Kako promeniti pozadinu na WhatsApp-u za iPhone

Kako promeniti pozadinu na WhatsApp-u za iPhone

WhatsApp, kao jedna od najpopularnijih aplikacija za razmenu poruka, pruža mnogo opcija za personalizaciju korisničkog iskustva. Korisnici iPhone-a mogu lako promeniti pozadinu u svojim razgovorima na WhatsApp-u, čime daju lični pečat svojoj komunikaciji. U ovom članku ćemo razmotriti kako to možete učiniti brzo i efikasno.

Preduslovi za promenu pozadine na WhatsApp-u?

Promena pozadine na WhatsApp-u za korisnike iPhone-a zahteva nekoliko osnovnih preduslova. Prvo, potrebno je da imate instaliranu najnoviju verziju WhatsApp aplikacije na vašem uređaju. Takođe, vaš iPhone bi trebao biti ažuriran na najnoviji operativni sistem, kako biste izbegli moguće tehničke probleme prilikom menjanja pozadine. Uverite se da imate stabilnu internet konekciju kako bi proces promene pozadine protekao glatko. Kada ste sve to proverili, spremni ste da krenete u promenu pozadine vašeg WhatsApp-a.

Promena pozadine za chat na WhatsApp-u za iPhone

Kako biste počeli sa promenom pozadine za chat na WhatsApp-u, otvorite WhatsApp na vašem iPhone-u i idite na podešavanja (Settings). Podešavanja se obično nalaze u donjem desnom uglu. Nakon toga, izaberite “Chats” i videt ćete opciju “Chat Wallpaper”. Kliknite na to, i spremni ste da izaberete novu pozadinu za vaše poruke.

Kako promeniti pozadinu za WhatsApp aplikaciju na iPhone-u?

Promena pozadine na celokupnoj WhatsApp aplikaciji malo je drugačija nego promena za pojedinačni chat. Naime, promenom ovog podešavanja, menja se pozadina za sve razgovore. Da biste to uradili, sledite iste korake kao što su opisani za promenu pozadine chata, samo što ćete primeniti izabranu pozadinu za sve razgovore.

Vodič za menjanje pozadine na WhatsApp-u za iPhone

Dok ste u sekciji za menjanje pozadine, bićete u mogućnosti da birate između velikog broja različitih podrazumevanih pozadina koje WhatsApp nudi. Tu su razni uzorci i boje, pa čak i opcija da stavite svoju sliku kao pozadinu. Ako želite da upotrebite fotografiju iz vaše lične kolekcije, jednostavno izaberite opciju “Photos” i izaberite željenu sliku. Nakon što ste izabrali ili postavili fotografiju, potvrđujete izbor i nova pozadina će biti postavljena odmah.

Koraci za promenu pozadine na WhatsApp-u za iPhone

Evo koraka koje treba pratiti da promenite pozadinu na WhatsApp-u za iPhone:

  1. Otvorite WhatsApp na vašem iPhone-u.
  2. Idite na “Settings” u donjem desnom uglu aplikacije.
  3. Izaberite “Chats”, a zatim “Chat Wallpaper”.
  4. Odaberite da li želite podrazumevanu pozadinu, solidnu boju, ili svoju sliku.
  5. Nakon što napravite svoj izbor, kliknite “Set” za primenu pozadine.

Po želji, možete da probate različite pozadine i vidite kako izgledaju u konkretnom chatu pre nego što napravite konačno podešavanje. Takođe, imajte na umu da će promena pozadine za sve chate uticati na to kako izgledaju vaše poruke u svakom od njih, ali neće promeniti pozadinu kada gledate pojedinačne kontakte ili grupe.

Promena pozadine chata na WhatsApp-u za iPhone je brz i jednostavan način da personalizujete svoje iskustvo korišćenja ove popularne aplikacije za razmenu poruka. Upravo prateći gore navedene korake, možete osvežiti izgled vaših razgovora i učiniti ih vizualno privlačnijim sebi i svojim prijateljima. Bilo da želite da zadate svoj lični pečat, prilagodite pozadinu temi razgovora ili jednostavno volite promenu, WhatsApp vam pruža mogućnost da to učinite na vrlo jednostavan način. Uživajte u svojoj novoj i unikatnoj pozadini!

Prijavi se da primaš najnovije informacije na ovu temu