditne kartice partnerskih banaka koje nude bodove ili kešbek za kupovinu na Amazonu.

U potrazi za popustima na Amazonu, ključ je u istraživanju i korišćenju dostupnih alata. Od ‘Današnjih ponuda’ do ‘Amazon Coupons’, važno je biti u toku sa svim prilikama za uštedu koje ova platforma nudi. Pratite stranicu za specijalne događaje, koristite kodove za popuste, bonove i uživajte u prednostima Amazon Prime pretplate. Sve ove taktike zajedno mogu značajno smanjiti vaš račun na kraju svake kupovine

Prijavi se da primaš najnovije informacije na ovu temu