Besplatno preuzimanje igara za računar

Uz brojne igre koje su danas dostupne za preuzimanje na računaru, često se javlja pitanje da li je moguće pronaći i besplatne verzije koje će pružiti podjednako dobro iskustvo kao i plaćene. Srećom, postoji veliki broj besplatnih igara koje se mogu naći na internetu, a koje nude raznovrsnu zabavu za ljubitelje različitih žanrova. Među njima su i neke od popularnih igara koje su potpuno besplatne za preuzimanje, čime se može uštedeti novac i iskoristiti prilika da se kvalitetno provodi vreme na računaru.

Kako preuzeti Clash of Clans na računar možete istražiti u ovom članku.

Besplatno preuzimanje igara za računar: Steam

Jedan od najpopularnijih načina da se igraju igre na računaru jeste uz korišćenje Steam platforme. Steam je online prodavnica igara i softvera koja nudi preko 30,000 igara svih žanrova. Ona takođe omogućava korisnicima da igraju online sa drugim igračima, da prave i pridružuju se zajednicama za različite igre.

Postoje igre koje su plaćene, ali na Steam-u se takođe mogu naći i besplatni naslovi, što je sjajna vest za sve ljubitelje igara. Na primer, popularne igre kao što su Counter-Strike: Global Offensive, Dota 2 i Warframe su besplatne i dostupne za preuzimanje na Steam-u.

Postupak preuzimanja igre sa Steam platforme je jednostavan. Potrebno je da napravite svoj nalog na sajtu, a nakon toga možete prelistati besplatne igre koje su dostupne. Na stranici svake igre možete videti da li je besplatna ili plaćena, kao i tehničke zahteve igre. Kada odlučite koju igru želite da preuzmete, kliknite na dugme “Instaliraj” i sledite uputstva.

Ukoliko ste u potrazi za novim igrama, a ne želite da platite, istražite besplatne opcije na Steam-u. To je sjajan način da se zabavite, a da ne potrošite novac.

Besplatno preuzimanje igara za računar: Epic Games Store

Epic Games Store postao je omiljena destinacija za ljubitelje igara širom sveta. Jedan od glavnih razloga je što nudi besplatno preuzimanje određenih naslova svake nedelje. Ova akcija je počela 2019. godine, a od tada su korisnici širom sveta preuzeli na stotine igara bez ikakvih troškova.

Svake nedelje Epic Games Store nudi novu besplatnu igru za preuzimanje, pri čemu igrači moraju da beže brzo kako bi iskoristili ponudu, jer ona traje samo nedelju dana. Igre koje je Epic Games Store poklonio su se kretale od popularnih naslova kao što su Grand Theft Auto V i Borderlands 3, do nezavisnih igara poput The Witness ili Celeste.

Pored besplatnih igara, Epic Games Store takođe nudi ekskluzivne igre koje nisu dostupne na drugim platformama poput Steam-a ili GOG-a. Među ovim naslovima nalaze se najnoviji nastavci poznatih franšiza, kao što su Metro Exodus i Borderlands 3, kao i nezavisne igre koje su zbog svog kvaliteta privukle veliku pažnju, poput Hadesa.

Kako bi uzeli besplatne igre na Epic Games Store, jednostavno kreirajte besplatan nalog na njihovoj web stranici ili putem aplikacije i pratite dnevna ažuriranja. Upravo vas tamo čeka veliki izbor igara za svaki ukus i žanr, a ko zna, možda se među nagrađivanim igrama koje čekaju na preuzimanje, nalazi baš ona koju ste oduvek želeli da odigrate.

Prijavi se da primaš najnovije informacije na ovu temu