Kako preuzeti film uz Prime Video

Kako preuzeti film uz Prime Video

Amazon Prime Video je visokokvalitetna streaming platforma koja svojim korisnicima nudi pristup velikom broju filmova, serija i originalnih produkcija. Pored strimovanja, Prime Video takođe nudi opciju za preuzimanje sadržaja kako biste mogli da gledate filmove i serije i kada niste povezani na internet. Ovo je posebno korisno kada putujete ili se nalazite na mestima sa nestabilnom internet konekcijom. U ovom članku ćemo vam pokazati kako da preuzmete film uz Prime Video koristeći različite uređaje.

Preuzimanje filmova sa Prime Video platforme

Da biste počeli sa preuzimanjem sadržaja sa Prime Video-a, potrebno je prvo da imate aktivnu pretplatu na Amazon Prime. Nakon što ste se prijavili na svoj Amazon nalog, možete pristupiti Prime Video sadržaju preko veb sajta ili putem aplikacije na vašem pametnom telefonu, tabletu, pametnoj televiziji ili preko različitih streaming uredjaja kao što je Amazon Fire Stick. Preuzimanje sadržaja je jednostavno i ne zahteva dodatne korake osim odabira opcije za preuzimanje koja se nalazi uz svaki film ili seriju koja podržava ovu mogućnost.

Kako lako preuzeti filmove sa Prime Video-a

Da biste preuzeli film sa Prime Video-a nije potrebno imati posebna tehnička znanja. Većina sadržaja dostupna za preuzimanje ima ikonu strelice usmerene prema dole. Kliknite na ikonu i odaberite kvalitet video sadržaja koji želite da preuzmete. Veći kvalitet videa zahteva više prostora na memoriji uređaja, pa imajte to u vidu prilikom preuzimanja. Nakon odabira, proces preuzimanja može započeti i film će biti dostupan u sekciji “Downloads” ili “My Stuff” u zavisnosti od uređaja koji koristite.

Kako preuzeti filmove sa Prime Video-a na računaru i Mac-u

Preuzimanje filmova sa Prime Video-a direktno na računar ili Mac možda nije toliko intuitivno kao na mobilnim uređajima. Trenutno Amazon ne nudi opciju za direktan download sadržaja na računare, ali možete koristiti Amazon Prime Video aplikaciju na kompatibilnim uređajima kao što su iPhone, iPad, te odabrani Android uređaji i tableti, te zatim sadržaj prebaciti na računar ako vam je to neophodno. Postoji nekoliko softvera koji tvrde da omogućuju preuzimanje video sadržaja sa Prime Video-a, ali važno je biti oprezan prilikom korišćenja trećih strana zbog prava intelektualne svojine i potencijalnih bezbednosnih rizika.

Najjednostavniji način za preuzimanje filmova sa Prime Video-a

Najlakši način za preuzimanje filmova sa Prime Video platforme jeste korišćenje zvanične aplikacije na vašem mobilnom uređaju ili tabletu. Nakon što ste se ulogovali na svoj Amazon nalog i odabrali film koji želite da preuzmete, jednostavno pritisnite dugme “Download” i izaberite kvalitet videa. Aplikacija će automatski započeti preuzimanje i obavestiti vas kada je film spreman za gledanje offline.

Preuzmite filmove sa Prime Video-a na pametnom telefonu i tabletu

Preuzimanje filmova na pametnom telefonu ili tabletu je veoma jednostavno. Nakon što ste instalirali Prime Video aplikaciju sa Google Play Store-a ili Apple App Store-a, prijavite se na svoj nalog, potražite film koji želite da preuzmete, i kliknite na ikonu za preuzimanje. Odaberite željeni kvalitet videa i aplikacija će započeti sa preuzimanjem. Preuzeti filmovi će se pojavljivati u sekciji “Downloads” unutar aplikacije, što vam omogućava da lako pronađete i gledate svoj sadržaj offline.

Amazon Prime Video pruža izuzetno jednostavan način za preuzimanje filmova i serija na različite uređaje. U samo nekoliko koraka možete uživati u omiljenom sadržaju i bez pristupa internetu. Sve što vam je potrebno je aktivna Prime pretplata i odgovarajuća aplikacija na vašem mobilnom uređaju ili tabletu. Dok preuzimanje na računare direktno sa Prime Video-a trenutno nije podržano, svi prethodno pomenuti metod su dovoljni za uživanje u Prime Video biblioteci bilo gde i bilo kada. Poštujte autorska prava i uživajte u preuzimanju i gledanju sadržaja legalno i bezbedno.

Prijavi se da primaš najnovije informacije na ovu temu