Kako napraviti da se Feebas evoluira

Kako napraviti da se Feebas evoluira

Feebas, poznat kao ‘Pokémon nađen u lepoti’, predstavlja jedan od najneobičnijih izazova kada je reč o evoluciji u Pokémon igrama. Njegova evolucija, Milotic, smatra se jednim od najlepših i najmoćnijih vodenih tipova Pokémona. Ipak, proces evolucije Feebasa je unikatan i zahteva specificne uslove kako bi se uspešno razvio u Milotic. U ovom tekstu ćemo detaljno objasniti korake potrebne za evoluciju Feebasa u različitim Pokémon igrama, uključujući Pokémon GO, Pokémon Smeraldo (Emerald), Pokémon Rubino Omega (Omega Ruby), Pokémon Spada (Sword) i Pokémon Platino (Platinum).

Kako evoluirati Feebas u Pokémon GO-u

Pokémon GO je revolucionirao način na koji igrači interaguju sa Pokémonima, uvodeći AR tehnologiju i naglašavajući fizičku aktivnost. Kada je reč o evoluciji Feebasa u Pokémon GO-u, igračima je potreban poseban pristup. Prvi korak uključuje hvatanje Feebasa, što je već samo po sebi izazov s obzirom na njegovu ređu pojavljivanost. Nakon što se Feebas upeca, da bi evoluirao u Milotic potrebno je prikupiti 100 Feebas candy. Međutim, to nije sve; igrač mora da izabere Feebasa kao svog Buddy Pokémona i prepešači 20 km. Nakon ispunjavanja ovih uslova i potrošnje količine candy-ja, Feebas može evoluirati u prelepog Milotic-a.

Vodič za evoluciju Feebasa u Pokémon Smeraldo igri

Pokémon Emerald, ili Smeraldo na italijanskom, traži drugačiji pristup kada je reč o evoluiranju Feebasa. U ovoj igri potrebno je povećati Beauty nivo Feebasa kako bi se pokrenula evolucija. Da bi se to postiglo, igrači moraju koristiti Pokéblocks, posebne slatkiše koji se prave od Berries i tada ih daju Feebasu. Ovi Pokéblocks uticaju na različite ‘Contest condition’ i kada Feebas-ov Beauty dostigne maksimum, evoluiraće u Milotic nakon sledećeg nivoa povećanja. Važno je napomenuti da su Berries i kvalitet Pokéblocks ključni, a za Feebasa trebaju oni koji povećavaju Beauty.

Saveti za evoluciju Feebasa u Pokémon Rubino Omega igri

Pokémon Omega Ruby, poznat u Italiji kao Pokémon Rubino Omega, slijedi sličnu logiku kao i Pokémon Emerald kada je u pitanju evolucija Feebasa. U ovoj verziji igre, Feebas se takođe evoluira kroz povećanje Beauty uslova. Formula za izradu Pokéblocks je nešto izmenjena i sada igrači koriste Blender za pravljenje Pokéblocks-a. Ako se proizvedu visokokvalitetni Pokéblocks koji povećavaju Beauty, Feebas će evoluirati u Milotic-a. Takođe, u Pokémon Omega Ruby, postoje nove mogućnosti za berbu Berries, što može olakšati ovaj zadatak.

Kako evoluirati Feebas u Pokémon Spada igri

Pokémon Sword, ili Spada na italijanskom, ima drugačiji sistem evolucije koje ne zavise od Beauty uslova. U ovoj igri, da bi Feebas evoluirao u Milotic, potrebno je koristiti poseban predmet zvan Prison Scale. Da biste pronašli Prison Scale, možete ga ili pronaći na određenim lokacijama u igri ili trgovati sa drugim trenerima. Nakon što Feebas drži Prison Scale, jednostavno ga treba trgovati sa drugim igračem, što će pokrenuti evoluciju. Nakon uspešne razmene, Feebas će se transformisati u Milotic-a.

Kako evoluirati Feebas u Pokémon Platino igri

Pokémon Platinum, ili Platino na italijanskom, vraća Beauty mehanizam evolucije Feebasa. I ovde su Pokéblocks ključni, ali umesto njih koriste se Poffins, slični obrok koji igrači prave i daju Feebasu da pojede. Povećavanjem Beauty nivoa sa Poffins-ima i dostizanjem maksimalnog nivoa, Feebas je spreman za evoluciju. Da bi se ovaj proces olakšao, bitno je da se pronađu pravi recepti za Poffins koji najviše utiču na Beauty vrednosti. Igrači bi takođe trebali obratiti pažnju na to da Feebas evoluiraju pre nego što dostignu previsok nivo, zbog potencijalnih propuštenih prilika za učenje novih poteza kao Milotic.

Zajednički za sve ove igre jeste da je evolucija Feebasa jedinstven proces koji zahteva poseban pristup. Ove različite metode evolucije pokazuju kako se igra Pokémon može dramatično promeniti od igre do igre, nudeći igračima nove izazove i uslove koje je potrebno ispuniti. Bez obzira na verziju igre koju preferirate, proces evolucije Feebasa ima svoje čari i

Prijavi se da primaš najnovije informacije na ovu temu