Kako videti link u biografiji na Instagramu

Instagram je popularna društvena mreža koja pruža mnoge mogućnosti za povezivanje sa drugim korisnicima. Jedan od načina da se proširi prisustvo na Instagramu, jeste objavljivanje linka u biografiji. Međutim, mnogi korisnici nisu sigurni kako da vide link u biografiji, posebno ako koriste aplikaciju za mobilne telefone. U ovom članku ćemo objasniti kako da pronađete link u biografiji korisnika na Instagramu.

Kako jednostavno postaviti link u biografiju na Instagramu

Instagram je postao jedna od najpopularnijih društvenih mreža na svetu i postaje sve značajniji alat za promociju novih poslova i biznisa. Međutim, Instagram je ograničen kada je reč o linkovima koje možete postaviti u profilu. Naime, moguće je postaviti samo jedan link, koji se nalazi u biografiji.

Postavljanje linka nije teško, a u nastavku ćemo vam pokazati kako to jednostavno da uradite korak po korak.

1. Otvorite Instagram aplikaciju i idite na vaš profil.
2. Kliknite na Edit Profile.
3. U delu gde piše Website, upišite link koji želite da postavite. Na ovom mestu možete postaviti bilo koji link – ka vašoj veb stranici, blogu, online prodavnici, itd.
4. Kada ste upisali link, kliknite na Done.
5. Na vašem profilu se sada nalazi link u biografiji. Kada neko klikne na ovaj link, automatski će biti preusmeren na stranicu koju ste postavili.

Vredno je pomenuti da iako Instagram dozvoljava postavljanje linkova u biografiji, ne možete postaviti linkove u ostalim delovima aplikacije, na primer u opisu slika ili u komentarima.

Kako bi što više iskoristili potencijal Instagrama za promociju, mnogi korisnici se odlučuju za korišćenje alata kao što su Story Links ili Linktree, koji vam omogućavaju dodavanje više linkova na vašu stranicu. Ove alate jednostavno možete pronaći na internetu i isprobati njihove funkcionalnosti.

Ukoliko želite da iskoristite sve prednosti Instagrama kao marketinškog alata, postavljanje linka u vašu biografiju biće jedan od prvih koraka koji treba da preduzmete.

Kako videti link u biografiji na Instagramu putem Android/iOS uređaja

Ako ste novi na Instagramu ili ste samo promenili mobilni uređaj, možda ste zbunjeni kada pokušate da postavite link u vašoj biografiji na Instagramu. Postavljanje linka može se činiti kao jednostavan zadatak, ali zavisi od vašeg operativnog sistema. Sledeći koraci će vam pomoći da jednostavno postavite i vidite linkove u biografiji vašeg Instagram profila na Android ili iOS uređaju.

Na Android uređaju:

1. Otvorite Instagram aplikaciju i kliknite na vaš profil.
2. Kliknite na opciju “Uredi profil” koja se nalazi ispod vaše fotografije.
3. U polju “Web sajt” unesite link koji želite da postavite.
4. Sačuvajte promene klikom na “Završi”.

Da biste videli link u biografiji na Instagramu putem Android uređaja, kliknite na veliko dugme “Posetite web sajt” iznad naslova vaše biografije.

Na iOS uređaju:

1. Otvorite Instagram aplikaciju i kliknite na vaš profil.
2. Kliknite na opciju “Uredi profil” koja se nalazi ispod vaše fotografije.
3. U polju “Web sajt” unesite link koji želite da postavite.
4. Sačuvajte promene klikom na “Završi”.

Da biste videli link u biografiji na Instagramu putem iOS uređaja, morate da kliknete na link koji će biti prikazan u vašoj biografiji. Bićete preusmereni na pregledač koji će vam omogućiti da vidite veb lokaciju koju ste postavili.

Postavljanje linkova u vašoj biografiji na Instagramu može pomoći da privučete više ljudi na vaš sajt ili druge društvene mreže. Ovi jednostavni koraci će vam omogućiti postavljanje i pregledanje linkova u vašoj Instagram biografiji u samo nekoliko koraka.

Kako videti kada je neko zadnji put bio aktivan na Instagramu možete otkriti putem ovog linka.

Prijavi se da primaš najnovije informacije na ovu temu