Kako besplatno gledati filmove na telefonu

Kako besplatno gledati filmove na telefonu

U današnje vreme, kada je mobilna tehnologija postala nezamenljiv deo svakodnevnog života, mogućnost gledanja filmova na telefonu bez dodatnih troškova postala je izuzetno popularna. Sa razvojem različitih aplikacija i servisa, ljubitelji filmova sada mogu uživati u omiljenim naslovima bilo kad i bilo gde, pod uslovom da imaju pristup internetu. U ovom članku, detaljno ćemo istražiti neke od tih besplatnih opcija, kao što su RaiPlay, CHILI, YouTube, Pluto TV i Mediaset Infinity, i objasniti kako ih koristiti na Android i iOS uređajima.

RaiPlay aplikacija za besplatno gledanje filmova na Androidu/iOS-u

RaiPlay je zvanična aplikacija italijanske radio-televizije RAI, koja nudi široki spektar TV programa, serija i filmova. Dobra vest je da je aplikacija dostupna i izvan Italije, što znači da se sadržaj može pratiti i sa Android i iOS uređaja u Srbiji. Da biste gledali filmove besplatno, dovoljno je preuzeti aplikaciju iz Google Play Store-a ili Apple App Store-a, registrovati se i početi s upotrebom. S obzirom na to da se sadržaj ažurira redovno, korisnici imaju pristup raznovrsnom izboru filmova i serija.

Besplatno gledanje filmova na CHILI aplikaciji za Android/iOS

CHILI je aplikacija koja omogućava gledanje filmova i serija na mobilnim uređajima bez mesečne pretplate. Nakon preuzimanja aplikacije, korisnici mogu iznajmljivati ili kupovati naslove, ali aplikacija takođe nudi određeni broj filmova koje je moguće gledati besplatno. Jedan od glavnih aduta CHILI aplikacije je to što nudi i najnovije naslove odmah nakon što izađu iz bioskopa. Za optimalno iskustvo, preporučuje se stabilna Wi-Fi veza, mada se filmovi mogu prethodno i preuzeti, pa ih potom gledati offline.

Kako koristiti YouTube za besplatno gledanje filmova na telefonu

YouTube je platforma koja, pored mnoštva različitih tipova video sadržaja, nudi i mogućnost gledanja filmova. Na YouTube-u se mogu pronaći brojni klasični filmovi, nezavisne produkcije, kao i filmovi sa ograničenim autorskim pravima, koji su dostupni za besplatno gledanje. Korisnici mogu pretraživati filmove korišćenjem ključnih reči ili pronaći kanale koji se specijalizuju za besplatne filmove. Važno je napomenuti da kvalitet slike može varirati, kao i da neki filmovi mogu biti postavljeni na platformu bez dozvole vlasnika autorskih prava, što može rezultirati uklanjanjem sadržaja.

Pluto TV – platforma za besplatno gledanje filmova na mobilnom uređaju

Pluto TV je relativno nova platforma koja nudi besplatno gledanje filmova i televizijskih programa sa reklamama. Ova aplikacija ima jedinstven pristup jer pored video na zahtev funkcije, nudi i kanale koji emituju sadržaj uživo. Pluto TV se može koristiti bez potrebe za registracijom, što omogućava pristup sadržaju odmah nakon preuzimanja aplikacije. Filmovi su uglavnom stariji naslovi i B-produkcije, ali izbor je poprilično velik i redovno se obnavlja novim sadržajem.

Mediaset Infinity – mobilna aplikacija za gledanje filmova bez plaćanja

Mediaset Infinity je još jedna opcija za besplatno gledanje filmova na mobilnim telefonima. Ova aplikacija je razvijena od strane italijanske medijske kompanije Mediaset i nudi širok spektar televizijskih kanala, kao i bogatu biblioteku filmova i serija. Da bi se koristili sadržaji na Mediaset Infinity, korisnici se moraju registrovati, ali registracija je besplatna. Pored besplatnih sadržaja, na raspolaganju su i premium sadržaji koji se plaćaju, ali osnovni paket nudi dovoljno besplatnih filmova za sate i sate zabave.

Dakle, bilo da koristite Android ili iOS uređaj, postoje brojne opcije za besplatno gledanje filmova u pokretu. Od bilo gde i u bilo koje vreme, možete pristupiti platformama kao što su RaiPlay, CHILI, YouTube, Pluto TV i Mediaset Infinity, i uživati u raznolikom sadržaju koji vam je na raspolaganju. Pored očiglednih prednosti što su pristupačni i besplatni, ovi servisi nude i priliku da otkrijete nove filmove koje možda ne biste drugačije našli. Stoga, ukoliko ste filmski entuzijasta u potrazi za novim načinima za uživanje u svojoj strasti, isprobajte neku od navedenih aplikacija i prepustite se uživanju u svet filma direktno sa e

Prijavi se da primaš najnovije informacije na ovu temu