Kako se pretplatiti na Netflix

Kako se pretplatiti na Netflix

U vremenu digitalne revolucije i sve veće ponude streaming servisa, Netflix zauzima čelnu poziciju na listi najpopularnijih platformi za gledanje filmova, serija i dokumentaraca preko interneta. Da biste uživali u obimnom katalogu sadržaja koji Netflix nudi, potrebno je da se pretplatite. U ovom članku pokrićemo sve osnovne korake kako se to može uraditi, uključujući i načine pretplate besplatno, sa računara, kreditnom karticom, bez kreditne kartice, kao i putem aplikacije. Sve ove informacije će Vam pomoći da bez problema započnete sa korišćenjem usluga ovog popularnog streaming servisa.

Kako se besplatno pretplatiti na Netflix

Nekada je Netflix nudio besplatan probni period za nove korisnike, što je bio odličan način da se servis isproba pre nego što se odlučite za plaćenu pretplatu. Međutim, ova praksa se menjala i više nije dostupna u svim zemljama. Ipak, u nekim regionima Netflix povremeno nudi promotivne akcije ili probne verzije koje korisnicima omogućavaju da isprobaju servis bez plaćanja. Pratite zvaničnu Netflix stranicu ili se pretplatite na njihov newsletter kako biste bili u toku sa aktuelnim promocijama koji vam mogu omogućiti besplatno iskustvo korišćenja servisa.

Kako se pretplatiti na Netflix sa računara

Ako želite da se pretplatite na Netflix koristeći računar, proces je intuitivan i jednostavan. Prvo, posetite zvaničnu Netflix web stranicu. Pronaći ćete opciju za početak besplatnog probnog perioda, ukoliko je dostupna, ili za direktno započinjanje pretplate. Kliknite na “Započni sada” ili sličnu opciju i pratite korake koje vam sistem predstavlja. Biće vam potrebno da unesete svoje kontakt podatke, odaberete plan koji želite, kao i način plaćanja. Nakon završetka ovog procesa, bićete zvanični pretplatnik Netflix servisa.

Kako se pretplatiti na Netflix kreditnom karticom

Najčešći način plaćanja pretplate na Netflix jeste upotreba kreditne kartice. Tokom procesa registracije na sajtu ili u aplikaciji, će biti zatraženo da unesete podatke vaše kreditne kartice. Podaci uključuju broj kartice, datum isteka i CVC/CVV kod. Nakon što potvrdite tačnost unetih informacija i odaberete plan pretplate, Netflix će automatski obaviti naplatu na mesečnom nivou sa vaše kreditne kartice. U svakom trenutku imate mogućnost da ažurirate ili promenite podatke kreditne kartice u okviru opcija vašeg naloga.

Kako se pretplatiti na Netflix bez kreditne kartice

Usluge Netflix-a možete koristiti i bez kreditne kartice. Postoje alternativni načini plaćanja kao što su debitne kartice, elektronski novčanici poput PayPal-a, poklon kartice koje se mogu kupiti u fizičkim prodavnicama ili online, kao i direktno plaćanje preko računa mobilnog telefona, ukoliko vaš mobilni operater podržava takvu vrstu transakcija. Važno je da proverite koja od ovih alternativa je dostupna u vašoj zemlji i da pratite uputstva za dodavanje alternativnih načina plaćanja na vaš Netflix nalog.

Kako se pretplatiti na Netflix putem aplikacije

Za pretplatu na Netflix putem aplikacije potrebno je prvo da je instalirate na vaš mobilni uređaj, bilo da se radi o uređajima sa Android ili iOS operativnim sistemom. Nakon instalacije i pokretanja aplikacije, proces pretplate je vrlo sličan onom na računaru. Potrebno je da napravite novi nalog ili se prijavite ukoliko već imate nalog, odaberete plan koji želite i unesete podatke za plaćanje. U zavisnosti od platforme vašeg uređaja, plaćanje se može vršiti kroz Google Play Store ili Apple App Store račun.

Netflix nudi različite planove pretplate koji se razlikuju po ceni, broju ekrana na kojima se može istovremeno gledati i kvalitetu video sadržaja. Pre nego što se odlučite za jedan od planova, razmislite o svojim potrebama i izaberite opciju koja vam najviše odgovara. Takođe, budite svesni da se Netflix redovno ažurira sa novim sadržajem, ali i da povremeno uklanja pojedine naslove, tako da je važno pratiti šta je aktualno i šta može uskoro nestati iz kataloga.

U zaključku, pretplata na Netflix je jednostavan proces koji pruža pristup širokoj paleti zabavnog sadržaja prilagođenog različitim ukusima. Bez obzira na to da li se odlučite na pretplatu sa računara, putem aplikacije, kreditnom karticom ili bez nje, Netflix je dostupan u nekoliko

Prijavi se da primaš najnovije informacije na ovu temu