Kako čestitati rođendan putem WhatsApp-a

Kako čestitati rođendan putem WhatsApp-a

Rođendani su posebni dani kada želimo da naše najmilije obradujemo lepim željama. U digitalnom dobu, jedan od najpopularnijih načina za upućivanje čestitki je preko aplikacije WhatsApp. S obzirom na to da je ova aplikacija postala sastavni deo naše svakodnevne komunikacije, koristi se i za slanje poruka punih ljubavi, veselja i najlepših želja našim prijateljima i porodici na njihov poseban dan. U ovom članku, podelićemo nekoliko saveta i ideja kako da čestitate rođendan putem WhatsApp-a na najlepši mogući način.

Kako čestitati rođendan preko WhatsApp-a

Čestitanje rođendana preko WhatsApp-a je jednostavno, ali postoje različiti načini kako to možete učiniti posebnim. Prije svega, važno je da poruka koju šaljete bude personalizovana, odnosno da odražava odnos koji imate sa osobom kojoj je poruka namenjena. Razmislite šta ta osoba voli, šta je nasmejava ili šta bi joj moglo biti značajno. Takođe, možete koristiti razne WhatsApp funkcije kao što su slanje glasovnih beleški, kreiranje grupa za iznenađenja ili čak organizovanje video poziva ukoliko ste sprečeni da proslavite zajedno.

Najbolje poruke za srećan rođendan na WhatsApp-u

Sadržajne i emotivne rođendanske poruke su one koje se pamte. Nemojte se libiti da budete kreativni – možete citirati omiljene pesnike, pisce ili inspirativne figure. Ako se osećate duhovito, osmislite šaljivu poruku koja će izmamiti osmeh. Evo nekoliko primera:

“Želim ti dan pun smeha i osmeha, neka se sve tvoje želje ostvare a novi godine nek donese još više radosti i uspeha!”

“Rođendani su kao bumerang. Što više imaš, to ti se brže vraćaju! Srećan ti rođendan!”

“Lepo je biti mlad, zdrav i pun energije. Da li se sećaš? Šalim se! Srećan ti rođendan!”

“Sa svakim bacanjem konfeta, sa svakim balonom punim želja, šaljem ti delić sebe. Srećan rođendan!”

Slike rođendanskih čestitki za slanje preko WhatsApp-a

Danas su slike često korišćen način za izražavanje osećanja i želja. Sliku rođendanske čestitke možete sami da kreirate korišćenjem raznih aplikacija za uređivanje fotografija ili pronaći na internetu. Možete birati između šaljivih ilustracija, emotivnih crteža ili jednostavnih, elegantnih dizajna. Pored toga, možete dodati lični touch tako što ćete sami nacrtati nešto i to fotografisati ili pak možete koristiti slike sa ličnom porukom koju ste rukom napisali.

Video poruke za rođendan putem WhatsApp-a

Video poruke su sjajan način da rođendan učinite još ličnijim. Snimite sebe kako govorite rođendanske želje ili organizujte grupu prijatelja koja će zajedno izgovoriti poruku. Postoji i opcija da napravite video montažu sa fotografijama i snimcima koji su obeležili vaše prijateljstvo ili nečije odrastanje. Ne zaboravite da dodate neku lepu melodiju u pozadini. Video poruke se često čuvaju i repriziraju, pa zato pobrinite se da budu dirljive i originalne.

Kako odgovoriti na rođendanske čestitke preko WhatsApp-a

Kada primite rođendanske čestitke, lepo je da se zahvalite svakoj osobi posebno. Ovo pokazuje da cenite trud i vreme koje su uložili da vas obraduju. Ako ste primili mnogo poruka, možete se zahvaliti u grupi zahvalnicom koja će sve obuhvatiti ili pak poslati individualne zahvalnice. Pazite da svoje zahvalnosti učinite ličnim, spomenuvši nešto što vas vezuje za tu osobu ili neku unutrašnju šalu koju delite.

Kao završna misao, čestitati rođendan preko WhatsApp-a može biti jednako emotivno i značajno kao i lična čestitka. Na kraju, ono što zaista čini rođendansku čestitku posebnom jeste pažnja i briga koja se u nju ulaže. Sa pravim rečima, slikom ili video porukom, možete nečiji dan učiniti istinski nezaboravnim. Ostanite autentični u svojim željama i podelite radost onako kako samo vi znate.

Prijavi se da primaš najnovije informacije na ovu temu